Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigafej
tag
szia,
szerintem kell hozzá a klaviatúra, ha kényelmesen akarod használni, használtam azzal és csak egérrel is, ha nem akarsz sokat írogatni akkor elég az egér hozzá, de mindenképpen kényelmesebb a klaviatúra...
szerintem nézd meg ezt, én ilyet akartam venni, de találtam otthon egy vezetéknélküli bill-egér kombót, így még ez várat magára
http://www.youtube.com/watch?v=PLiURaIPSLI
amúgy nekem egy ilyen gépem van,
ami mellette szólt a fentivel szemben, 4 USB bemenet, analóg audio kimenet (plusz még van rajta jack-rca videó kimenet is a hdmi-n kívül), 1GB ram, 4GB rom,
jó gép, megvannak a határai, nézz itt körül szerintem, vannak már dual core-os gépek is, mostmár biztos olyat vennék, de 2 hónapja még nem volt ilyen... nekem van egy game pad rákötve, rádiós egér-bill kombó, külső hdd, néha pendrive és szépen visz mindent, plusz ha tényleg csak filmezni, zenét hallgatni akarsz, akkor ott a távirányító hozzá, tökéletesen elegendően a fentiekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest