Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Szia!
Én használok Hasselblad modot, amikor épp szükségem van rá.
Először jöjjön a fekete leves.
Nálam van most is, rátettem a telefonra, kamera hiba... 5x próba, hiba, hiba. Levettem, újraindítottam, csatlakozók...hiba.
Rádugtam töltőre a telefont, láss csodát, egyből működik.
Nekem van egy elméletem, amit ugyan sehol nem erősítettek meg, de van egy olyan érzésem, hogy bizonyos töltöttségi szint alatt nem engedi használni. Most 30 % körül volt a telefon, de ki fogom próbálni 40-50% körül.
Szóval lehet, hogy ez az egész kamera hiba csak a töltöttséggel függ össze, mivel a kamerahiba után, csak a töltőt raktam rá, és egyből működik.A mod amúgy szerintem jó, egész jó képeket csinál, bár azért bent nem kell tőle csodákat várni, de vállalható. A zoom praktikus, jól működik. Én télen akciósan 40e Ft körül vettem, ennyit megér, de az eredeti árát nem. Így viszont mindig van nálam egy fényképezőgép, ami jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- További aktív témák...
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest