Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nem ugyanazt írta meg (ha jól látom, a másik írás pl. kizárólag a WOW-ról szólt), emellett pedig van egy nagyon nagy különbség: az ember (tudom, így a neten csak felhasználó
). A saját tapasztalatait, élményét, életének részletét írta le: miért ne tehetné? Nem erről szól a logout?
(Felhasználói nevünk alatt még mindig ott figyel, ha írunk ide bármit is, hogy "LOGOUT blog"...)
Számomra pl. érdekes volt az írás, és nem is vmi "összecsapott izé", emiatt úgy érzem, hogy lefeleslegesezni (ez milyen szép szó
) valahogy "nem szép dolog".
(Az más kérdés, hogy a linkelt írás témájában a felhasználók ~300 HSZ óta irogatnak, és ugyanazt nyilván nem éri meg ide is leírni, de nem is erről szól a dolog, szerintem: a szerző nem azért írta meg, hogy hatalmas vitákat keltsem, stb.) Esetleg más formai hibát vétett a szerző, amiről egyszerű (csak itt fórumozgató) felhasználónak nincs tudomása?
(Rossz témában, feleslegesen a címlapon, ilyesmi?
) Szerk: vagy a "most ti jöttök kedves olvasók" miatt az ejnyebejnye?
Félre ne érts, látod az adatlapomon, hogy csak olvasó vagyok a logouton (nincs ugye kicsi piros linkem
), de valahogy ilyet, hogy egy korrektül megírt, nem két félmondatos, érdekes írás egy ember életéből "felesleges" legyen (azért, mert más ember már írt hasonló témában), még nem láttam beírva moderátor részéről...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest