Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbalaci55
tag
Szeva én is most szeretnék venni egy Samsung omnia 7-et ha megkapja a mangot és hoz rá teljes magyar kezelőfelületet menü beállítás minden nem csak beviteli nyelv akkor meg is veszem .A készülék nagyon tetszik menü külső minden zune nem gond, nem buherálnám feleslegesen.
( az angol nyelv kevés ismerete )
(a világon mindenből kettő van)
-
robertel
senior tag
Szerintem annyira nem lesznek elszállva az árak, főleg, hogy lesz egy brand több telefont is kiad majd mangoval ( ha igazak a pletykák lg és samsung is)
Plussz a zte is ottvan, nem hiszem, hogy60e Ft-nál sokkal többért adnák a wp7es telefonjukat, nem csúcshardvert tesznek bele, 1 GHz-es procival szerelve már most vannak iylen árban telefonok, plussz lehet zte megelékszik egy 800 MHz-essel is.
Én reménykedek, hogy idén év végére lesz 50 körül is szolgáltatóknál„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Blyan
félisten
Jó kérdés, ugyanis szinte mindig eléri és nézi is a netet (enélkül csak egy játéktelefon ), ez alól csak akkor van kivétel, ha kikapcsolja az adatforgalmat, vagy flight mode-ba kerül a telefon.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
hát talán nézzük el a srácnak hogy nem erőssége a magyar helyesírás,mivel nem magyarországi,úgy egy kicsit nehezebb/bár nem lehetetlen,csomó határon tuli magyar ismerősöm van,és némelyik alázza helyesírásban a hazai pályán levőket
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
gzbotii
nagyúr
igaz, helyesebben beszelek es irok magyarul, mind a legtobb magyarhoni, es anyanyelvem a magyar ezen kivul meg folyekonyan beszelek romanul, roman egytemen vagyok, de attol meg magyar!
es teny, h azert nem irok helyesen, mert tobbnyire sietek es nincs idom ujra olvasni amit irtam, ezert van benne hiba. meg amikor telorol irok akkor ugy egy 3,2" konnyu feregepelni+ sietseg
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dale
aktív tag
Csak elkiabálni nem akartam, a marketen meg csak holnap lesz kint vagy hogy... "Hungarian Dictionary" a neve, angol-magyar és német-magyar szótár lokális szóadatbázissal, folyamatos gépelés közbeni kereséssel, kedvenc kezeléssel. Magyar területi beállításkor vagy kívánságra magyar felülettel megy, szóval Mango előtt is kihasználható ez a feature. Kicsit tartottam tőle hogy visszadobják amiatt hogy vannak benne csúnya szavak, ami fölött sok kontrollom nincs, kimazsolázni nem fogom őket, de szerencsére ez nem volt gond.
Ingyenes, ebből a szempontból máris jobb mint az a pár ami még a marketen van, de simán kérhetnék érte pénzt is a minőséget tekintve. Ugyanakkor pici piac ez, nem lenne rajta sok bevételem, szóval vegyétek-vigyétek ha kell.
https://enginedesigns.net
-
lugosi
MODERÁTOR
Tudom, hogy többször szóba került, de szerintem korábban én azt is leírtam, hogy a naptár nekem NAGYON fontos, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos.
A google naptár évek óta szépen működik (egy időben ment részben párhuzamosan mellette a mobileme is - jó volt csak a blackberryvel nem tudott szinkronizálni, mert ja igen, én egy afféle köcsög vagyok itt a wp7 fórumban akinek szifonja meg bb-je van, de wp7 cucca nincs ).
Nagyon nehezen mozdulok meg naptár ügyben, az 5 évvel ezelőtti váltás is azért volt mert az akkor használt windowsos pocket pc + outlook szinkronizálás csinált 1-2 olyan mókát, hogy éjfélig bent maradtam az irodában helyrerakni a naptárakat - másnap reggelre működni kellett mindennek. Szóval ilyen extrén gyogyós módon vigyázok a naptárra, állandó export, backup backupjának backupja meg ilyesmi, kialakult egy rendszer, működik. Nem akarom az életem bonyolítani ilyen dolgokkal (gondolok itt arra, hogy a linkelt cikk vagy működik vagy nem játékával beállítom a szinkront, és akkor majd egyszer csak valamelyik telefonon elmókázik valami, mert egyszer csak a hivatalosan nem támogatott dolog bebüffed teljesen).Van elég szívnivaló a blackberry-re írt google sync-kel (el nem hiszem hogy akár a rim, akár a google nem tudna egy normális szinkronizáló progit írni, mert az ami van, finoman szólva is néha idegbajos, egyszer csak úgy dönt hogy a naptárak közül akkor most az egyiket elfelejtjük).
A BB kiváltására gondoltam wp7-es telefonra, mert pár hülyeségéből annyira elegem van a bb-nek, hogy lassan azt kell terjesztenem az ismerősöknek, hogy részegen vettem a telefont, csak hogy elkerüljem a kiröhögést. Bedőltem a bb által ígért dolgoknak és nagyon rosszul döntöttem, egy elavult idejét múlt technológia mellett döntöttem extra költségek mellett.Szóval ilyenek járnak az eszemben wp7 teló kérdésében...
Apropó. A bb 9700-ban azt az egyet szeretem hogy állatira jól bírja az akksija. Nálam van napi 3-4 óra beszélgetés, hullámzó mennyiségű sms és sok email, ez megy gond nélkül.
Melyik most az a wp7 telefon aminek a legtovább bírja az akksija. Más feature nem nagyon érdekel, gondolom közel egyformák a cuccok (ha egyiknek jobb a kamerája mint a másiknak azt pont leszarnám). -
-
Воланд
titán
kis idonek el kell telnie ahhoz, hogy az ms ilyen teren elszakadjon Amerikatol. szvsz az uj ms uzlet Mo-n egy jo elso lepes.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
nem hiszem.
"Both Apple and Google have suffered from SMS bugs with their iOS and Android devices. Security researcher Charlie Miller discovered a flaw in the iOS 3.0 software that allowed attackers complete control over an iPhone at the time. Android-based phones also suffered in the SMS attack, but attackers could only knock a phone offline rather than gain full access." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gzbotii
nagyúr
..ees ez az altalanos velemeny az egeszrol, a gsm shop-oknal is mivel nem ismerik, vagy estleg a pre-nodo-t ismerik es ezert
Meg ha sokan tudnak, hogy az android menyire "csodas" hat nagyot neznenek, kb igy . De persze egy nokia 6280 utan csodasnak tunhetWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
moonman
titán
válasz Inarus #10105 üzenetére
PNG-t sok Microsoft fotóprogram nem kezel teljes értékűen, pl. a Windows Live Photo Gallery sem, ennek pedig az a hivatalos magyarázata, hogy a PNG (és a GIF) nem "fotó" típus, az a JPG. valahol egyébként igazuk is van.
a Zune-nal egy baj van, hogy nem bővíthető úgy codec-ekkel, mint a WMP, de remélhetőleg előbb-utóbb ez is átalakul.
-
gzbotii
nagyúr
-
veterán
válasz Inarus #10207 üzenetére
A legnagyobb gonoszság, amit elkövethettek, hogy nincs telefont lerakó gomb. Ha le akarom rakni, elveszem a fülemtől, megvárom, míg újra lesz kép és még bökjek is rá ahelyett, hogy megnyomnám mondjuk a vissza gombot. Nem, ha megnyomom, akkor még nagyobb a baj, mert akkor lehet egy még kisebb terület megnyomásával visszahozni a telefont és úgy lerakni. Szerintem ez röhejes és ezt minden mai érintős telefonban utálom is.
A másik kedvencem a keresés gomb. Egyfelől szándékosan talán egyszer használtam eddig, másfelől miért nem az az alap, hogy minden alkalmazásban tiltva van? Bár úgy meg nem sok értelme lenne. Mondjuk így sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Inarus #13005 üzenetére
köszi neked is, holnap eldzsi boltban inditok, van nekik szerencsére raktáron, kemény 4 rugó. belefér.
azt mondjátok meg srácok, hogy van e lehetőség arra, hogy a phone-ban az egy adott személytől történő hivásokat illetve az én, felé kezdeményezett hivásaim egy csoportba gyűjtse? mert most volt 8 nem fogadottam, és én meg visszahivtam 3x és scrollozok ezerrel, mert kidobja a teljes hiváslistát fő oldalra..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
opeter87
senior tag
válasz Inarus #13145 üzenetére
Ja igen az elfelejtettem hozzátenni, hogy max. 4 colosat szeretnék.
A Titan 4,7-es kijelzője és a hozzá tartozó 480x800 pixel felbontású kijelző szerintem azért már kevés (pixeles), így 2012-ban. De fent tartom a jogot a tévedéshez, hiszen soha nem nyomkodtam még élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest