- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #7 üzenetére
A játék nem tudom alkalmas e a csalásra kliens oldalról.
Szerintem inkább a programozók építenek be olyan rutinokat, amik engedményeket tesznek az új pakliknak, hogy elsők legyenek kezdéskor azok a játékosok akik megvették pénzért a preferált paklikat.
De hála égnek vannak olyan lapok, amikkel felépítve egy paklit, tagadni, folyamatosan tiltani lehet az effect-jüket ezeknek a kártyáknak, blokkolni a támadási képességüket.
Így azért játszható a játék.
Egyébként a steam működése nem megbízható, mert nem csak ez a játék nem enged tovább a belépésnél. -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #6 üzenetére
Ma játszottam online, szerintem csalnak benne.
Nem 1 kör volt különböző ellenfél ellen ahol a másik kezdett és 1 lapot nem raktam le mert elvertek
-
szabonagyur
félisten
Felraktam ezt az új verziót. A játék jó lenne, de sokszor nem tudok szerverre kapcsolódni, csak pörög...
-
mötálhed
tag
A PoC trilógia valóban nagy kedvenc volt annó, sokat eltöltöttünk vele. Na meg az original kártyajáték. Néha elő szoktam venni ezt az újat is, de már ezt a Pendulum meg XYZ vonalat én sem bírom követni.
Pedig amúgy tök jól el lehetne vele ütni az időt.Nem hiába, régen minden jobb volt
-
A kisebbik gyermekem játszott telóról, én csak pc-t használok.
Gondolom app lehetett. -
A pc-s játékra gondoltam, de telefonról is játszható, sőt úgy is, hogy egyik játékos a pc-ről a másik telefonról játszik pld egymás ellen.
A játék csalása bennem is felmerült.
Tegnap átállítottam a nevem im frst or..-ra, utalva arra, ha nem első vagyok akkor feladom.
És egymás után 7-szer dobott rossz oldalt az érmén a gép.
Persze ezt be lehet tudni véletlennek is. -
szabonagyur
félisten
Szia
Ugye a PC játékról van szó?
Amúgy én kedvelem a játékot, néha persze felidegesít, olyan mintha csalna a játék, de lehet nem
Új hozzászólás Aktív témák
lo A címben jelzett játékkal kapcsolatban kérek visszajelzéseket.Igyekeztem a neten info-kat összemazsolázni, de jobb ha a...
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bitcoin topic
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRCSÖKKENTÉS Rapture Monitor Arm TURRET SX állítható magasságú monitortartó 32"-ig
- Crucial 2x4GB DDR3 asztali RAM egyben eladó (megy dualban)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Fujitsu B22T-7 Pro IPS LED monitor eladó (21.5", Full HD, hangszóró, USB HUB)