Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
(beírom ide is, ide is tartozik, meg nem biztos, hogy olvassa mindenki a másik topicot. aki kétszer olvasná, attól elnézést!)
Így jártam any... avagy egy újabb fejezet az Ilyen-még-nem-volt kategóriában.
Előzmény: Öcsém Defy+-ján QCMX 12.05-as verzió figyelt fent.
Követelmény: WIUI kell
Bonyodalom indul: valahol olvasta, neki olyan verziójú Defy+-a van, amire Froyo kell, hogy felmásszon majd rá a WIUI. (persze engem nem kérdezett... de... akkor nem született volna ez a hsz...)
RDS-sel felmászott valami, ami hazavágta a telót. Olyannyira, hogy tök süket, semmi képernyő, semmi semmi, hangerő fel - le - power gombokkal belépni bárhova nem lehet. Töltést nem jelzett ki. Átjött, fogtam a fejem, próbáltam az én Defy-s akksimmal bármit is csinálni, semmi. Telefon süket - képhalott - agyhalott?
Az akksija fel volt töltve 85%-ra, ez legalább kiderült az én telómban.
Próbálkoztam pc-re dugni - akksi ki-be, mindenféle verzió - fórumtúrkálás - minden, semmi.
Aztán néztünk egy videót, kellett hozzá hang. Laptopon hang bekapcs.
Megoldás: Ismétlem - laptopon hang bekapcs! valamiért próbálkozok újra: RDS lite-ra megint rádug, usb pittyent... Nézek meredten, RDS felismeri a telót, pedig ugye a telefon sötét - nincs képernyő - így aztán nem is tudtuk, hogy már benne vagyunk a gyári rom telepítéséhez szükséges menüben! Gyorsan feltol ROM, s minden ok.
Örülés: ezerrel!
Tanulság: megosztás Többiekkel, hátha valaki belefut ebbe a hibába/bugba/gebaszba. A lényeg, ha tök sötét a telód, s úgy látod, nem reagál semmire, csinálj egy akksi ki-bet, hangerő fel+powerrel lépj be a menübe, várj egy percet, biztos ami biztos, s utána dugd fel pc-re - ha RDS felismeri, örülés ezerrel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest