Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt #1374 üzenetére
Szia!
Én használok Hasselblad modot, amikor épp szükségem van rá.
Először jöjjön a fekete leves.
Nálam van most is, rátettem a telefonra, kamera hiba... 5x próba, hiba, hiba. Levettem, újraindítottam, csatlakozók...hiba.
Rádugtam töltőre a telefont, láss csodát, egyből működik.
Nekem van egy elméletem, amit ugyan sehol nem erősítettek meg, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos töltöttségi szint alatt nem engedi használni. Most 30 % körül volt a telefon, de ki fogom próbálni 40-50% körül.
Szóval lehet, hogy ez az egész kamera hiba csak a töltöttséggel függ össze, mivel a kamerahiba után, csak a töltőt raktam rá, és egyből működik.A mod amúgy szerintem jó, egész jó képeket csinál, bár azért bent nem kell tőle csodákat várni, de vállalható. A zoom praktikus, jól működik. Én télen akciósan 40e Ft körül vettem, ennyit megér, de az eredeti árát nem. Így viszont mindig van nálam egy fényképezőgép, ami jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest