Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem akarom variálni, akkor minek vegyem meg? Akkor veszek olyat, amit nem lehet variálni, de nekem jó az elrendezése, fele ennyibe kerül, és kész...
Mondjuk én építem a házaimat, a mostani szellőzésben legalább ennyit tud. Az előző is jó volt, 5 évet kiszolgált, csak meguntam. Nem szeretem az előre ügyesen kitalált, mégis korlátok közé szorított dolgokat. Egy ilyen háznál, ami ennyire sokoldalú akar lenni, kompromisszum-hegyek vannak, azt sem szeretem.
Azért meg nem fogok 60k-t kiadni, hogy nekem is jó legyen, meg a jóskapistának is...
Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.