- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- GAI: Poor Volta...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
AeSDé Team #16 üzenetére
Befizetted a havidíjat?
-
ldave
félisten
válasz
AeSDé Team #16 üzenetére
Statikus reklámmal nincs bajom, de amikor elindul egy reklámvideó automatán, az annyira nem tetszik.
-
Raysen623
addikt
Zsíííírrrr
-
atike
nagyúr
Sajnos szerintem még mindig elég vacak mobilon az irányítás...
Nem hinném, hogy ennél is máshogy lesz majd. Még tableten csak-csak... De az érintőképernyő nem épp ilyen játékok irányítására való... De ne legyen igazam...
-
ayo
veterán
3DS-en szoktam MK2-t emulálni. Az még bőven megfelelő a rajta lévő fizikai gombokkal, de egy MK9-et nekem Vitán se volt kellemes játszani. SF4-et meg minden eszközön próbáltam, de hát pont arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy egyik mobilportos verzió se jó (3DS is beleértve) hiába az egyszerűsített játékmenet.Tudom sokaknak FPS meg nem tudom még mik tökéletesek mobil eszközön, de én inkább hazamegyek és fullosan, IAP mentesen játszom ha lehet.
Remélem azért majd sok pénzt lehúznak a mobilosokról és még több pénzt tudnak azt ezt követő részekbe fektetni
(#10) Bozek: útközben azért az se a legkellemesebb, de egy fokkal jobb lehet
-
saelin
veterán
-
ayo
veterán
zavart érzek az erőben...
-
ldave
félisten
Swipe up, up, down, left, up, left, down for Fatality.
Amúgy meg wtf, hogy a Gamepod mobil oldalán autómatán eliduló videós reklám van?!
-
boost
veterán
Hátha tényleg jó lesz.
-
LeventeV
senior tag
Ez nem a konzolos verziók átirata lesz, hanem egy verekedős/kártyajáték hibridje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horizon: Zero Dawn
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest