Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1080) detcom


detcom
újonc

Én nem adblockot használok csak ahhoz hasonlót.
És fogok is mert minden ki kényszerhitet reklám főleg tömegesen zavaró.
(postaládába tv-ben rádióba utcán és sok más formában)
Ezért is nem nézek tv és nem halhatok rádiót.
Az internet adó és a internetes reklám adó ellen lázadás van, pedig ki fognak halni azok az oldalak akik reklámbevételből akarnak megélni.
Alkotmány sértő és adatvédelmi is egyben.
Ha mindez nem fog bekövetkezni lesznek olyanok akik interneten fognak támadni minden reklám függő oldalt.
Lehet vitázni erről arról ezzel kapcsolatba de az idő mindig mindent megold és a jövő elkerülhetetlen.
Nem azt mondom a reklám nem kell igen is kell de a felhasználó dönti el hogy jó ez neki vagy nem.
És felelősé kell tenni minden reklámozót a termékkel kapcsolatos felmerülő hibák megtévesztések miatt is.
Hiába védekezik azzal nem ö hozta létre, de ö elősegíti annak terjesztését.
Lehet azzal jönni kié az oldal meg a szerver és azon levő tartalom az öve.
Ez így is van mind addig még közé teszi, mert azután feleséggel tartozik mindenért ami vele jár.
Kinek tetszene ha vesz egy autót és tele lenne reklámmal az oldala. Vagy felszáll valamelyik közlekedési eszközre ami tele van olyan reklámmal amivel ö nem tud azonosulni. Az a baj ezzel hogy kezdenek elszállni az oldalon üzemeltetők egyre pofátlanabb és több reklámmal. És ameddig ez nincs törvényileg szabályozva (korlátozva pl hány % lehet az oldalnak és milyen formába és adóztatva ráadásul adatvédelmi szempontból megoldva) addig az agyon reklámozott adblock népszerűsége nőni fog. Csak vissza kell tekinteni a múltba e-mail spam (kelletlen reklám) esetére, vagy tudnák már száz dolgot felhozni. Az élet alapja kezd lenni a net az emberek szokása megváltozik ahoz hogy egy társadalom fennmaradjon adóra van szükség. És mivel az internet mint termék adóztatni kell. És szabályozni cenzúrázni még akkor is ha a parasztokat megvezetek az rossz. De ahogy már írtam az idő mindent megold. Az internet nagyobb fegyver mint bármelyik atombomba. Ha azon robbantanak hatása kiterjedhet az egész világra míg a bomba csak egy terültére. Ott a sok értelmisége szellemi munkás aki nem termel élelmiszert a két kezével.
Van egy láthatatlan határ amit ha ezek száma túl lép vissza fordíthatatlanul kihal az ember a földön.
Ezzel nem azt mondom nem kell ilyen ember, de kell csak egyensúlyba kell maradjon a termelő munkás a nem termelővel. Ahogy a világ kezd rájönni a globális felmelegedés veszélyes. Így ráfog jönni a korlátlan reklám is az. Csak ezzel az a baj nem előrelátóak az emberek hanem csak akkor vesznek észre dolgokat mikor már baj van belőle. Reklám jó dolog de veszélyt is rejthet és bizonyos formába menyiségben káros!
Ezt kell megérteni előbb majd utána lépni vele kapcsolatba. Nem a terrorista hozta létre a fegyvert ö csak használja és mégis öt ítélik el érte. A reklám is lehet fegyver .....

detcom

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.