- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
ja és a + moncsit hogy cipeled a repülővel?
nem véletlen notiban gondolkodom ami minden igényemet kiszolgál és egyben van: mert repcsire limitált a mennyiség amit felvihetsz, és a reptér és egyéb helyek közt is jó ha egyedül megoldható a hurcolászás. Így is épp elég a 20-30 kg-os bőrönd + hátizsák páros. ráadásul az amilo-k formaterve nem egészen az én lelki világom. A legszebbek a már többek által említett Alienek
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
nem mondtam hogy veszek 1-et
(ha ennyi fölös pénzem lenne akkor inkább elugranék 2 hétre valami síparadicsomba
). Én 14,1 v 12 col körüli notikat nézegetek amik rendelkeznek kielégitő grafikai teljesítménnyel csak kár hogy azok is jó drágák
és bármit választok az mindenképp azzal jár hogy 2 notit hurcolhatok
azt amit munkára használok kiváltani ugysem lehet, tehát ez a monstrum semmiképp sem lehet számomra opció
.
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
mondjuk ennél talán jobb választás az Asus G71V noti bár annak a piros betéte érdekesen néz ki
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
azért nem mindenki hanyagolja a játékokat annak ellenére hogy a munkája miatt sokat utazik. Én pl sokat utazok és sokat vagyok külföldön ahol ha nincs más akkor csak a notim marad amin igenis jáccani akarok és nemcsak filmeket nézni. Ilyen esetben meg leeht akármilyen bika asztali gépe akár olcsón az embernek, ha az év nagyrészében kb 1000 km választja el tőle. Mondjuk hamar vállas lennék ez a szörnyike cipelése közben persze ehhez remélem alapból adnak hozzá való hátizsákot mert szerintem akárhova bemegyek, hogy egy 18,4 colos notihoz akarok hátizsákot, asszem heves röhögést váltok ki
. Azt meg erősen kétlem hogy ezt 1 vállon való cipelésre szánják
utazás közbeni használathoz meg annyit, hogy itthon az IC-n és külföldön minden igényesebb vonaton van konnektor
(néha még fesz alatt is van
). akkor meg máris lehet használni, azt meg hogy minek bele akksi? hát azért ha elmegy az áram egy rövid időre akkor se járj pórul. mivel az asztali gépek mellé is illik szünetmentest rakni.
ui.: azért nem rohanok a boltba venni 1-et
bár lehet tudnám használni
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest