- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Integrale #54 üzenetére
Ez a teszt, mint az összes többi is, a jelen helyzetre tekintettel íródott. Eleve nincs is értelme jövőbeli feltételezésekre figyelemmel bármit is írni, mert az már nem objektív, ami jövőre lesz az most nincs, és nem is 100% hogy jövőre lesz. Akkor biztos amikor már kézzel foghatóan, szemmel láthatóan létezik. Tehát olyat írni hogy akinél van 2 terabájtos microSD, az arra is telepíthet, szerintem baromság, mert nincs senkinél. De ez csak egy észrevétel volt.
Amúgy valami forrást tudsz dobni?
Mert rákeresve gugliban csak 1 terabájtos sandisk prototípusról találtam híreket, de az sem microSD, hanem SD kártya. És a megjelenés dátuma is várható ára nem ismert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest