Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1280) csabi63 válasza jksx (#1123) üzenetére


csabi63
senior tag

Nem kell kattintanod, még ránézned sem. Majd más megteszi. És a jelenlét is elég a figyelemfelkeltésre. Arra meg nyilván nem kötelezhetnek, hogy bármire is rákattintsál.

Ha pedig valaki azt gondolja, hogy képes függetleníteni magát a reklámoktól, nagyon téved. A blokkolóval ki lehet zárni a reklámokat, de a környezetet nem. A trendi dolgok után megy a nép, azokat pedig orrvérzésig reklámozzák, a buszok oldalától a stadionok kandeláberein át a tévéig, mindenhol. És ha már a 10. embernek van valami trendi cucca az ismeretségben, a legtöbb ember megy utánuk. Nem mindenki, de nem véletlen a nagy hype egyes termékek iránt. Néhány esetben ésszerű magyarázatot csak a reklámözön ad, mert a kevésbé ismert konkurencia terméke esetleg még jobb is. De itt belép a trend, és az új vásárló is beáll a sorba. Reklámot egyáltalán nem kell néznie hozzá, megfertőzte a környezete.

A blokkolót itt kikapcsolni meg nem tudom miért fáj bárkinek. Alig van reklám, nem is túlzottan tolakodóak. Inkább kikapcsolom, minthogy külön fizessek egy cikk, vagy teszt elolvasásáért, mint egyre több külföldi oldalon.

Minap a set top box-omról akartam elolvasni egy tesztet német szakmai oldalon. 3,99€-ért letölthetem pdf-ben. Aki szimplán regisztrált user, nem prémium előfizető, a fórum hsz-eken kívül mindenért fizet. A prémium pedig évi 44,99€. Azért a pénzért kérésre gyakorlatilag bármiről kapok részletes tesztet, elemzést, ami elérhető a piacon. Ha még nincs, írnak nekem külön. Egyébként ott 1,5 éve vezették ezt a rendszert. De az más világ, van fizetőképes kereslet. Ja, és bekapcsolt blokkolóval csak a fórumba lehet belépni. Híreknél már beszól, hogy kapcsoljam ki, vagy nézhetem a semmit.

Ezt ugyan más is leírta már, de szerintem is a fórum a PH! legnagyobb értéke, sokkal inkább, mint a cikkek. Azt pedig a user-ek teszik hozzá a nagy egészhez. Témaindítóknak persze jók a cikkek, tesztek, de a fórum a lényeg. Ott kapok/adok segítséget, ott cserélünk infót adott termékről, etc. A segítőkész fórum miatt van itt a legtöbb ember, nem a hírek miatt. Szerintem. (És viszonylag kevés a troll is.) :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.