Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Igen, mini-itx-ben is akár. Jwele (Mo-n is kapható, PCIe 4x is van rajta ami akár egy 4670et is kiszolgál nagyjából), albatron, jetway.
20 wattba senki nem rokkan bele, 24/7-ben sem jelent havi 3-400 forintnál többet. (erra viszont nem ionos lapot használnék).
Én is szemeztem egy ilyen lappal, de végül nem sikerült magam rávenni a megvételre.
Persze azért lesz akinek nyílván ez a tökéletes alaplap, szerintem addig szarakodtak vele, hogy piacot vesztenek lassan, nem is csodálom, hogy az intelnek az a pár hónapos csúszás amit elértek sokat jelentett, megis mondom szerintem miért:
- A fullHd lejátszók elkezdtek lehúzódni 20-40eFt közötti magasságba, ami megkérdőjelezi ezen lapok létjogosúltságát hd-re, munkára meg egy sima atomos lap s elég feleennyiért.
- Megjelent a fogyasztásra is jobb alternatíva.D945SEJT pl 10 watt, igaz nem HD képes, 2 satával kevesebb, viszont teljesen passzív és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Filmvilág
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi