Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz JamesFinn #1658 üzenetére

Nehéz a választás, az biztos, de ha vki nem ismeri a mai fónokat, akkor ahhoz fog tényleg viszonyítani. Én is az ICS-hez hasonlítok, nekem a wp ugyanolyan új, mint a JB vagy a KK. De droidnál még rátesz egy lapáttal az is, hogy a gyártók ráhúzzák a saját UI-ukat: az egyikbe van menü, a másikba nincs, stb. Nekem még 4 gombos az alcatelem, a Huawei G620s-t meg mikor meg akartam nyomkodni álltam ott, hogy most mi hol is van...

Szvsz, a tesztekben hiányzik, hogy tényleg használják is a telefonokat. Úgy értem böngésszenek, de úgy igazán, több fülön, aztán egy kis zene, játék, aztán vissza a böngészőbe, hogy most újratölti e az oldalt, vagy sem, közben nézzük meg, hol tart a RAM használat. GPS milyen, hogy veszi a jelet, stb. Ilyeneket én nem igazán látok, de kamerára kihegyezett teszteket annál inkább, meg több soros leírást arról, hogy zongoralakk, vagy sem, ujjlenyomat vagy sem.
    Én egy átlag felhasználó vagyok, nekem a fentiekből derül ki, hogy mit tud egy készülék, nem abból, hogy MM-be megnyomorgatom egy kicsikét, meg hogy az Antutu mennyit hoz.

Új hozzászólás Aktív témák