- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
-
Sennalacy
aktív tag
Na úgy látom itt már majdnem mindent elmondtak amit én is akartam. Nekem sem jön be. Nem csak azért mert ronda, és "kényelmetlen", hanem mert amit eddig kézhez kaptunk, elég bug-os is. Gyanítom, hogy a kész termékben is bőven marad belőle.
Nem kezdek bele mindent elsorolni, de a lényeg szerintem, hogy ha leegyszerűsítem, akkor fogták a start menüt és kitették teljes képernyőre, hogy kis kijelzőkön is olvasni lehessen. Ez lehetett az ötlet, ami oda lehet, hogy jó, de nagyobb monitoroknál pokoli felesleges, sőt kifejezetten rossz. Mintha folyamatosan egy függönyt húzogatnék a munkaterület elé. Ez a megoldottunk egy problémát, de csináltunk vele 3 másikat alapeset.
Nem tudom mi lesz ezek után a stratégia, erőltethetik a dolgot, különnőző exkluzív tulajdonságokkal megpróbálhatják rákényszeríteni a nagyérdeműt, de ha igazán jót akarnak maguknak, akkor sürgősen elkezdik fejleszteni alaposan átgondolva a 9-et mert szerintem ez asztali PC-n nagyobbat fog bukni mint a Vista. Legalábbis megérdemelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest