Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivec
csendes tag
Most nincs nálam a teló, de nem hinném, hogy az OS verziónak nagy jelentősége van, főleg, hogy végül nálad is meglett ez a menüpont. Amúgy, ha a kártyán lévő adatok titkosítva vannak, akkor a kártya kivételekor semmilyen eszközzel nem tudod az állományokat megnyitni. Ez a fájl tartalmazza (persze kódolva) a titkosítási kulcsot amivel a teló is megtudja nyitni az állományokat. Ha valaki használja a titkosítást érdemes ezt a fájlt is backupolni. (mert ha a telód reseteled és ez a fájl is elveszik, akkor semmivel sem fogod tudni megnyitni az állományaidat). Persze ez csak akkor érdekes, ha használod is a titkosítást.
Amit én nem értek, hogy titkosítástól függetlenül, miért nem jelenik meg nekem ez a fájl, amikor úgy olvasom, hogy mindenki másnak igen
-
Vivec
csendes tag
Hmm, neked is ott van. Köszönöm, hogy megnézted, ez nagy segítség!
Hogy nézted amúgy PC-n, vagy magán a készüléken? Akkor csak, hogy biztos legyen amit néztél, az a "SD kártya/Blackberry/System" tartalma, ugye?
Neked amúgy be van kapcsolva a Media Card encryption?
(valahol az "options-> (esetleg Media Card) -> Security Options > Encryption":
Encryption: Enable,
Media Card résznél "Encryption Mode" vagy "Mode field": Security Pass vagy Device key.)Azért érdekel, mert én már próbáltam mindenhogy. Ha neked nincs bekapcsolva és mégis létezik ez a fájl, akkor egyszerűen nem értem, hogy nekem miért nincs ott. Vajon mikor hozza létre a készülék?
-
Vivec
csendes tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy, ha PC-vel megnézem a BB-ből kivett mem.kártyát, akkor a Blackberry/system mappa miért tök üres nekem? Nem kellene ott lennie néhány fájlnak? Összesen egy üres Media mappa van benne. Az "info.mkf" fájlt keresem, aminek itt kellene lennie, de tök üres nekem ez a mappa, ez nektek is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni