Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElFeo
tag
válasz FoxiestFox #25436 üzenetére
Szia,
a BB launcher is használatban van nálad? Nálam nem telepíthető. Tárhely jár a BB+ előfizetéshez?
-
ElFeo
tag
válasz Hawk02 #25450 üzenetére
Szia, telefon, SMS megy. A gyári böngésző-a biztonsági tanúsítványok nem frissülnek-felejtős. Az opera mobil megoldás lehet de nem próbáltam. Az emailek sem mennek. Bármi, amihez bbid kell, nem működik. Ezzel nagyon kell vigyázni, a készüléket ne állítsátok vissza, mivel az első indításkor bbid bejelentkezést kér, és szerverek hiányában nem fog sikerülni, a telefon használhatatlan lesz! Egyébként én munkás telónak egy bb 9900-át használok, tök jó, hogy egy hétig is elmegy egy töltéssel, nagyon gyors. De ugye az is már csak telefonálásra jó.
[ Szerkesztve ]
-
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25479 üzenetére
Nekem nem sikerült a wipolt telefont-valamit a wifi beállításnál kell mókolni-visszaállítani. Ment a fiókba, elővettem a bb 990-át.
-
ElFeo
tag
Sziasztok,
nincs valakinek elfekvőben JS1-es akksija?
Köszönöm! -
ElFeo
tag
válasz Hawk02 #25544 üzenetére
Szia,
ezzel szívtam meg én is. Nem léptem ki a BBid-ből és resteletem a telefont, aztán persze nem lehetett a beállításvarázslón végig menni. De csak most realizáltam-olvasva a te kísérleteidet-hogy miért nem megy. Sajnálom, mert másod telefonnak szerettem volna, ráadásul valamilyen oknál fogva az oprendszer is eldobta magát, nem is kapcsol be, csak pirosan villog a led. Az autoloader nem indul el, flashelni nem tudom, elég dicstelen vég ez a blackberry számára. Jól elk@rta Chen az egészet.
-
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25827 üzenetére
Az Ftex-et szívesen próbáltam volna, de annyit én nem tudtam telefonra kiadni. Most egy BB Passorttal küzdök, megáztatták, már sikerült életre kelteni, pár dolgot cseréltem benne, az alaplapot megtisztítottam. De sajna tíz perc után elkezd újraindulgatni. Amúgy ellenék vele ha két simet kezelné és legalább a mobilfizetés menne. Egy ideje a Sailfisht és az UBports-ot nézem. Volt már mindkettő, de már régebben. Kíváncsi voagyok mit fejlődtek azóta.
-
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25829 üzenetére
Ma tovább teszteltem, eddig kártya nélkül nem indulgat újra. Egy lomis piacon vettem, törött volt és miután szétszedtem láttam, hogy meg is áztatták. Kapott új akkut, kijelzőt és egy alapos takarítás, többszöri rom cserét. De nem az igazi, lehet nem is lesz stabil. Pedig az egyik kedvenc blekim. Van két Q10 is nálam, de miután egy ideig a fiókban pihentek, nem akarnak bootolni. Csak villog a led. De nem volt kedvem érdemben foglalkozni vele.
Ha megunnád az Ftex-et érdekelne Hiányzik a Nokia N900, ha mennének rajt az appok, amiket használok. A mai napig ellenék vele, ha mennének rajt a dolgaim. Amúgy amire most vadászok az egy max 5" körüli teló, bika hardverrel, kicsi házban. a kamera semennyire nem érdekel, digitális gépet használok, ha fotózni akarok, vagy leginkább analóg gépet. -
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25831 üzenetére
Az Fxtec mennyiért megy mostanság, magyar oldalon nem leltem, külföldön sérültet-plusz van egy csík a kijelzőn-találtam 80e huf körül.
Az N9 nálam is viszi a prímet, mennyivel jobb, szebb cucc, mint akár az iPhone A legegységesebb design a külső megjelenésben és a user inetrface-ben. Ezért is gondolkodom jollán is. Volt BB Priv, azt is nagyon szerettem, de lassú volt, mint a tetű. -
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25841 üzenetére
Jah, minek a billentyűzet, ha minimál?
-
ElFeo
tag
válasz lezerpiramis #25844 üzenetére
Ez nekem olyan, mintha süteményes rummal akarnának leszoktatni valakit az ivásról. Valakinek nincs elfekvőben BB Stormhoz akksi? Amúgy lehet jó lesz a Passport, már egy het meg, nem kapcsol ki, nem indul újra.Igaz nincs benne sim, mert tartok tőle, hogy terhelésre lefagy. szóval egyenlőre trenírozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest