Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave™
nagyúr
Csempésből nincs olyan sok, azt hiszem valahol 100-150 ezer között, és nyilván minőségben is elmaradnak többnyire az iOS verziótól (majd lendületet kap a dolog a Win 10-zel meg az univerzális alkalmazásokkal). De ott van a milliónyi desktop app, ami ugyanúgy kitűzhető a csempés felületre, és a tollal kényelmesen használható. Nem közvetlen alternatíva az iPadre, az egyik ebben jobb, a másik abban, de szerintem a Surface Pro az univerzálisabb eszköz, nekem nincs is otthon se asztali gépem, se notebookom, csak egy Pro 1, mindent meg tudok oldani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest