Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Ez a felbontás, szemkifolyás sztem teljesen szubjektiv! nekem 10"-es kijelzön már az 1024*600 is zavaróan kicsi! Eccerüen a szemem olyan hogy nem birom sokáig.
Wind-em van és töb órát használom naponta, és nem eccer éreztem már erös késztetést arra, hogy megprobáljam a 800*600-at, csakhát azon nmeg nem megy a normális böngészés
ez meg ráadsul még (asszem) 10 " sincs 1280*x-ben esélyem sem lenne 
Egyébként sztem is csunya! a kijelzö megy nagyon viccesen néz ki azzal a vastag kerettel! Van még 1 12"-os 386-os subnotim, az néz ki hasonlóan
Valóban "ócsójános"
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Erős (HP Omen 16) gamer Laptop! -Ryzen 9 5900HX, RTX 3070 8gb, 16gb DDR4, 512GB SSD
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Wind-em van és töb órát használom naponta, és nem eccer éreztem már erös késztetést arra, hogy megprobáljam a 800*600-at, csakhát azon nmeg nem megy a normális böngészés
Valóban "ócsójános"