Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Olvasgattma kicsit és meglepődtem amikor amikor a magyar Xbox Live ID -vel akartam kapcsolódni és kilökte, hogy nem támogatott ország. Mondom, hogy a fenébe amikor tavaly november óta hivatalosan nálunk is elérhető a Live.
Kicsit kutakodtam és nem a live -al van a baj, hanem ezzel. tehát hivatalosan nincs Magyarországon Windows Pohone 7. És egészen addig lesz ez a probléma amíg az MS meg nem gondolja magát.
Egyébként akik csináltak külföldi live profilt, azok tudnak bankkártyával fizetni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Jah, még valami. Play To alkalmazással egy pillanat alatt megtalálta a routerre kötött TV -t és már ott játszottam le a napközben felvett HD videókat a telóval. Ezen meglepődtem.
-
Def26
félisten
válasz moonman #1429 üzenetére
Tudsz nekem mondani bármilyen lehetőséget amivel tudok szoftvereket vásárolni a telefonra? Navigációt vennék, találtam is de nem tudom megvenni, mert nem fogadja el a magyar bankkártyámat a rendszer.
-
Def26
félisten
Azt nem tudjátok, hogy esetleg ms pontokkal tudok fizetni játékokért? Ha ez működne akkor bankkártya probléma megoldva.
-
Def26
félisten
Szerintetek ha nyitok egy számlaszámot Ausztriában akkor azzal engedi a vásárlásokat vagy azzal is gubanc lehet a Magyar cím miatt.? Elég sokat járok ki ezért megoldható a dolog.
-
Def26
félisten
válasz zsolnai25 #1461 üzenetére
Mindent zune -on belül tudsz kezelni. Játékokat és alkalmazásokat a marketplace -en keresztül tudsz vásárolni (ezt Magyarországon nem lehet) vagy esetleg demó verziót letölteni. Vannak free játékok is. Ha megvagy a vásárlással e szerint járj el. [link]
-
Def26
félisten
Most jó. Telefont indítottam újra.
Update -nél meg ezt írja ki.:
"cant check the update right now. Plase try again later.
we had trouble accessing the update service. Make sure your computer is connected to the internet and try again.
80072FA8Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Szerintem visszaviszem a telefont a vodához, nézzenek rá. Rádugom a gépre és pittyeg egyet a telefon de a gép nem látja. Kíváncsiságból rajtahagytam, és kb. 10 perc múlva észlelte csak.
Ezt is csak úgy ha a settingsben rámegyek, hogy "forget phone". Ezután megkerei és csatlakoztatja.
Most ott tartok, hogy updatet keres az első csatlakoztatáskor a zune és itt áll most kb. 14 perce. Egyszerűen nem tudom mi lehet vele. youtube -os videókon villámgyorsan érzékeli a zune amikor rádugod a gépre, nálam ez a dolog anélkül, hogy "elfelejtetném" a zune -al a telefont nem jön össze.Mi a fenét tudok még csinálni? Attól félek, hogy ha visszaviszem valami agyashoz kerül aki rászánja dologra 10 percet (persze az is lehet, hogy éppen nála működik) és visszadobja, hogy jó ez.
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #1562 üzenetére
LG Optimus 7
-
Def26
félisten
Másik gépen működik... Update -et nekem nem talált. Azt kiírja, hogy 7.0 (7004) van rajta.
Nagy kő gurult le a szívemről most, nem lett volna sok kedvem szarakodni a garival.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Srácok, megkérdeztem az xbox Magyarországot, mit tudnak esetleg arról, hogy mikortól lehet használni hivatalosan Magyarországon a Windows Phone 7 -et és mikortól tudunk Magyar bankkártyával fizetni.
Ezt a választ kaptam: "Attila: de van, de még nem árulhatjuk el sajnos. Amint a vállalat hivatalosan is bejelenti kipostoljuk" (facebook)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Arhquis #1638 üzenetére
Amit küldtem priviben az neked nem jó?
Akit érdekel itt a két bank.
https://www.bank-bgld.at/hu/penzuegyipartner/mioenertvagyunkitt
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Felteszem itt is hátha...:
A készenléti képen lent van egy kis levél ikon ami alatt mintha egy kis ?hullám? lenne. Na az miért van ott? Nincs semmi olvasatlan levelem se emailem.
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #1782 üzenetére
Hogy vetted meg?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #1785 üzenetére
Milyen cimet adtál meg?
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #1793 üzenetére
Itt a leírás. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én pl. azért vettem wp7 mobilt, mert szeretem a microsoft termékeket. Szeretem ha valami hivatalos és mivel itthon minden windows alapú plusz még xbox -om is van ezért egyértelmű volt a döntés. Egy dolog hiányzik nagyon, ez pedig az, hogy hivatalosan is elfogadott legyen a Magyar regisztráció a telefonon amivel Magyar bankkártyával tudok fizetni.
Tudom, hogy hamarosan ez is bekövetkezik (migráció) és teljes értékű rendszerként tudom majd használni a telefont.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
"Nézd meg, milyen részesedése volt 2010-ben az iPhone-nak és az Androidnak az USA-ban, és nézd meg azt is, milyen arányban vesznek alkalmazásokat az emberek a két rendszeren.Segítek: Míg éves átlagban már alig volt több iPhone használatban, az AppStore forgalma közel hússzorosa az Android Marketplace-nek. Van már néhány összehasonlítás WP7 vs. Android viszonylatban is, és néhány fejlesztő szerint ugyanabból az alkalmazásból WP7-en az első két napon többet vettek meg, míg Androidon az első héten"
Esetleg forrást?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Itt azt írják, (pletyka) hogy már április környékén befuthat a marketplace több országba. [link]
-
Def26
félisten
válasz Quasi_modo #1847 üzenetére
"A falvakban pl egyik sem..."
Ez milyen elb*szott indok már?
-
Def26
félisten
Szegény Samsung tulajok megint szívnak. [link]
"A Samsung telefonokkal rendelkezőeknek még nincs jó hír, se NoDo ROM, se dátum, hogy mikorra lesz meg a végleges megoldás a hiba javátására."
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Egyébként szerinted, érdemes lenne lecserélnem az LG telefonomat egy Omnia 7 -re? "Hever" 2db még elvileg asszonynál... (szoftveres hibákra gondolok amikre mostanában panaszkodnak Samsung tulajok)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Morden24 #1953 üzenetére
Amit már többfelé olvastam, hogy hamarosan lesz egy nagyobb bejelentés amiben szó lehet a támogatott országok bővítéséről. Én a helyedben megvárnám azt.
"A wmpoweruser birtokába került egy újabb tipp attól, aki a PreNoDo-t is megjósolta. A forrás szerint az IE9 egy korábbi, akár áprilisi frissítésben is megjelenhet, a Silverlight támogatással együtt. E mellett, a napokban láttam különböző információkat twit...teren terjengeni, mely szerint ez a frissítés áprlis 11-én jelenne meg, és ez hozná el sok országba a marketplace elérés lehetőségét is illetve a multitaskingot"
Most én is azon filóztam, hogy csinálok egy új live fiókot és beregisztrálom oda a kártyám. Azt viszont nem tudom, hogy később amikor elérhetővé válik a Magyar marketplace tudom e használni ugyanazt a kártyát. Illetve mi lesz azokkal az alkalmazásokkal amiket az új profilom alatt vásároltam. Gondolom ezek elvesznek. (ha váltok magyarra)
ahogy ismerlek Te nem nagyon akarsz Magyar live -ot wp7 telón, de azért én csak megvárnám, hátha tanultak az xbox live szarakodásból és kicsit jobban odafigyelnek.
Kártyában nem nagyon tudok mit ajánlani. Van akinek sikerül van akinek nem. Egyszerűen nem jöttem rá mitől teszi függővé a használatát. Ezekkel próbáltam:
OTP VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD,
K&H MASTERCARD, VISA,
BB BANK MASTERCARDSehogy sem tudtam összehozni, variáltam már annyit, hogy ötletem sincs mit csinálhatnák még. (usa cím, uk cím, live régió stb...)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
KB. egy hónap múlva nyitok Osztrák lakossági folyószámlát (abba nem lát bele a Magyar "gazdaság" ) és ehhez igényileg bankkártyát is. Kiderül azzal működik e, ha Ausztria címet adok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #1975 üzenetére
Én a mai napig nem tudom, hogy az asztali PC -n miért nem ismeri fel a zune a telefonomat. Laptopon semmi probléma. PC -n meg sehogy sem hajlandó.
-
Def26
félisten
Nálam is hasonló probléma van. Érdekes módon más PC -n tökéletesen működik. Ötletem sincs, hogy mi lehet a baja. Voltam szervizben is és ott is tökéletesen működött, tehát biztos, hogy az én gépemen van a hiba.
Nálam egy darabig segített az, ha az eszközkezelőben eltávolítottam az usb portokat majd újraindítás után 1x működött, de utána már ez sem vált be.
-
Def26
félisten
Most ugrott be, hogy a nem eredeti win 7 is lehet az oka. A többi gépen eredeti volt az operációs rendszer az én gépemen meg nem. Basszus, mióta filózok, hogy mi lehet a különbség a gépek között erre elmegyek wc -re és megvilágosodok.
-
Def26
félisten
Ilyenkor örülök, hogy LG -m van. Meg akkor is amikor többeknek gondjuk volt a Samukkal. Érdekes, hogy az LG meg ennyire össze szedte volna magát vagy csak szerencsés userek vannak akiknek nincsenek gondjaik az LG telókkal?
-
Def26
félisten
Tud valaki torrent alkalmazást wp7 -re? Én csak olyat találtam ami szerverhez csatlakozik, és olyan távkapcsolati irányításra jó csak.
-
Def26
félisten
válasz Valentino K. #2237 üzenetére
Ha megmondom az igazi okát kiröhögtök. Úgyhogy nem mondom meg.
Igen, ezeket megtaláltam, de ráadásul fizetősek is amivel persze nincs bajom, csak megvenni nem tudom őket.
-
Def26
félisten
Miért kapom ezt az hibaüzenetet, ha wifi -re akarok csatlakozni (munkahelyi)?
"Your phone couldn't reach the network"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest