Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Darren82
tag
Hello mindenkinek!
Nem tudom,megfelelő helyen kérdezem, de a prémium tagság előfizetésnél fell kell függeszteni a reklám blokkolót? Konkrétan a vásárlás meneténél? Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én bekapcsolva hagyom az adblockert mivel nagyon hasznos program. Természetesen kérésetekre előfizettem a péhára, mert jelenleg nincs ennél jobb IT-s weblap. Nem szerettem sosem a reklámokat, ugyanakkor, ha engem vmi érdekel, annak így is úgy is utánajárok és megveszem, ha olyan a termék. De ne a reklámok mondják meg, hogy "mi kell nekem", azt majd én eldöntöm. Jó dolog az adblocker és társai, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is a jövőben, mivel több éve használom már és bevállt.
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Permet Elek
senior tag
Mivel el lett harapva a torkom.
Minden a pénzről szól. Hiába nem.
De akkor.
600ezer felhasználó. Ti írtátok.
5000ft/év prémium tagság. Kb marad 3000 de ha nem, úgy is kerekítettem lejjebb +ba.
KB. 120millió 2015-ös nettó bevétel
120millió osztva 3000ft-al = 40000. Ha 40ezren befizetik az éves tagságot, nem lesz reklám???
És ez csak a prémium tagság.
Legyen fizetős a ph. legyen 200millió a nettó árbevétel (tervezve). Osszuk el 500000ezer felhasználóval. 400ft+áfa és egyéb fizetési mód által generált összeg. És lehessen az irodába fizeti. vagy máshogy. Nekem se bankkártyám se másom. Csak a kp.
Szóval legyen az éves tagsági díj akkor mondjuk 1000ft. Kötelezően mindenkinek. Ha csak 300ezren befizetik is jók vagyunk nem? De reklám ne legyen és minden kiadásról, tervről tudjon mindenki.
Régen inkább éreztem ezt az oldalt közösségnek, mint most.
Amíg ez nem járható út számotokra. Mért kéne elhinnem bármit is??
Jelenleg. Fizethetek vagy majd szép lassan olvashatok egy fórumban több oldalon keresztül mit ne használjak, ha nem tudok fizetni.
Éljen a demokrácia. Nyugodtan megkövezhettek, kitilthattok, de szerintem pár értelmes kérdést tettem fel. Nem turkáltam a zsebetekben.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Permet Elek #1310 üzenetére
Spekuláció... Mi lenne ha...
nincs is 40 ezer prémium szerintem...
Szerinted aki nem kapott semmi extrát az oldaltól, mert eladott egy mobilt mondjuk 10 év alatt, és sose lépett be azóta se, majd odamegy Zalaszentgrótról befizetni ? Miért tenné..
Ekkora spekulációba belemenni is kár volt...
"De reklám ne legyen és minden kiadásról, tervről tudjon mindenki."
Most ez komoly? Komoly bajok vannak odaát... Neked kell majd jelenteni, vagy majd Pelikán elvtársnak?
Feladom, komolyan.... azért nah... Ki vagy Te, vagy én, vagy a harmadik, hogy ilyen dolgokról tudnunk kéne... vmi ellenőr???
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
HÁZIGAZDA
válasz merqree #1241 üzenetére
ne haragudj, de ha olvasni sem tudsz, csak szajkózod a saját elképzeléseid, akkor inkább nem válaszolok neked. ott van a kommentben, amire épp a sületlenséget válaszolod, hogy épp azért kérjük a képeket, hogy frissítésként a cikkbe belerakjuk.
ami meg a lejtőt illeti, bízd már ránk, könyörgöm. az elmúlt 15 évben azért csak túléltük a milliárdos (!) nemzetközi nyomtatott sajtó nyomását, túléltük a mérhetetlenül urambátyám elven működő online reklámpiacot is (sokat fehéredett amúgy, szerencsére), túl fogjuk élni ezt is. lehet, hogy nem pont ugyanabban a formában, mint amiben most vagyunk, de azért nem vagyunk teljesen kretének, megoldjuk, van már tapasztalatunk.
ez a cikk sem a sátán műve ám, még mindig nincs összesen 20 ember, aki veri a halálunk tamtamját itt a topikban, jelzem, hogy ennél csak prémium tagságira is többen fizettek elő az elmúlt egy napban, nyilván az ingyenes blokkolás-kikapcsolással meg még sokkal többen éltek.
néha azt érzem, hogy egyesek igazából azt kívánják, hogy dőljön össze az egész ph. nem akarom őket elkeseríteni, de minden hibánk mellett is eléggé figyelünk arra, hogy ez ne történjen meg.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
DS39
nagyúr
nem hiszem, hogy lenne 40 ezer prémium tag, még állandó fórumozó sincs annyi.
-
secretgarden
aktív tag
válasz willope #1296 üzenetére
Az egesz reklamosdi lenyege erthetetlen szamomra. Biztos velem van a baj, de en meg eletemben nem vettem semmit ugy, hogy egy reklamban lattam, es rohantam a boltba venni egyet. 9 eve nincs TV-nk, internetes reklamok letiltva, ujsagokat/magazinokat nem veszunk, radiobol csak reklammentes internetes radiot hallgatunk, mégis van autom, szamitogepem, okostelefonom, ruham, es ehen sem haltam. Miert kell az embernek allandoan megmondani hogy mit akar, nem tudom. Tudja az ember sajat magatol is hogy mire van szuksege. Az ehes embernek se kell latnia oriasplakaton BigMac-et, hogy ne haljon ehen...
-
wittman
aktív tag
Én csak a Prohardver lapcsaládainál kapcsoltam ki a reklám blokkolást már régóta.
Prémiumon tagságon még gombolkozok..www.vmh59.hu
-
Laca7601
tag
Azért te rendesen húzod magadra a kőzáport. Nem is csoda, orbitális marhaságokat írsz. Arról már nem is beszélve, hogy 500000ezer felhasználó az morvasok... 😁
-
HÁZIGAZDA
válasz sad_Vamp #1275 üzenetére
nálunk nincs fizetett teszt. nincs olyan, hogy egy teszt x forint. reklámot értékesítünk. és ha megkeres egy cég, hogy teszteljük valami ilyen-olyan cuccát és fizet érte, azt mondjuk, hogy inkább vegyen reklámot, a cuccot meg majd akkor teszteljük, amikor nekünk belefér és nem mástól veszi el a helyet.
de ezt végtelenszer leírtam már, nem fogok könyörögni, hogy bárki elhiggye. aki inkább azt akarja hinni, hogy korrupt szarok vagyunk, az majd azt fogja. úgy is jobban tudja nálam, hiszen ő látja a céget belülről. oh, wait.
-
Nyugodj meg, attól megnyugszol Ne ereszkedj le a troll szintjére, mert ott a rutinjával lenyom!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nfsu17
veterán
mióta krómot kell használnom, nem tudom úgy blokkolni a reklámokat, ahogy FF alatt.
ott az utolsó legkisebb reklám is blokkolva volt és úgy volt nekem jó.
ez az ABP króm alatt semmit nem ér, blokkolja egyszer, aztán egy f5 után újra ott van a reklám.
nem annyira testre szabható, mint ff alatt.szóval én blokkolnám.
-
exedoc
senior tag
Prémium tag vagyok már, de ennek ellenére sem blokkolom, és blokkoltam soha reklámot a PH!-n, sőt igazából máshol sem. Engem nem zavar annyira ezek szerint, mint másokat.
-
pigster
senior tag
Nem mondtam, hogy menő vállalkozó vagyok, nem fogsz megsérteni - mert gondolom ez a szándékod - , ha annak nevezel, nem tolom senki arcába, mit csinálok és nem is én panaszkodok itt, ha nem vetted volna észre.
Ugyanakkor sokkal kisebb bevétel mellett nagyobb nyereséget realizálok. Most akkor vagy én csinálom nagyon jól (gondolom, ez szerinted nyilván nem lehetséges) vagy a PH nagyon rosszul (gondolom, szerinted ez sem lehetséges).
Beírtam, amit sokan kérdeztek; felmerült bennem egy kérdés, mik az "Anyagjellegű ráfordítások". Nehogy már nekem kelljen rosszul éreznem magam, mert 100 millió Forintos árbevétel mellett egy kft kb 1,5% nyereséget produkál. Gondolom néhány lelkes olvasó azt gondolta, hogy pár százezer, esetleg millió Forintról van szó, és már talán zsíroskenyérre se fussa (sic!). Most legalább a nagyságrendekkel tisztában vannak. -
-
szaszlaci
addikt
400ft+áfa és egyéb fizetési mód által generált összeg.
Vagy legyen évente 1$, vagyis 200 - vagy 300 Ft. Sőt, olyan lehetőséggel, hogy aki akar, többet ad, amolyan Donate jelleggel, de már 200 forintért is megvehető az éves prémium tagság. Természetesen PayPal meg egyébbel.
Nemrég hallottam, hogy az egyik strandon felére csökkentették pár napra a belépőt, és mentek annyian, hogy a nyereség sokkal több lett, mint máskor.
A nem agresszív reklámok pedig maradnak az elő nem fizetőnek.A hozzászóló ignorálása lehetőség pedig egészen nagy ostobaság, az már közepes távon sem fogja előre vinni a fórumot.
Az se hiszem, hogy jó, ha az előfizető neve pirosra vált linkkel, ez túl agresszív. Elég egy kisebb csillag, és az a linkkel.
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Amantius
senior tag
Egyszerűen visszanyalt a fagyi.
Az egymáson bármi áron átgázoló hirdetők (is) tehetnek arról, hogy nem kérnek sokan belőlük. Korábban már leírták, hogy milyen gátlástalanul, ízléstelenül, zavaróan próbálják a képembe tolni azt, amire nincs szükségem. Ez egy öngerjesztő mechanizmus. Minél jobban kepesztenek, annál visszataszítóbb az egész és annál inkább nem kérek belőle és már esélyt sem kap az oldal (mint a PH! is), hogy meggyőződhessünk arról, hogy itt bizony adnak magukra, nincs minden szemét a képembe tolva. Nem véletlen a reklámblokkolók népszerűsége. Igényes, ízléses, diszkrét (ez első hallásra ellentmondás egy reklámmal kapcsolatban, de a korábban leírtak után jó lenne már elgondolkodni rajta), minőségi reklám jöhet. Van ilyen? Van, csak ahogy az előbb írtam, eljutottunk oda, hogy már alapból nem kap esélyt és elindul az ördögi kör és már az öngerjesztő mechanizmus működik is szépen. Emlékezzünk a harsányan ordibáló TV reklámokra. Visszatetszést keltett, nem véletlenül. Érdekes, lehet ezt halkan is csinálni.
Nekem, személy szerint nem tetszik, hogy az Én nyakamba akarják varrni az üzemeltetők, hogy az itt a legnagyobb baj, hogy blokkolom a reklámokat. Nyilván ez a legkönnyebb út, de szerintem ez egyben a vég is. Egy kicsit söprögetni kell a saját házunk táján is, lehet, hogy találunk valamit a kosz alatt, ami értékes.
A cikk félig elérte célját, hiszen felhívta a figyelmet egy problémára. Akkor éri el teljesen a célját, ha a korábban blokkolók 2 hónap múlva sem fogják újra blokkolni a reklámokat, mert pl. vérszemet kapnak a hirdetők és az oldal, hogy most aztán mindent lehet (öngerjesztő mechanizmus, ismerős?).
Én megadom az esélyt a PH-nak (nem Ők lesznek az elsők, sokan meggyőztek már), ha Ők is nekem. 2 hónap múlva meglátjuk.Nagy gáz, kis szerencse!
-
HÁZIGAZDA
válasz pigster #1327 üzenetére
ez klassz, de a világon vannak pékek, burkolók, asztalosok, mérnökök, orvosok vagy épp weblap tulajdonosok, abból is ilyen is, olyan is. miért kéne mindenkinek ugyanannyit keresni? mi sosem akartunk dúsgazdagok lenni, szeretjük ezt csinálni, szeretjük a szabadságot, ami vele jár és szeretnénk megélni belőle. pont. nem kell yacht, nem kell új autó (tíz évesnél újabbat még sosem vettem, nem mondom, azért egyszer megpróbálnám ).
de elég most már a bevételeink firtatásából, a cikkben írtak tök függetlenek ettől. azért engedélyezze mindenki a reklámokat, ha itt van, mert ez a normális, korrekt, a tiltás meg kib.szás. akkor is, ha évi 500m ft nyereségünk van és akkor is, ha 1 ft.
-
HÁZIGAZDA
válasz Amantius #1331 üzenetére
köszönjük az esélyt! és éppen azért merjük ezt kérni, mert tudjuk, hogy nincs olyan reklámunk, ami miatt mi magunk is kiakadnánk. flash van, nyilván (és ha nem lesz, html5 animált lesz, de animált biztos, hogy lesz), de ennyi, ilyen-olyan boxokban futnak és kész. nincs ráúszó, ordító, felugró, kitakaró. és csak annyit kérünk, hogy aki ezt méltányolja (mert sokszor egyszerűbb lett volna ám sok pénzért fogadni ezeket) és amúgy is itt olvas sokat, az ne tiltsa a reklámot. win-win, mindenki örül, ingyen.
-
pigster
senior tag
válasz philoxenia #1250 üzenetére
Ki mondta, hogy Kft.? De te, mint philoxenia - vagy bármelyik PH-s munkatárs - akár választhatod, és csinálhatsz valami tök más dolgot mondjuk egy Bt-ben, ha a PH-ból nem lehet megélni. Szomorú, tudom.
-
secretgarden
aktív tag
válasz Amantius #1331 üzenetére
Pontosan. Annyira tulzasba vitt a reklam, hogy sokaknal mar ellentetes hatast er el, mar csak azert sem veszik azt a termeket/szolgalatast. Plusz az emberek jo resze automatikusan immunis lett a reklamokra. Es/vagy aktivan tesz ellene, kikapcsolja, mas adora valt, atugorja stb. En peldaul a YouTube-on nem vagyok hajlando vegigvarni 30mp-s reklamot. Ha nem lehet a reklamot atugratni 5mp utan, mar megy is a vissza gomb, es valasztom a kovetkezo (remelhetoleg reklammentes) videot a talalati listabol. Es szerintem ezzel sokan igy vannak. Ilyenkor nem csak a reklamozo jar rosszul, hanem a tartalom feltoltoje is, mert hat nem nezik meg a videojat...
-
RyanGiggs
őstag
Én mint jóval feljebb írtam kikapcsoltam Adb-t.
De ha soha, de soha nem kattintok a reklámokra akkor is segítettem? -
törölt tag
válasz #32839680 #1295 üzenetére
Nem az a lényeg hogy honnan töltöd fel, hanem hogy akik látják a reklámot azok milyen országból származnak. Lokális nyelv (pl. magyar) esetén szinte biztos hogy csak abból az országból nézik és ez a fontos tényező.
És én a választ is tudom a kérdésedre (hogy miért ér 5-öd annyit egy magyar kattintás), ez pedig a fizetőképes kereslet.
Azért mert ilyenkor magyar nyelvü hirdetések mennek. Na már most, mint az itteni topicban is láthatod, sokak még az évi 5000 forintot is sokkaljak, meg inkább havonta fizetnének (wtf, 400 forintokról beszélünk...).
Ez meg nyugati vagy usa szempontból kb. a röhögőgörcs kategória, egy nyalóka ára.Ebből meg az következik hogy mig amerikában a legújabb 500e forintos apple laptopot hirdetik, addig itthon meg a 18e forintos csincsung átmatricázott tabletet hirdetik mert csak arra van kereslet (meg pénz)...
És persze ebből meg a hirdetőnek (kereskedőnek) sem futja nagy haszonra, tehát amikor meghatározza hogy mennyit hajlandó fizetni a kattintásért vagy megnézésért akkor azt mondja hogy 5 Ft és csak a konkurencia 19e forintos tablet hirdetésével kell versenyeznie ahol az meg azt mondja hogy ő akár 6 ft-ot is hajlandó fizetni...az usa-ban meg kijön 100 ft kattintásonkért amikor az ottani kereskedő az 500k-es laptopot árulja és az azon lévő haszon nagyságrenddel több mint a 18k-s tableten plusz ott a kereskedő a reklámidőkért olyanokkal versenyzik akik szintén "drága" (értsd: magyar viszonylatban) dolgokat reklámoznak.
Szóval ez nem a google sara, egyszerüen csóró országban csóró termékeket hirdetnek amiből csóró haszon van és amiből csoró bevétel lesz mind a hirdetőnek, mind annak akinél megjelenik a hirdetés.
-
pigster
senior tag
válasz Graphics #1329 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, és nem is mondom. Az fel sem merülhet ugye, hogy ebben a műfajban ennyi van, és kész? Hogy vége a zsíros napoknak (Ha voltak egyáltalán. Ennyire azért nem akarok belemerülni).
CharlieDrop:
Egy szóval sem mondtam, hogy a jelenlegi felállásban kell ezt csinálni. Sőt. Ha így nem megy, akkor eddig tartott. A kedves munkatársak meg belefoghatnak valami másba akár KATA-sként.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ne vedd rossz néven, de ha ilyenek az extrapolációs skilljeid, akkor inkább ne kezdj vállalkozni. Szerintem kb. egy nagyságrendet tévedtél a 300.000-es take-up becsléssel. Lehet, hogy többet.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
sad_Vamp
őstag
Most azért ne mondjuk már, hogy a PH nincs a vezető oldalak között M.o.-n ?
Ha így lenne mondjátok meg ma az ami köztük van, és azt fogom nézni.Persze ha ekkora a konkurencia akkor ahhoz kéne valami színvonal is ugye...
(viszont érdekes, hogy más ágakban pl mind1 a csatorna nézettsége, akkor is fizetsz, csak más összeget)
Ami lényegében jogos, mert ha már írsz róla, vagy jót vagy rosszat az már tulképp reklám.Mindegy, nem mi vagyunk arra, hogy megoldjuk ezeket a problémákat.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
QG
tag
Engem rettenetesen zavar, ha mozog valami az oldalon. Főleg ezért van adblocker, a statikus reklmokat már megtanultam tudat alatt átugrani.
Ti nem adtok több mozgó reklámot, én kikapcsolom az adblockert.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
PetX
aktív tag
Kikapcsoltam már korábban az oldalatokon, de szerintem elég hosszúra sikeredett ez a segélykiáltás, nagyon sokan nem olvassák végig esetleg meg sem nyitják a cikket (sajnos). Mivel régen regisztráltam nem tudom, most hogy van a regelés, de szerintem ott egy tömör mondatban, egy pipálással, fel lehetne hívni az újoncok figyelmét is. Tényleg érdekelne, hogy kb. 1 hónap elteltével milyen statisztikát kaptok a bejegyzés keltétől. Remélhetőleg elértétek a nagy többséget. Lehet ilyet kérni?
Egy ideje amúgy elgondolkodtam rajta, hogy van-e értelme az adblockernek, mivel egyre jobban észreveszem, hogy elért a reklám vakság. Főleg a sűrűn látogatott oldalakon. Szóval, hogy konkétan észre sem veszem a reklámot, mert teljesen természetes reakcióként átugrom.
Kívánom, hogy érjen el az üzenet mindenkihez és ne kerüljön szóba a portál esetében a megélhetés.
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest