Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Haha, szep is lenne.
A Bluetoothnal ket dolog van: ki-bekapcsolas es csatlakozas headsethez (szinten ketallapotu), a Settings/Applications/music + videos alatt meg annyi van, hogy Zune Connect ki-be. A lejatszointerfeszen is csak annyi van, hogy hatra, play/pause es elore; meg a pontos seekelest se sikerult lemasolni az Appletol, nemhogy pl. a videok nagyitasat vagy eppen a BT atvitel szabalyozasatAz a baj a WP7-tel, hogy minden nap okoz meglepeteseket.
Csak eppen rosszakat.[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
moonman
titán
15 év alatt egyszer sem halt meg rendszervinyóm, sőt igazából semmilyen vinyóm. alaplap, ilyen-olyan csip, perifériák igen, de hdd még soha. backup-om meg mindig is volt, szóval akkor sem ért volna katasztrófa.
így viszont kényelmes, a particionálásról pedig úgy 7-8 éve leszoktam, őszintén szólva csak helypocsékolásnak tartom az egészet. de persze nem akarom megmondani, hogy más hogy csinálja.
-
törölt tag
hát, ez szerintem maximum akkor hasznos, ha a saját lakásodon/hallótávon belül nem találod... de akkor meg egy sima telefonról felhívod, és ugyanez az eredmény. amúgy kb annyira használható funkció, minthogy a Palm Prét nem lehet hardvergombbal resetelni, hanem belépsz a weblapjukra a logineddel, és onnan küldesz egy törlést. de ha egyszer mondjuk nem indul el a telefon, vagy nem tud felmenni a netre, akkor mi van?
-
Workedforme, egy üzenetet kaptam hat órával a program elindítása után, jött a toast meg a live tile-n felül megjelent egy 1-es szám. Viszont nem tetszik, hogy egyáltalán nem intuitív a ki/belépés meg a státusz beállítása, ez utóbbiban nem is vagyok biztos, hogy lehetséges.
Szódával elmegy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Def26
félisten
Most jó. Telefont indítottam újra.
Update -nél meg ezt írja ki.:
"cant check the update right now. Plase try again later.
we had trouble accessing the update service. Make sure your computer is connected to the internet and try again.
80072FA8Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Én pl. azért vettem wp7 mobilt, mert szeretem a microsoft termékeket. Szeretem ha valami hivatalos és mivel itthon minden windows alapú plusz még xbox -om is van ezért egyértelmű volt a döntés. Egy dolog hiányzik nagyon, ez pedig az, hogy hivatalosan is elfogadott legyen a Magyar regisztráció a telefonon amivel Magyar bankkártyával tudok fizetni.
Tudom, hogy hamarosan ez is bekövetkezik (migráció) és teljes értékű rendszerként tudom majd használni a telefont.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
f27
senior tag
-
f27
senior tag
Nézd ha nem csinálnak valamit,épp ugy fog járni a win7 mint az iphone!
Jön a juli/katibreak és egyből lesz minden!
De azért gáz lesz hogy páran azért kell majd fözött romot használni hogy pár alkalmazás fuson a gépen!Az androidtól kiver a víz!
Imádom a windos telefonokat.
De lehet veszek mellé egy omnia 2 újra ,hogy meglegyenek a hiányoságok is -
danilla
őstag
Nem, ebben a rendszerben nincs, mivel névjegyet nem is lehet küldeni semmilyen formában.
Más.: Tök felesleges ezen a témán lovagolni tovább, ha valakinek nem felel meg ez a rendszer, az ne használja, attól senkinek sem lesz jobb ha egyfolytában megy a picsogás a topicba.
-
Nem csak, bár a múlt héten nagyon sokat szopatott ez a fos Miyowa (kétszer megkapott push üzenetek 20 perc késéssel pl, összeomlások hegye, a szokásos...). De amikor telefonhívás kezdeményezésekor feketére fagyott a telefon, na az már kezdett sok lenni. Nomeg összefutottam a Robot Chickennel, HÉV-en ácsorogva elég jó időtöltés, és para, hogy nem tudom BT-s fülessel nézni.
erdoke: "Vannak." Ez most belső infó elhintése, vagy wishful thinking? Konkrét problémáim vannak, amiknek meg kéne javulniuk, úgyhogy ha tudsz valamit, pls. oszd meg konkrétabban.
[ Szerkesztve ]
-
Nem a lagról van szó (az is szar, persze, meg a kapcsolódó üzenetvesztések). Múlt héten ezek felett azt játszotta, hogy futó állapotban megkapott üzeneteket lepusholtak még egyszer, egy olyan fél órával később, mint ahogy a beszélgetésben már egyszer olvastam. Elég idegesítő a rezgés meg ilyenek, bár hozzászoktam Azóta meg Nimbuzzt használok és elégedett vagyok. Egyébként egy másik Omnia7 tulaj ismerősöm is tapasztalta ezt.
A fagyások ritkák, szerencsére. Összesen vagy négyszer volt ilyen amióta megvan. Csak jól időzített
-
Valentino K.
senior tag
Azért vágod, hogy egy mobiltelefonos játékról beszélsz?
Ez nem PC. Simán belepumpáltam 10-12 órát a Harvestbe, s azt vettem észre, hogy a laptopom előtt ülök, mégis órák óta a telefont nyomkodom, s játszok. Megérte az árát, nagyon lekötött.
Aki szereti az RPG jellegű játékokat, azoknak kötelező a Harvest.
Ennyi erővel a Diablo 2 is egy szar, hiszen ugyanazokkal a karakterekkel kell ugyanazokon a pályákon 5 csillió szörnyet megölniNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest