Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Viktor77 #15 üzenetére

Nem ugyanazt írta meg (ha jól látom, a másik írás pl. kizárólag a WOW-ról szólt), emellett pedig van egy nagyon nagy különbség: az ember (tudom, így a neten csak felhasználó:DDD). A saját tapasztalatait, élményét, életének részletét írta le: miért ne tehetné? Nem erről szól a logout?:F (Felhasználói nevünk alatt még mindig ott figyel, ha írunk ide bármit is, hogy "LOGOUT blog"...)

Számomra pl. érdekes volt az írás, és nem is vmi "összecsapott izé", emiatt úgy érzem, hogy lefeleslegesezni (ez milyen szép szó:DDD) valahogy "nem szép dolog".:R (Az más kérdés, hogy a linkelt írás témájában a felhasználók ~300 HSZ óta irogatnak, és ugyanazt nyilván nem éri meg ide is leírni, de nem is erről szól a dolog, szerintem: a szerző nem azért írta meg, hogy hatalmas vitákat keltsem, stb.) Esetleg más formai hibát vétett a szerző, amiről egyszerű (csak itt fórumozgató) felhasználónak nincs tudomása?:F (Rossz témában, feleslegesen a címlapon, ilyesmi?:B) Szerk: vagy a "most ti jöttök kedves olvasók" miatt az ejnyebejnye?:D

Félre ne érts, látod az adatlapomon, hogy csak olvasó vagyok a logouton (nincs ugye kicsi piros linkem:DDD), de valahogy ilyet, hogy egy korrektül megírt, nem két félmondatos, érdekes írás egy ember életéből "felesleges" legyen (azért, mert más ember már írt hasonló témában), még nem láttam beírva moderátor részéről...:U

Új hozzászólás Aktív témák