Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
4 évig használtam a pencil moddal P5B-t és még mindig teszi a dolgát moddolva az irodai gépben. A grafitréteg sem kopott le, de anno a fórumokban mindenki javasolta hogy valami szigetelés tegyünk rá, én nem tettem.
Szépen vitte a procit tuningolva 400MHz FSB-vel, az igazi probléma a passzív hűtéses P965 volt amit ezen a szinten igen ajánlott aktívan hűteni.
-
llax
senior tag
Az adott alkatrész ugyan kondenzátornak néz ki, de van vele párhuzamosan ellenállás is (16. és 17. láb között). Valójában az utóbbi értékét változtatja (csökkenti).
Az IC egy alaplapokra szánt, "univerzális" tápvezérlő (2-3-4 fázisra), a gyártója kiad hozzá egy részletes adatlapot, ez alapján nem csak kísérletileg (veszélyes), hanem célzottan is be lehet avatkozni a működésébe. Persze a célzott beavatkozás inkább alkatrészcserét jelentene...
Kétféle dolgot is lehet kompenzálni: a terhelésfüggő feszültségesést és az alap kimeneti feszültséget.Az alaplap gyártója nem áll neki trimmelni minden egyes alaplapot, hanem az alkatrészek szórását figyelembe véve olyan értéket állít be, amivel rosszabb esetben sem lesz túlkompenzálva a tápáramkör. Emiatt az átlag kissé "alulkompenzált" lesz. (Tuninghoz egy hangyányit túlkompenzált jobb lenne: nagyobb terhelésre egy nagyon picivel nagyobb feszültséget adna le.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- Új FULL HD webkamera + Számla
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest