Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1551) Parci válasza szaszlaci (#1537) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ez a topik nyilván sok infóval bír számunkra is. egyelőre egy cikk ment ki és itt vannak a visszajelzések, valamint látjuk, hogy hány prémium tag lett stb.

a nagyon olcsó prémium nem könnyű kérdés, mert az biztos, hogy azt a pénzt elveszted a bevezetésével, amit a nagyobb árat is megadók adtak volna, azt viszont nem tudod, hogy mennyivel többen ugranak rá. könnyen negatív is lehet a mérleg.

a 3 sornál nem hosszabb üzenet pedig meglesz, de mindenképp akartam egy cikket bővebben a dolog hátteréről, amit például ebbe a 3 sorba is be tudok linkelni, hogy "bővebben erre".

megfogadom a többi tanácsodat is, elsősorban azért, mert bármennyire is bicskanyitogató itt pár ember stílusa, attól nem leszünk mi sem beljebb, hogy ezt velük közöljük. ők úgy sem fizetnének/néznének reklámot soha, a többi, normális usernél viszont esetleg visszatetszést keltő a "harsány" véleményünk.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1552) tatabike válasza szaszlaci (#1537) üzenetére


tatabike
őstag

"Mert aki blokkol, nem prémium és komolyabb blogja van, rossz néven veheti", vagyis vét a szabályzat ellen, de ez ne zavarjon téged a gondolatmeneted kifejtésében. Csak úgy megjegyeztem. ;)

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1553) Parci válasza Turbolada II (#1547) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

hogyan? hogyan lesz abból pénzünk? (ami ugye úgy lesz, hogy valaki befizeti)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1554) Parci válasza pigster (#1550) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

miben hibásak a ph-s emberek és mit kéne csinálniuk a jelen helyzetben?

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1555) Turbolada II válasza Parci (#1553) üzenetére


Turbolada II
őstag

[link] És ezt szerintem ti is tudjátok pontosan.

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1556) tatabike válasza Turbolada II (#1547) üzenetére


tatabike
őstag

A látogatottságra alapozva vannak a reklámok. Így tényleg fizetsz azzal, ha jelen vagy az oldalon. Ha blokkolod, akkor nem. Olyan egyszerű, mint az aláírásodban a 2+2...

A reklámok nélkül sem nőtt volna, szóval ez egy kissé öngól szagú... :U

[ Szerkesztve ]

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1557) philoxenia válasza pigster (#1523) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Elnézve a hirdetéseidet és hogy most is a HA felől léptél be, neked anyagi hasznot is hozott közvetve az oldal.
[link]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1558) vadkörte válasza Parci (#1536) üzenetére


vadkörte
addikt

Igen erről van szó. Nem is mondtam egy szóval sem, hogy ti ilyenek vagytok. :)

Mozogjon az a reklám, ha kell, a potenciális vásárló figyelmének felkeltését nem azzal lehet elérni, ha a reklám puszta megjelenése is felb***a az egekbe a vérnyomását, mert nem bír tőle megszabadulni.
HA diktálni nem is tudtok - tetszik, vagy sem, de kicsik vagytok... - a reklámozókkal csak meg lehet valahogyan értetni, hogy ha minőségi tartalmakat adnak, a felhasználó sem veszi elő a sublótból a húsvágóbárdot, ha meglátja őket.
Bár amíg a szar is eladható, a minőségi reklámoknak nem sok esélye van.

Üdv. V. Körte

(#1559) gasparzoltan válasza Graphics (#1530) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

De én itt nem okozok senkinek kárt, ezzel a kiindulási alappal kellene tisztába jönnöd.
A kohéziód ott veszett el a szövegben,amikor a TV-n futó reklámok alacsony színvonalát szembe állítod az itt futókkal, aztán ráadásként a tartalom kiemelése (ami megint szubjektív) a tévéjével szemben.
Aztén a jön a továbbgörgetés a mivel is szemben....(mert a tévén nincs elkapcsolás?). Ha azt mondod "blődség" ide keverni a tévézést, akkor minek mész bele ilyen "blőd" párhuzamokba....

Hidd el nincs bajom a szövegértéssel, és nekem megy az érvelés személyeskedés nélkül is....

(#1560) Graphics válasza pigster (#1550) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Mesélj, én is szívesen hallgatom a normális diskurzust!

A hülyeséget nem, úgyhogy remélem a kedvére teszel itt Mindenkinek :)

@gasparzoltan: Ne haragudj meg, biztosra veszem, hogy igazad van, kár lenne firtatnom a szavaid hitelességét. ui.: Nincs kedvem, időm , energiám a Te meggyőzéseddel foglalkozni, úgyhogy igazad van.

A szervert a mókusok hajtják gondolom, nálad meg a fingás termeli a hőenergiát... ugye?

Sajnálom, hogy nincs rálátásod dolgokra, és ezt érveléssel is próbálod alátámasztani..

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1561) WynNyback válasza Parci (#1542) üzenetére


WynNyback
tag

Nem azért. Inkább fizetek mint reklámot nézek. de ez rajtatok múlik nem rajtam. Ti vagytok a szolgáltatók. A TV2 sem mondja be a TV-be, hogy ne kapcsoljunk el a reklámról vagy ne tekerjük át az IP tv-vel. Ha akarnak ők lesznek az HBO és akkor pénzért adják majd a tartalmat. Ezt bármikor megcsinálhatjátok ti is. De most beírom, hogy prohardver.hu és böngészem a tartalmat. Rákeresek a google-ba (mondjuk én kacsát használok de az is szépen hoz titeket) egy telefonra és jó eséllyel egy MB-s tesztre vagy hírre dob. Ha itt feljön egy ablak, hogy a tartalom fizetős és csak akkor mehetek tovább akkor tiszta víz van a pohárba. Ha csak bedobja a tartalmat akkor elolvasom ennyi a történet. A többit ti költitek mellé. Ezek a ti tartalmaitok, azt csináltok vele amit akartok ha nem kértek érte pénzt akkor nem kértek. Most nem kértek. A reklámnézésre való kérlelés és kötelezés értelmezhetetlen. Kérjetek feketén fehéren pénzt. A reklám nem fizetőeszköz annak blokkolásához nektek épp annyi közötök van mint nekem a ti tartalmaitokhoz. Nálatok van ennek a helyzetnek a megoldása nem a blokkoló usereknél.

(#1562) willope válasza Parci (#1430) üzenetére


willope
tag

Igen ki tudjátok kényszeríteni, egyszerüen azt csináljátok, mint mások, hogy akkor engeditek az oldal olvasását, ha kikapcsolják az adblockert.
Valamint ezzel a vitával elrontottad amit a cikkel felépítettél. Azért sokat számít a hangnem. Ami a cikkben így szól kb:
-Kérlek segítsetek az amúgy tökre nem zavaró reklámok megnézésével tovább vinni az oldalainkat, hogy ezután is nagyszerü tartalmakkal szolgálhassunk nektek.

Az a fórumban így szól:
-Kötelezö mindenkinek a reklámok engedélyezése, szerzödést kötöttetek regisztrációkor aminek megsértése már-már törvénysértés, amúgy meg az adblockerrel megloptok és feleslegesen koptatjátok a szervereinket, meg amúgyis minek vagytok még mindig itt, ha már ekkora a szátok?!

Értelek titeket, de a hangnem a legfontosabb amikor egy szolgáltatást adtok. SEMMI nem kötelezö, egy kattintásra van a konkurencia és a cikkben úgy tünt, hogy ezt te is tudod.

NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)

(#1563) tatabike válasza gasparzoltan (#1559) üzenetére


tatabike
őstag

Az, hogy te itt nem okozol senkinek kárt a reklámblokkolással, nem kiindulási alap, hanem egy nagy butaság. Ezzel kellene neked tisztába jönnöd, már bocs...

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1564) bambano válasza gasparzoltan (#1559) üzenetére


bambano
titán

"De én itt nem okozok senkinek kárt": a sávszélességet, szerverkapacitást neked a legyek hordják össze?
egy csomó költségtétel alacsonyabb lenne, ha a potyautasok egyáltalán nem böngésznék az oldalt.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1565) Graphics válasza WynNyback (#1561) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

NEhéz ezt elmagyarázni, úgy , hogy meg is értsék.

Ha blokkol a user, akkor azt nem tudod eladni.. Az a user nem vihető statisztikailag a reklámozó orra elé, hogy márpedig az látogat...

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1567) pigster válasza Parci (#1554) üzenetére


pigster
senior tag

Hát pl abban, hogy a mai napon sikerült potyautasnak (és ez még a legfinomabb volt) minősíteni mindazokat, akik nem úgy és azt teszik, amit a PH-sok akarnak. Kiderült (nem magamra gondolok, nehogy félreértsd, mert én tényleg inkább "potyautas" vagyok"), hogy a szakmai segítség, hozzáértés nem ér semmit, mert abból nem lesz pénz. Úgy látszik nehéz felfogni, hogy rengetegen a fórumokon pont a tényleg önként és tényleg ingyen segítők miatt látogatják ezeket az oldalakat, és majd ezekből a látogatókból kerülhetnek ki, akik ténylegesen fizetnek is valamiért. Cikkek nagy részét el sem olvasom, inkább csak a fórumokat. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#1568) bambano válasza willope (#1562) üzenetére


bambano
titán

"Valamint ezzel a vitával elrontottad amit a cikkel felépítettél.": nem rontott el semmit.
a fórumban nagyon gyakori, hogy pár ember csak abból ért, ha üvöltenek vele, mint egy kiképző őrmester (természetesen ez hasonlat). itt is a normálisabbja rég megértette a cikket, esetleg a topic elején elolvasott még pár magyarázatot.

csak a feketeöves kötözködők kavarják már a tejszínhabot, azoknál meg nem rombolt le semmit.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1569) tatabike válasza #05304832 (#1566) üzenetére


tatabike
őstag

Én válaszoltam rá, Azt, hogy öngól... (ide kell a hahotázós pofa...?)

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1570) Graphics válasza pigster (#1567) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

És ugyanolyan megelégedéssel használod sávszélességet, és a szervereket... Mert úgy vagy vele, hogy az ingyen van... Nem?

Ez a baj.... Na mi vagy, potyautas... Potyázó, így hívják azt aki reklámblokkol.... Szuper ez, mert tényleg használja a szervert, mindenféle anyagi dolog nélkül.

Én veszek egy domaint, meg tárhelyet, az se ingyen van... Vagy igen? :U

@gasparzoltan: Akkor minek vagy itt? :)

[ Szerkesztve ]

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1571) gasparzoltan válasza tatabike (#1563) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

ki mondta, hogy blokkolom a PH-t? kimondta, hogy olvasom-e egyáltalán a PH-t, fogós kérdések ezek....

(#1572) DS39 válasza sad_Vamp (#1347) üzenetére


DS39
nagyúr

Most azért ne mondjuk már, hogy a PH nincs a vezető oldalak között M.o.-n ?

ebből amit írtam, hogy szűrted le ezt? de jelenleg vezetőnek mondható.
viszont vannak konkurens oldalak, hadd ne írjam le pont itt.

(#1573) sutykuru válasza Turbolada II (#1547) üzenetére


sutykuru
tag

Látogatók alapján már nem fizetnek a hirdetők. :(
Megnézik a bannerjüket 200k-n, de nem vett senki csillámpónit nem érte meg kifizetni a grafikust.

(#1574) Turbolada II válasza Graphics (#1570) üzenetére


Turbolada II
őstag

Semmi nincs ingyen, ezen az alapon már 10 éve lehúzhatták volna a rolót.

local1: Saját kezűleg megírt cikkből egyre kevesebb van.

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1575) vadkörte válasza tatabike (#1544) üzenetére


vadkörte
addikt

"Tudom én ezt, értem is, de itt egyesek már úgy adják elő a dolgot, hogy reklámblokkolók nélkül napi szinbten lehetetlen az internet használata."

Nem lehetetlen. Nyugodtabb.
Mezei hírportál - origo - 2-3 perc görgetés nélküli ott tartózkodás alatt 16 reklám, 9 követés.
Lehet nem sok, lehet másnál nem verné ki a biztosítékot, hogy egymás hegyén hátán jönnek a szarabbnál szarabb reklámanyagok.

Üdv. V. Körte

(#1576) tha_answer


tha_answer
őstag

fiuk, ne remenkedjetek.

kenyszeritsetek ki a blokkolo tiltasat, minel hamarabb annal jobb.

(#1577) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Nos, én befejeztem.

Tényleg nincs értelme vitázni a "hülyékkel" . legyőztek a rutinjukkal... :K

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1578) gasparzoltan válasza Graphics (#1560) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

fától az erdő!

nem okozok kárt a ph-nak, mert nem olvasom, nem blokkolom! kapis? tehát kár úgy nekimenni a vitáidnak, hogy magad elé képzelsz egy nem létező ellenséget....

(#1579) szaszlaci válasza Parci (#1551) üzenetére


szaszlaci
addikt

Az olcsó prémiumnál nem csak hogy negatív lehet a mérleg, de akkor azt sem tudod, hányan fizettek volna a drágábbért. :)
Az ide vágó életigazság, hogy van, aki kifogásokat keres, és van, aki cselekszik. 4000 Ft sok, 600 ezer regisztrált szintén, 200 Ft pedig kevés, én így látom.

Szerk. Ha veszel valamit az Ebayen, ott sem az van, hogy levetít egy kisfilmet az emlőrákról, és adjál 50 dollár. Hanem egy sor, dobsz egy dolcsit?

[ Szerkesztve ]

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#1580) tatabike válasza pigster (#1567) üzenetére


tatabike
őstag

Tudod, van egy oldal, más témájú, de az is a maga berkeiben szintén ekkora, mint IT-ben a PH!, vagyis a legnagyobb az országban, ahol az ilyen szövegért, amit itt Te és egyesek eleresztettetek, úgy kivágnának, mint macskát sz@rni. Próbálj meg ott reklámot blokkolni, már a fejléc sem töltődik be. Ahhoz képest e PH!-n azt csinálsz, azt mondasz, amit akarsz. De Ti ezt sem tudjátok megbecsülni, hihetetlen...

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1581) szaszlaci válasza tatabike (#1552) üzenetére


szaszlaci
addikt

A gondolatmenetem rég nem ezen a mezsgyén halad.

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#1582) gasparzoltan válasza bambano (#1568) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

#1578

#1564-re

[ Szerkesztve ]

(#1583) philoxenia válasza gasparzoltan (#1578) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Azt látjuk, hogy nem olvasod, hiszen most is write only üzemmódban vagy... ;]
Azt ellenben nem értem, akkor mire föl a szabadságharc? Március idusa tiszteletére? :F

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1584) Turbolada II válasza tatabike (#1580) üzenetére


Turbolada II
őstag

Nagyon jó tendencia... :)

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1585) tatabike válasza gasparzoltan (#1578) üzenetére


tatabike
őstag

Ha nem olvasod, nem blokkolod, akkor minek vagy itt? Vagy minek vitázol itt? Akkor nem mindegy neked, mi történik? Most akkor ki a nem létező? Esetleg vannak szakemberek tudathasadás kezelésére szakosodva... :U

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1586) gasparzoltan válasza philoxenia (#1583) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

én sem:) valahogy megfogott, amit a parci nevezetű egyén kioktatásul írt valakinek

(#1587) Parci válasza pigster (#1567) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

oké, megértettem, igyekszünk mindennemű megbélyegzést kerülni.

közben annyit pontosítanék, hogy külön írtam, hogy "közgazdaságilag" nem számolhatunk valakivel, aki se reklámot nem fogyaszt, se pénzt nem költ. nem azt írtam, hogy rossz ember, vagy suttyó vagy mittomén. oké, elfogadom, hogy talán indirekt módon mégis hozzájárul az egészhez, mert tényleg vannak ilyen tagok. de azt azért lásd, hogy a legtöbb ilyen tag (aktív, régóta itt van, segít stb.) jó eséllyel eleve le sem tiltotta a reklámokat vagy már rég visszakapcsolta.

szóval, megfordítva a dolgot: tényleg vannak ilyen tagok. de ebből még nem következik, hogy mindenki ilyen tag volna.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1588) vadkörte válasza philoxenia (#1583) üzenetére


vadkörte
addikt

Március 15. Hidegfront. stb...

(#1580) tatabike:
Az a másik véglet. Az sem egészséges.

(#1585) tatabike:
Ez legyen a 100Ft-os kérdés. A nyeremény egy pontoslabda.

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#1589) tatabike válasza Turbolada II (#1584) üzenetére


tatabike
őstag

...és még fokozható.

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1590) pigster válasza tatabike (#1580) üzenetére


pigster
senior tag

Nem tudom, milyen szövegre gondolsz, de úgy látszik itt nagyobb bűn, ha az ember elmondja a véleményét és az nem egyezik meg a Prohardver Kft-t véleményével, mint az, ha valaki nyíltan törvényellenes hirdetést ad fel a hardveraprón (de fizet a kiemelt megjelenésért). Akkor vágjanak ki, vagy vágjál ki, aztán maradjatok egymás között és nyalogassátok egymás tökeit (ha aláírásodban szabad, akkor gondolom ide is elfér)

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#1591) gasparzoltan válasza tatabike (#1585) üzenetére


gasparzoltan
csendes tag

ugye nem fogsz listát készíteni, hogy mit szabad tennem és hol... 3:)

[ Szerkesztve ]

(#1592) bambano válasza gasparzoltan (#1578) üzenetére


bambano
titán

outsiderként pontosan mit is akarsz mondani, ami releváns?

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1593) Braddock


Braddock
őstag

Egyesek hatalmas tévedésben élnek.
Azt gondolják, hogy kifizették az internet havidíját a szolgáltatójuknak, akkor onnantól minden oldal olvasása ingyen jár nekik a neten. Rossz hír, hogy ez nem így van. Ez két külön dolog. Ahogy a cikkben is írták, egyre inkább az a trend, és a piaci kényszer, hogy fizetősek lesznek azon oldalak egy része (a PH lapcsalád egyelőre nem) amiket eddig ingyen látogathattunk.

Érthető is, mert emberek dolgoznak vele.
És ha egy oldalt a reklámok tartanak el - és szeretnénk ha fennmaradnának - akkor számomra egyértelmű hogy nem tiltom a reklámokat az oldalaikon.

Nem tudom, akkor mi jön majd az érthetetlenek részéről, Molotov-koktélok? :Y

(#1547) Turbolada II
Megfordítva: Ha sokan használják a BKV-t, akkor az legyen ingyenes. :F
Felfogtad, hogy a reklámokból élnek? És ha ezt tiltod, akkor bár sarkítva, de nem adsz nekik fizetést?

(A magyarok egy része ha nincs igaza, akkor is annyira önérzetes, hogy látjuk mivé lett/lesz a fórum, a politika, az ország, stb. Teljesen meg tudom érteni azokat, akik elhagyják az országot.)

[ Szerkesztve ]

(#1595) Parci válasza szaszlaci (#1579) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

köszönöm az életigazságot, talán tétlenséggel épp nem vagyunk vádolhatók azért.

ámde, fiúk, lassan lezárom a topikot, nagyon sok hasznos infó elhangzott, ezzel együtt sem szeretném, ha emberek itt egymásnak ugranának és túl sok újdonság most már talán nem várható. tudomásul vesszük a kritikákat, igyekszünk még visszafogottabban fogalmazni a témában mostantól.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1596) tatabike válasza gasparzoltan (#1591) üzenetére


tatabike
őstag

ellenben te szívesen készítenél egy ilyet mindenki másnak, igaz...? Viszont abban igazad van, hogy mindenki olyan magasan lobogtathatja a szegénységi bizonyítványát, amilyen magasan csak tudja vagy akarja...
Kicsit belegabalyodtál a szövegedbe, vonulj vissza, rendezd a soraidat és fuss neki még egyszer...

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#1597) WynNyback


WynNyback
tag

ezek a fél megoldások sose működtek sehol, vagy lehet valamit vagy nem. Az hogy lehet de csak akkor ha... vagy nem lehet de akkor még is bla bla bla.... Majd ha ki lesz kényszerítve, és tényleg ér annyit fizetek érte. Addig ingyenélő, bliccelő, mások munkáján élősködő reklámblokkoló maradok.

(#1598) Parci válasza #05304832 (#1594) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

hát eléggé indirekt módon, közgazdaságilag, és messze nem mindenki. de oké, fair enough.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1599) Turbolada II válasza Parci (#1587) üzenetére


Turbolada II
őstag

Ez is haladás. A talán szó kihagyásával még jobb lenne. Ti adtátok a vázat, és mi töltöttük fel a vázát. Hülye szóvicc lett. :)

local1: Egyre jár az agyunk. :DD

pnauser: A BKV-s analógia itt nem jön be.

[ Szerkesztve ]

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#1600) tatabike válasza pigster (#1590) üzenetére


tatabike
őstag

A nyíltan feszültséget keltő, és sértegető szövegre, amit el szoktál ereszteni, mint van rá számos, elég jól dokumentált példa PH!-szerte... ;)

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.