Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Semmi gond,de ide a 8 giga igggen sovány lesz.Már 1080p videókat rögzitek shadowplay-yel 30mbit minőségben,cserébe 1080p medium beállitásokkal kell "gamerkedni" hogy jó legyen,egyébként tűrhető,komolyan mondom.A komolyabb vidi holnap érkezik,most párommal kell foglalkoznom.
szerk;eddig pozitiv csalódás a WD2,igaz 25 percnél többet ebbe sem tudtam belerakni.
-
Mokó
aktív tag
Nálam is az van,maximalista lennék de jobb a ~60FPS.Fogyasztást wattra megmondani nem tudom de lófütty.Játék közben is passzív inkább,igaz igen jó szellőzése van a háznak.
Legnagyobb különbség mindig a low/medium közt van,aztán medium/high jó még látható valami,de high/ultra sokszor elhanyagolható.Hangsúlyozom,szerintem.
-
Redneck
nagyúr
-
Mokó
aktív tag
Kis update.Megvan A Battlefield 1 is.Gyerekek,hát ez tényleg igen jó játék bele is tettem 40 percet kb.És a cheapskate gép is tudja vinni high-on minden gond nélkül ultrán azért beröcög....45fps köré.
-
Mokó
aktív tag
Tudtam hogy mire gondolsz,félre-értés van az "SLI" szó miatt.Tudtam hogy áthoznád,mondjuk,SLI-ről meg annyit hogy tudom,vagyis nem tudom mi a helyzet vele mert először aztmondták nincs aztán van aztán pedig megint nincs talán....bonyolult,tudom.A 1050-nél tuti nincs az 100%

-
Redneck
nagyúr
1060-nal nincs SLI, de egyébként sem látnám értelmét az 1070-1080 páros mellett. A gondolatolvasást még gyakorold egy kicsit! 😆
-
Redneck
nagyúr
Vacilláltam az 1050Ti és a 3GB-os 1060 között is. Árban nem volt nagy különbség, de a 3GB miatt féltem, mindenképp legalább 4GB-os kártyát akartam, ezért inkább szintet léptem. Jelenleg az 1060-hoz is elég lenne 4GB, de ki tudja mit hoz a jövő. Az is lehet hogy a Volta akkorát lép a Pascalhoz képest hogy a jelenlegi paletta nagyon keveset fog érni.
-
Redneck
nagyúr
Jó kis kártya!.

750 Ti után elgondolkodtam az 1050-1050 Ti vonalon de nem az lett. -
Mokó
aktív tag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ismerem a videót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mokó
aktív tag
Open!
Azóta már más beállitásokkal nyomom,lassan alakul a véleményem.Budget megoldáshoz képest viszont bőőven jól megy.
szerk;érzésre r9 270x és 7950 ghz edition közt,talán.Még barátkoznunk kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Powerbank topik
- Napelem
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)