Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz gzbotii #4579 üzenetére
..jahh hát ez sox....nincs benne az eredeti fajl-ban az előadó... edit-ben be kell copy- paste-zni- ha látni akarod, ....némely eredeti rippelt cd-nél is előjön a probléma... albumborítóból meg google - képkereső... copy paste szintén... jja nem vágom milyen formátumú v. kódolású képet fogad el, de nekem is csak 3-4-et fogadott el kb 100-ból..
....de ez még csak a kissebbik probléma... azt szeretem a legjobban, amikor egy albumból nem ismer fel pár számot...
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz gzbotii #4595 üzenetére
Már ne is haragudj, de te vagy megsértödve?!
A forumon azzal (is) tiszteljük meg egymást, hogy amennyire tudunk helyesen írunk. Persze nem tud mindenki tökéletesen helyesen írni, de legalább megpróbálunk rá odafigyelni. Ez igényesség és a másik tiszteletének jele. Ha pedig valaki erre megjegyzést tesz, akkor nem pökhendi módon kell rá válaszolni, hanem elnézést kérni.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Dale
aktív tag
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #4668 üzenetére
Szóval akkor a szinkronos mappában nem látja a Zune a wmv-ket? Hirtelen kodek-re gondolnék, de akkor azért látnia kéne, max másoláskor szólna, hogy valami gáz van. Passz, nem igazán másolgattam videót, csak párszor, akkor is mp4-et inkább.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
moonman
titán
válasz gzbotii #4668 üzenetére
az flv lett volna lol. a wmv-ket elvileg látnia kéne, meg kéne nézni, hogy milyen codec-kel vannak tömörítve, mert lehet, hogy csak a konténer formátum wmv, de valami elvetemült kódolással készült.
nekem még DivX/XviD avi-kat is látja Zune, szinkronizáláskor szépen megkonvertálja őket mp4-be.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #4728 üzenetére
A SkyDrive fotók és dokumentumok tárolására lett kitalálva, ennek kihasználására a Mangoban lesz/van megoldás, Office Hub-on belül a dokumentumokat kezelheted/érheted el és a Picture Hub-on belül meg a fotókra igaz ugyanez.
(#4727) vtechun
A kamerával készített fotóidat ugyanúgy visszaszinkronizálhatod egy másik készülékre, csak sajnálatos - de érthető - módon nem az új telefon camera roll mappájába kerül (tehát nem oda, ahol az új telefon tárolja majd az újonnan kamerával lőtt képeket, hanem egy másik mappába).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #5000 üzenetére
Update-ről ment fel, vagy manuálisan. Windowsod milyen nyelvű?
Ha updateről, akkor az alábbi linken a válasz, ha manuálisan, akkor meg az angolt szedted le.
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_omnia_7_kostolo_az_uj_konyhabol/hsz_11004-11004.html
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #5017 üzenetére
hat en kiajulok ettol a zune-tol.
minden magyar van allitva a gepen, de o megis angol marad, kiveve a marketplacen a ketegoriak meg ilyenek... ennek isgy nem sok ertelme.. nem ertem en, h van ez megcsinalvaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #5019 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek, mert az angol zune esetén a magyar marketplace magyar nyelven jelenik meg, magyar zune esetén meg a legtöbb menüpont magyar lesz.
Innen szedted le?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #5243 üzenetére
Igen, 28-a valamelyik skandináv ország eseménye, a mienké gyártóktól függ, a HTC pl biztosan szeptember végére igéri (nem hivatalosan), a többiek később vagy előbb is kiadhatják. De a logika azt diktálja, hogy a készülékek megjelenése után fog ez megtörténni, és nem feltétlenül 1-2 nappal rá.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blindmouse
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #5448 üzenetére
Nincs vele nagyobb gond , ha ilyenek képviselik majd az olcsóbb készülékeket, akkor az jó lenne, még lehet játszani a gyengébb SoC-pel.
Viszont látszik, hogy minden gyártó hozzáad valamit a Settingshez, ez is jó.
-
nagyúr
válasz gzbotii #5559 üzenetére
Igen ezen a gyorsabb dolgon én is néztem hogy WTF.
Van a családban droidos készülék de SGS felhasználótól is hallottam hogy váltani akar WP7-re mert mennyivel gördülékenyebb gyorsabb rendszer.
Ahhoz hogy az Android olyan jól fusson mint a WP7 jóval erősebb hardver kell szerintem...A többi részében amit leírt viszont valóban van igazság.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Воланд
titán
válasz gzbotii #5930 üzenetére
Nem, azon a telefonon már Tango fut. Az a Mango után következő frissítés neve.Vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz gzbotii #6024 üzenetére
Te tudod miről beszélsz? A SE az Arc-ig nem engedte(és nem engedi) a kerneleiben a netfiltert, ami apponként engedi letiltani az adatot és engedi a wifi megosztást. Minden más gyártónál megy. Mindent egyszerre én is le tudok tiltani(Samsungnál egy gombnyomás+egy kattintás), de nekem az kell, hogy mindig fenn legyen, csak ne szívja feleslegesen az, aminek nem kéne.
Nem piszkáltam én semmit. Azt meg nem értem, miért mondod hogy másnak jó, mert ha nincs benne a lehetőség, akkor másnak sem lehet jó a letiltás.
Nem készül esetleg erre valami program? A MS annyira erőlteti gépen a saját ilyen programjait, mobilra meg még külső sincs...[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #6006 üzenetére
hát nem birom ki hogy ide ne irjam erre hogy "szép város Kolozsváááár" ésmég wp7 telcsit is kapni!
de tényleg egyik kedvenc városom.Amúgy annyira érthetetlen hogy MS miért nem támogatja a régiót ,ezen filozofáltam"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #6040 üzenetére
ja es meg az is idegesit, akarhanyszor elmegyek egy GSM boltba, mindeki aval jon, h csak android mert az nagyon jo..ember, ezek joool bevANnak oltva..es, h anyi mindent lehet csainalni az androidal, es huuuuuu az ajfon meg enyira exkluzivista, h waoooo
es ha emlitem a wp7, akarom mondani, windows mobile [mert itt mindki igy mondja neki] akkor az szar, nem kell v az miii? es, h aval nem lehet semmit csinalni. mondom, ha azt figyelembe veszuk, h ez egy zart rendszer, akkor mit nem lehet megcsinalni amit androidon? v iphone? nincs gmail v angribordsz?
nem tudom nallatok igy van e, de itt brutalja es a szulovarosomba meg kb egyeduli wp7user vagyok -20.000 lakosu Szekely varos [97% magyar ]
[lejart a szerkesztesi ido az elozonel]
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #6041 üzenetére
igen jártam már gyergyóba is meg kolozsváron is nemegyszer
Hát én itt vásárhelyen még sosem kérdeztem meg a mobilos boltba semmit,mert mindig független telefont használok,de ismerősömnek a Tré-mobilnál ajánlották az Omnia7-t amikor lejárt a hűsége és észrevették,és próbálták rábeszélni egy uj telcsire/telefonos marketing /szóval talán ismerik,azt mondták neki hogy nagyon jó csak angol nyelvű!na ez nem volt nagy rábeszélés!
de biztos vagyok benne ha lesz rajta alap magyar nyelv,meg nokiák is lesznek wp7 el akkor beindul a buli."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs