- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Használtpiacot nézve:
20k alatt simán, de akár 15k alatt is kap tetszőleges TN+ filmes retket, ami fullHD és van rajta DVI, meg nincs szétgányolva.
Oázisból használt 1 év garival 25k-ért már IPS fullHD van.
Jelenlegi monitorját el tudja adni mondjuk 12k-ért. Legrosszabb esetben 10k.Most akkor ugyanannyi, vagy kevesebb befektetéssel, mint az átalakító, van egy másik Tesco gazdaságos fullHD monitorja, de átalakító nélkül kisebb input lagra való hajlammal.
Vagy közepes befektetéssel tud venni egy korrekt monitort.Én sokat nem gondolkoznék. Átalakítózzon a fene.
(#24) bacsis : tudom, világ szégyene. Mikor tavaly nyáron bekrepált a monitor a sok tanulástól (beégett a kép), akkor azzal szembesültem, hogy már megint csak a használt maradt, mert egy bizonyos árszint alatt a boltban még mindig csak D-SUB van.
Pedig már évek óta nincs analóg a gépeken, se az integrálthoz se a diszkréthez, Mokó is most szembesült ezzel. Nekem még GTX750Ti van, abból ki lehet nyerni az analógot a DVI-A miatt, de egyik utolsó Low Profile kártya ami ezt tudja.Másodlagos monitorom nekem is D-SUB, de azt most még mindig a régi géppel tudom csak használni, mert 1024x768 kéne legyen az elsődleges a 750Ti-be akkor, és a HDMI-n át a másodlagos, az meg nem menő. Utódja már megvan, csak meg kéne mosni (éljen a konténer).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest