Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Légy szíves olvasd el :K

Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15301) old rocker


old rocker
veterán

[link]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#15302) ΞΔGLΞ válasza kato78 (#15299) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Én mindig ezt írtam, a WP, vagy WM, vagy SP, tkm tudja mi a neve már, csak akkor törhet utat magának, ha elsősorban minőségi applikációkkal árasztják el az áruházat, de még ennél is fontosabb a stabilitás, egyelőre egyik sincs.
Lehet szopni vele a többségnek, ha egy stabil rendszert akar, de...
És itt jön az a bizonyos de!

Annak a pár százmilliónak 90%-ka egyszerűen leszarja ezt, csak mi, vagy a sztrádán hasonló fórumokba írogató embereket zavar. A két öcsém totális megelégedéssel használja a 640 LTE és az XL-t, az egyik feleségének 535 van, a máik párjának szintén 640 XL, ami van nekik bőven elég, és előtte droidjuk volt, azt mondják soha többet. Apámnak is 535 van, én raktam fel rá a w10-zet, tudod mi a megdöbbentő, hogy az legyalázza a 650 és 640-est is, gyorsaságban és stabilitásban is. Én nem is tudom, hogy már mióta nem kapcsolta ki, csak használja, és működik rajta minden. És gyors, gyorsabb, mint a fenti két készülék, nyilván itt beleszól a felbontás is, de azért ez több annál.

Ez mind csak akkor jelentkezik problémaként, amikor tényleg szükség van olyan applikációra, ami windows alatt nincs, márpedig annak a sok száz millió felhasználónak, akik még így együtt is szinte semmi a sok milliárd droid és ios felhasználóval szemben, egyszerűen nincs szüksége.

Nekem és neked, meg a többieknek meg igen, de ez elenyésző, ezért én megvárom az RS-t, ha az nem mutat valamit, a 950 XL biztos megy a csába. A 650 megmarad, mert egyrészt prémium készülék fogásra is, másrészt azért legalább arra jó lesz, hogy figyeljem a haladást, vagy a nem haladást. De így már luxusnak érzem, hogy a 950 mellett a zsebemben egy droid is ott van, ha valamit intézni is kell, és nem attól tartok, hogy közben kifagy-e, vagy újraindul! :D (bár ez nem nevetséges)

A rendszert én szeretem, ezért is vagyok mellette, és ezért is csináltam a sok telepítősdi változatokat (amit ugye meg is osztottam sokszor már), hogy a legjobbat hozzam ki belőle, de annyira mazohista én sem vagyok, hogy állandóan ezt játsszam el. Márpedig megint egyre több és több a panasz, az RS build is egy bugtenger volt, most az új meg bugoceán lett! Remélem, hogy rájönnek, hogyan kell végre valamit jól (meg)kódólni, hogy az végre normálisan működjön, hosszú idő után.

A Sony C5 ultra telefont, akkor indítottam újra utoljára, mikor frissítés jött rá, ez kb 4 hónapja volt, azóta is gyors, működik minden, nincs egyszerűen hibája. A Sony nagyon tud most valamit, mármint beleturkálni az android kódba, hogy a saját rendszere tökéletes legyen.

[ Szerkesztve ]

(#15303) razzorr válasza ΞΔGLΞ (#15302) üzenetére


razzorr
őstag

Valamelyik nap amikor (ismét) a földhöz vágtam eme "remek" kis készüléket, felcsillant a remény, na akkor most eldönti a sors, hogy mi legyen. De nem lett baja,így őszig úgy néz ki marad.

A Sony-tól kicsit tartok, rajtad kívül nem sokan mondanak jót róla, amit mondjuk az eladási számok is mutatnak. Vagy az általam korábban gyűlölt kínait fogok venni, lassan az sem érdekel ha nem tudja a B20-at,csak haladjunk,mert ez a w10 egy egy helyben toporgás,sokszor visszafejlődés. De ez az év mindent eldönt. Én nagyon szeretnék ismét w10-es telefont venni,de így semmi esélye.

(#15304) ΞΔGLΞ válasza razzorr (#15303) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Hát pedig nekem van S7 is, és már meg sem tudom mondani, hányszor kellett újraindítani, mert egy fos az a hatos droid rajta, amit művelt vele a samu. kijött egy frissítés, utána a topikjában a legtöbben panaszkodtunk, hogy merül, mint a balta. Egy éjjel alatt 50-60%-ot is.
Csakhogy, ott simán visszaraktam az előző rendszert
, de itt nem tudom, holott a az egyik legjobb és stabilabb rendszer a 164-es volt nekem, de megcseszhetem, mert visszarakni nem lehet, pedig úgy volna értelme, ha végre a RECOVERY-ben ki lehetne választani, hogy te barom, ha ez nem jött be, akkor melyiket szeretnéd? Nem, használd azt, ami most van.

[ Szerkesztve ]

(#15305) Ryoo válasza razzorr (#15303) üzenetére


Ryoo
senior tag

Nézd meg a Meizu M3 Note-ot, abból elviekben hozzánk jönni fog b20-as variáns is, én arra várok. Már elment minden kedvem a windowstól... :(

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#15306) kato78


kato78
tag

Folytatva az elöbbi eszmefuttatást látva a reakciókat, igen, elönye-hátránya mindenek van. Sajnos itt és most az L640 /W10 esetében a hátrányok lettek többségben.

(#15302) mflex : Igen, láttam "munkásságod", öszintén csodálva kitartásodat, de nekem már nem megy. Mókoltam eleget ezzel a telefonnal, és ha maradok 8.1 -en, talán elégedett is lehetnék. De a fejlödés nem áll meg, és én is kíváncsi ember vagyok, illetve szeretem, ha a "kütyü" ami nálam van napi 16-18 órában, idöt spórol nekem azzal, hogy a napi ügymenetet segíti. Erre a 8.1 már alkalmatlan volt, a W10 pedig még alkalmatlan.Sony talán azért stabil, mert alig piszkálja a droidot, nem úgy mint Samsung, aki a TouchWizzel totál két vállra fekteti azt. Én is sajnálom, hogy nem tudtak egy év alatt többet kihozni a dologból. L640 -et is azért vettem, mivel az volt az ígéret, az elsök között kapja majd a W10 -et, ... :F

(#15300) Vesztor87: volt az elmúlt 19 évben jó pár telefonom, évi 1-2 biztosan, BB, droid, iOS, de a régiek is megfordultak mind Symbian & tsai. Droid is van olyan stabil ésszel használva mint a WP lehet jobb napjain, itt is csak a felhasználó lehet a telefon/platform ellensége. Eszetlenül használva bármit sz@rrá lehet változtatni :D

A 3 éves SGS4 -em a mai napig stabilan müködik, a tavalyi WP -re váltás mellett sem ment nyugdíjba, illetve többször használtam felváltva WP mellett. Z3C azért lett, mert még nem volt, kíváncsi voltam rá. Stabilabb jóval az SGS4 -nél, akksiidöben a 3 nap minimális odafigyeléssel simán, 2 nap bármikor összejön. Egyszerüen élvezet ezt a kompaktot az eddigi 5" -ok után napi szinten hordozni. :B

(#15301) old rocker: "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél", ebben az esetben talán nem cseng elég hangosan a kassza. Megyünk bele a hülyítésbe, mint a kereskedemi TV -nél. Ingyen windows? Soha nem volt, ezután sem lesz. De legalább már nem dönthetünk, hogy akarjuk -e a reklámokat a gépen is. :(
Sajnálom a dolgot, hogy megint a marketingesek döntenek vagy a pénzügyesek, azaz hagyják abban a bizonyosban egyre inkább a WP -t és felhasználóit.

(#15307) kato78 válasza razzorr (#15303) üzenetére


kato78
tag

Nem volt jó a technikád. :) Nekem pikk-pakk eldölt a sorsa. Mindegy, ha gondolod tartok tanfolyamot, L640 megsemísítéséböl.
Sonyról is hallani jót és rosszat. De miröl/kiröl nem. Meg kell fogdosni, nyomkodni, és megmondom öszintén, elöbb veszek Sony-t, mint Meizu/Zoppo/bármilyen kínait vagy kínából. Volt Wayteq -em, nem volt rossz az elsö 4 ´honapban, aztán beült a por a kijelzö alá. A feljebb felsorolt telefonoknál zavar, hogy nincs alkalmazásmenü, azaz minden app "csak úgy" egymás után, nincsen kezdöképernyö, ...

Kollégám 3 éves Sony Xperia Z -je a mai napig köszöni szépen jól van. Nem az A brandos telefonoktól kell "félni", nekem a B brand az, ami árban sok, minöségben kevés, szolgáltatásokban közepes. Persze a döntés a tiéd, de a chipset Qualcomm (nekem). :)

(#15308) old rocker válasza kato78 (#15306) üzenetére


old rocker
veterán

Nem is örömömben raktam be a linket.. a kib@szott reklám mindenben amúgy is dühít. A windows 10 meg a vazelin új laptopommal is kib@szott: valamelyik tanúsítványt megrongálta. így van dvd rw. csak nem látja, mint meghajtót. A megoldás: rakassam vissza a8.1-et, mondták a szakik.

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#15309) kato78 válasza old rocker (#15308) üzenetére


kato78
tag

Nagyon pipa vagy, megértem a hozzállásodat. A dvd meghajtóra van megoldás, bár elöbb meg kell pontosan néznem, de ha jól emlékszem annyi a teendö, hogy a biosban a boot sorrendnél ki kell a dvd meghajtót venni a listából. Utána már látnia kell a windows -nak. Idióta megoldásnak tünik, de müködik.

[ Szerkesztve ]

(#15310) razzorr


razzorr
őstag

(#15304) mflex Hát igen a Samu híres arról, hogy elbaxxa a rendszerét.

(#15305) Ryoo Azért még erősen el kell majd gondolkoznom a kínain, azért köszi a tippet. De inkább xiaomi vagy hüvely

(#15307) kato78 Majd gyakorlok ;]

(#15311) Osmeña


Osmeña
csendes tag

A mai nappal vegleg megszabadultam a Windows Mobile platformtol, pedig lassan 3 eve hasznaltam. Az uj befuto a Firefly Mobile Intense Desire lett.

Sziasztok

(#15312) MadJar


MadJar
újonc

Az szép. Másfél hónapja vagyok L640DS tulaj, többnyire az itt olvasott hozzászólások is közrejátszottak a választásomban. Droidot max 50e-ért(többet nem költök telefonra, annyira nem érdekel ez a okostelefon mánia a világban) nem kapok, időtállót pedig főleg nem, ezt is többen mondták, meg persze hogy a WP megbízhatóbb ebben az árkategóriában. Hosszútávon mindenképpen. Erre mióta megvettem itt is 90%.-ban negatívumokat olvasok. Ez az én formám. akkor lépek a fedélzetre mikor már süllyed. De remélem akinek halálhírét keltik az sokáig fog élni, ha nem akkor megszívtam. :D
Appok engem nem mozgatnak, ami van egyelőre elég az én jelenlegi igényeimhez, igaz némelyiknél azok minősége például Droidhoz képest valóban elmarad. Napi 5-6 random újraindulás zsebben annál inkább(ezt helyretettem recovery tools segítségével, maradjon is tünetmentes) és az ingadozó éjjeli merülés(hol 4-5%, de ma reggelre például közel 20% leszaladt, de ha jól tudom ez valami bug, ami néha előjön, néha nem) ezenkívül nagy gondom nincs vele 2 napot vígan kibír átlagban, ha ez nem jön elő. Összességében nem rossz telefon ez, de van mit csiszolni a W10-en az tény. Egyelőre bizakodom a sötét fellegek ellenére. :)

[ Szerkesztve ]

--Lumia 640 DS--

(#15313) ΞΔGLΞ válasza MadJar (#15312) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Még ne add fel!
Lesz ez nagyon frankó is, csak senki nem tudja, hogy az mikor jön el!
Egyébként, valamiért aktiválta nálad is magát a "nem létező" alvóbug, én csak így hívom, mert ez valóban nonszensz, hogy működik a készülék és egyszer csak "itt vagyok" felkiáltással a semmiből beleköp a pofánkba.

Érdekes kódolás, totális hülyékkel az élen! (1-es pont)
Nekem senki ne magyarázza be, hogyha az alapok jók, akkor még mindig ezzel szenvednek több, mint féléve, ha nem jó, akkor csak toldozzák-foltozzák és soha nem lesz jó. (kettes pont)

Tehát, ha jó, akkor totál hülyék ülnek ott, akiket már rég ki kellett volna rúgni a büdös ...csába!
Ha nem jó, akkor is azok ülnek ott, mert ők cseszték el, de soha nem fogják tudni megcsinálni rendesen, mert az alapoktól kellene újraírni a kódokat.
Nevezhetjük ördögi körnek. Ha meg Ne adj Isten! hirtelen megjavulna és úgy szakítana a rendszer, meg olyan stabil lenne, mint semmi más, akkor mit nem láttak át ennyi idő alatt?

(#15314) cigam válasza MadJar (#15312) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Azért azt tegyük hozzá hogy erősen keverednek a tesztverziót használók, és stabil kiadást használók hozzászólásai. Jó lenne, ha minden problémázó hozzátenné, hogy éppen mit futtat a telefonon.
+ Most a telefonod attól lesz "használhatatlan", mert olyanokat olvasol rajta itt a fórumon? ;]
Akinek meg nincs vele baja az is irogasson ide, hogy ma is rendben ébresztett, nem volt kappan hangja, megnéztem az íméljeimet (ez ám a nyelvújítás, kb mint a popont), pár portál hírét átfutom, és rádiót hallgatok, meg deezer-t?

Valóban ködős a jövő, és nem tudnni mi lesz 1-2 hónap múlva, pláne jövőre, de!
Nekem nem futja iOS-ra, az Android-ról minden héten kiderül, hogy sebezhető(amit jó eséllyel soha nem javít a gyártó), vagy letölthető valami vacak.
Akkor mi marad?

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15315) Vesztor87 válasza MadJar (#15312) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Asszonykának sikerült hiper olcsón beújítani egy 640 LTE-t, ő szereti. Az 520-as után villámgyors, 3 napig is elvan töltés nélkül, már a 10-es megy azon is. Nincs azzal baj :)

(#15316) MadJar válasza cigam (#15314) üzenetére


MadJar
újonc

Dehogyis ez csak poén volt, hogy eddig tényleg csak jókat olvastam róla. :) Igaz 8.1-es verzióval. Egyáltalán nem használhatatlan a telefon. 318-as verziót használom, nem fast és slow ringezek, Az újraindítás probléma tényleg remélem, hogy mostanában nem jön elő újra. Az mondjuk egy nagy probléma. A vicc, hogy az előző LG-met azért cseréltem le, mert újraindult. :D Nekem sem futja. Reménykedjünk benne, hogy ez tényleg csak egy kezdeti botladozás, de a közeljövőben a Redstone-al már stabilabb lábra áll szoftveresen telefon. Nem tervezem lecserélni. Nem is tudnám. Szerk: Jogos. Persze az emberek a nyűgjeik miatt keresik fel az ilyen fórumokat, ha már megvan a készülék.. Én is itt leltem rá a recovery lehetőségre, nem vagyok egy nagy guru. Csak picit megijedtem, hogy az "ős" felhasználók is kihátrálnak a brand mellől, de a személyes tapasztalat a lényeg az eddig vegyes, inkább pozitív mint negatív. :)

[ Szerkesztve ]

--Lumia 640 DS--

(#15317) razzorr válasza MadJar (#15312) üzenetére


razzorr
őstag

"Erre mióta megvettem itt is 90%.-ban negatívumokat olvasok. Ez az én formám."
Legalább segítesz nekünk a partra evezni :P

(#15318) Ricardo


Ricardo
félisten

Akkor most a 318 milyen? Jelenleg RedStone builden vagyok.

Már nézem a droidikákat mi lehetne az utód :U

(#15319) old rocker válasza kato78 (#15309) üzenetére


old rocker
veterán

előre is köszönöm

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

(#15320) evol79 válasza cigam (#15314) üzenetére


evol79
újonc

Nem értek itt sokmindent,eddíg csak olvastam a fórumo(ka)t.
A második 640LTE-met nyúzom,az előző is már jó volt csak "eltűnt",de kiváló és hibátlan volt!win10 azon is ezen is,sőt a fiamnak 735 win 10-el tökéletes!
Rengeteget olvaslak titeket s nem értem azokat a bugokat amiket itt leírtok...
Ennyire azért nem lehetek szerencsés!?!?

[ Szerkesztve ]

(#15321) Ranbo válasza Ricardo (#15318) üzenetére


Ranbo
tag

318-al nálam rendben üzemel, 15107-es hozzászólás szerinti újratelepítéssel. nincs recsegő hangjelzés, email, viber jelez, éjszakai extrém akkumerülés és általában az akkuhasználat ezzel a verzióval lett rendben. edge is működik, nincsen vele probléma. ez egy független XL LTE, T-s kártyával.

(#15322) Joker88


Joker88
őstag

hallani olyan híreket, hogy esetleg a W10 Mobile-t úgy is lehessen telepíteni,hogy csak simán ' 'beállítások/telefonfrissítés ?
Tehát az Upgrade Advisor ( Frissítési tanácsadó ) nélkül ?

In loving memory of Garrett Lockhart

(#15323) andrás47 válasza evol79 (#15320) üzenetére


andrás47
senior tag

Üdv !
Egyetértek veled, én is a második 640-et használom, abszolút hibamentesen a legújabb szoftverrel, előtte volt 820-am, 635-s, azokkal sem volt semmi gondom, nem is értem, hogy lehet ennyi probléma, amik itt a fórumban le vannak írva, tényleg szerencsém van , volt, hogy mindegyik készülék tökéletesen, hiba nélkül működik, vagy esetleg túl van dramatizálva, vagy az elvárások, magasabbak esetleg az elvárhatónál.
Igaz ide csak az ír akinek gondja van kíváncsi lennék, mi lehet az arány, a hibátlan, es hibás készülékek tekintetében.
Remélem hamarosan mindenkinek hibátlan készülékek lesznek. Ha más fórumokba is belenézünk, azért látható, hogy nem csak a wp-vel van gond, hanem a többi forgalomban lévő egyéb más szoftvereket, használóknak is vannak problémáik.
Remélem nem baj, ha olyanok is irnak ide, akik elégettek, és jól működik nekik minden.

(#15324) Medical válasza Ricardo (#15318) üzenetére


Medical
aktív tag

Nálam kifogástalanul működik a Lumia640 XL LTE független!

mflex leírása alapján frissítettem 8.1 -ről, Win10 318-ra!

Hangjelzés, email, viber, akku, edge probléma mentes és minden egyéb más!

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10

(#15325) MadJar válasza ΞΔGLΞ (#15313) üzenetére


MadJar
újonc

Igen ezt is tőletek tudtam meg, figyelem a fórumot kb. 2 hónapja. Nem tudom mitől lehet ez a merülés problem. Érdekes, hogy random ez is akárcsak a bootolás. Főleg, hogy nem létezik. Fene se érti ezt. Én meg pláne. Nem adom fel. :)

--Lumia 640 DS--

(#15326) evol79 válasza andrás47 (#15323) üzenetére


evol79
újonc

Igen,az az arány amire én is kíváncsi lennék!-de azt kideríteni..
Azaz!(picit buta példa lesz)-ha azon 46 ember ír negatívumot a rendszerről akinek eleven a telefonja hibás-(neadj isten)-direkt fikázzák a rendszert valamiért.ezzelszemben nemtudni mennyi ember használja megelégedve....
A 46-fiktív számvolt

(#15327) cigam válasza evol79 (#15326) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Ill. ezekből még kivonnám (bele se számolnám) a teszt verziót futtatókat.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15328) evol79 válasza cigam (#15327) üzenetére


evol79
újonc

Na igen őket nem is vettem figyelembe(bocs)viszont ha egy insideres elégedetlen mert állandóra,napi használatra szeretné,hát könyörgöm megteheti a hivatalossal.
Nem tudom Rs-on most mi a helyzet pl,de annyival nem lehet előrébb a hiv.318-tól....vagy a ringesek..

[ Szerkesztve ]

(#15329) gabi81 válasza evol79 (#15326) üzenetére


gabi81
tag

Nekem is minden szuper a 640XL telómon, pedig mióta kijött a win10 az van rajta. Mindig a legújabb buildek kerülnek fel, de tényleg semmi gondom vele. Mióta kijött a 318-as build azóta az akkuidő is jelentősen javult, meg merem kockáztatni, hogy majdnem ott van mint a 8.1-nél volt.
Egyetlen egy hibába futottam bele, de az sem eget rengető. Ez pedig a fényképek készítésénél a HDR üzemmód, amit ha vissza akarok nézni, illetve a varázspálcára (vagy mi?) menni akkor hibát dob a legújabb verzióval is.
De ezek szerint akkor én is szerencsés vagyok a telóval :)

just believe in yourself

(#15330) mtomi95


mtomi95
senior tag

Én meg azokat nem értem akik az akkumulátor üzemidőre panaszkodnak illetve dicsérik a 640-et. 2 nap. Hát én nem tudom ki mire használja, de nálam ha csak bent a házban használom sima szöveges skype beszélgetésre és böngészésre estére már 20%. Azt azért hozzá tenném, hogy alacsony fényerővel, kikapcsolt NFC, BT, GPS és WiFin, 2G háló mellett. Ha reggeltől használom itt ott 10 percre navigálásra is napközben mobilnettel, automatikus fényerővel már késő délután lemerül... és még akkor nem is hallgattam zenét! Igaz közben 4G-n skype szöveg üzizek, de akkor is. Ez messze elmarad két naptól. Két nap max, csak úgy lehet ha leteszed az asztalra ha csörög felveszed telefonálsz egyet-egyet, megnézed az időt aztán csá. A telefonálást különben nagyon jól bírja. Ha 4-5 órát telefonálok egyhuzamban (és ebben van kihangosítás is) elhanyagolható merülést tanúsít, bár itthon, csak 2G-ről használom. De amint a telefon okos részét kezded el használni az akuidőnek game over. Nincs ezzel baj, mert a 8.1-en is ilyen volt, de igen félre vezethető lehet az mikor azt olvasod két órát bír, majd megy a rizsa, hogy 10-el jobban merül. :U Talán azért mert többet is használod. Nekem különben mind a 640 mind a Windows 10 bejövős (Az RS és a TH is a .318 óta.) A millenniumi alkalmazásokkal meg a hülyéségiéivel együtt. A 640 meg az egyik legjobb Lumia, ár-értek arányban. Nem is olyan régen vettem még egyet belőle, mondván ne insidereskedjek a fő telefonnal mert megszívhatom még. De úgy fest lekell tennem erről mert neki adom barátnőmnek az egyiket, de ez már egy másik történet. Az viszont biztos ha a jövőben megmarad a Lumia vagy legálabb is lesznek Windows telefonok azt fogok venni, újra. Ami miatt morgok az még mindig annyi, hogy az új időjárás appot nem lehet kirakni zárt képernyőnek és a hangerő fel vagy le gombot nem lehet fényképezésre használni a kamera app-ban. Bár utóbbit 8.1-en sem lehetett, de szerintem nem lenne nagy kuntsz megcsinálni nekik.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

(#15331) JamesFinn válasza mtomi95 (#15330) üzenetére


JamesFinn
senior tag

Az akksi merülése nálam kb annyi, mint 8.1-en volt, +-5%. Van nálam töltő, ha kell használom. Nekem is a legutolsó "hivatalos" build van, mindenféle hókuszpókusz nélkül frissítettem 8.1-ről, mondhatni hiba nélkül. Nyilván ez a telefon/OS sem hiba nélküli(de melyik az?), aki nem tud ezekkel a "hatalmas" hibákkal élni, az váljon meg ettől a rendszertől, van több, tessék válogatni. Sokan elfelejtik, hogy ez nem egy csúcskategóriás telefon, amit kell, szerintem hozza. Én gyakorlatilag már csak olvasom a fórumot, és vigyorgok magamban, hogy olyan a légkör, mint egy siratóasszonyok továbbképző táborában. Nekem ha ilyen problémaim lennének, mint itt egyeseknek, szépen, csendben letenném a telefont, és vennék egy másikat. Én ezt gondolom, senkinek nem kell ezzel egyet érteni.
Peace.
;)
mtomi95: Nem válasz akart lenni, félre ne értsd.

[ Szerkesztve ]

(#15332) Nooeca válasza mtomi95 (#15330) üzenetére


Nooeca
senior tag

Emberi szokások válogatják. Eddig naponta töltöttem, mostmár elég kétnaponta.

Én otthon nem internetezek nem játszok rajta, sőt zenét sem hallgatok, fényképezni se szoktam... Ezeket csak akkor használom, ha kimegyek otthonról. Otthon ott a gép, szóval Viber, Skypeon gépen elérhető vagyok, nem kell olyankor mobil.

Ha valaki felhív, az más, vagy ha valakit felhívok az is. Ha tömegközlekedésen, utcán vagyok, ott hallgatok zenét, szoktam netezni a telefonon, fényképezni visoznt úgy is csak ritkán.

Szóval szokás kérdése, így kibirja a 2 napot sokszor még a 3. nap kell töltenem.

[ Szerkesztve ]

(#15333) ΞΔGLΞ válasza Nooeca (#15332) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem tudom eldönteni, hogy ez most megerősítés, vagy ellenérv akarna lenni Mtomi-nak.
Ezek szerint, mint maga az okos telefon megnevezés nálad vajmi keveset van (ki)használva, de ez szubjektív, kinek mire kell egy smartphone megnevezésű készülék.

Ehhez kapcsolódik az is, ha kihasználnád rendesen, úgy lemerülne nem egész 1 nap alatt, hogy öröm lenne nézni.
Ha feltöltöm a telefont teljesen, majd bekapcsolom a repülő üzemmódot és bekúrom a vitrinbe, majd le is zárom, akár 10 napot, vagy többet is vígan elmegy!
Az okostelefon része az, hogy otthon/irodában PC-vel kommunikáljanak egymással és ez így is van rendjén, ezért okostelefon. Ami miatt muszáj menni a wifi-nek, BT-nek és minden olyan funkciónak, amivel a kettő hatásosan tud együtt dolgozni. Hiszen ez a MS bullshit szövege is, de egyelőre nem igazán működik. Az okos rélsze meg nem az, hogy van rajta viber, meg skype/face, mert manapság ezt egy ótvar nyomógombos hulladékba is belerakják.

Ha te csak arra használod a telefont, hogy otthon néha beszélsz rajta (minden más kilőve, ahogy írod, mert felesleges), máshol meg egy kis net, fotó, zenehallgatás, akkor talán nem kellene azt hangoztatni, hogy Nálad akár 3 napot is elmegy, jah csak épp használva nincs a készülék...
Mtomi, nagyon is jól látja, ha IGAZÁN használva van a készülék, estére megdöglik, de még előbb is, ha sokat pofázom rajta közben.

[ Szerkesztve ]

(#15334) Ryoo válasza mtomi95 (#15330) üzenetére


Ryoo
senior tag

Nálam is hasonlóan alakul az üzemidő, mint nálad, reggel 7-kor leveszem töltőről, egész nap telefonálás instant messengerek használata, és délután 5-re már 30-40% között van. Az enyém mondjuk Dual Simes és mind2-t aktívan használom. Ez ilyen sajnos, de hacsak nem valami 6000 mAh-s aksis telefonról beszélünk, akkor mindegyik hasonló üzemidőt produkálna.

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#15335) Thor Steinar


Thor Steinar
tag

Üdv.Amióta van droid azóta azt használtam nem az olcsó kategóriás nem sajnáltam rá a pénzt.Aki átmegy oda majd fejvesztve menekül vissza akksi merülés alap beragadó programok miattt,app leállt,sok memória használat,lassulás,rendszer javítgatások,stb! Lesz ott probléma rendesen☺

(#15336) ΞΔGLΞ válasza Thor Steinar (#15335) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Azt is elárulod, hogy melyik készülék alatt tapasztalható ez?
Mert nem mintegy, hogy hülyék, vagy hozzáértők nyúlnak bele a droid kódba, ami miatt rossz lesz a rendszer, független attól, hogy mennyibe kerül.
Lásd: 950 XL :DDD, még mindig valami béta fut alatta, ami vagy jól működik, vagy nem.
Bár mostanában egész tűrhetően adja elő magát, de hányadik frissítésre is, meg recovery, meg a tkm tudja mit kellett vele csinálni ehhez?

(#15337) Ricardo válasza Thor Steinar (#15335) üzenetére


Ricardo
félisten

Én most fogok visszamenni droidra. Kellenek az alkalmazások amiket ott használtam, és itt nem tudok.

Ha valakit érdekel egy 640 LTE írjon rám :K

[ Szerkesztve ]

(#15338) Thor Steinar válasza ΞΔGLΞ (#15336) üzenetére


Thor Steinar
tag

Most 640xl használok semmi mokolás jól működik azt kaptam amire számítottam .sok telefonom volt egy időben évente cseréltem.az utolsó lg g2.

(#15339) juve600


juve600
nagyúr

több nap használat után is jó az új build

(#15340) cigam válasza juve600 (#15339) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Mármint melyik?

Aki dícséri/panaszkodik rá: Légyszi írja ki, hogy éppen melyik verziót futtatja! Így talán kicsivel árnyaltabb képet kapunk a stabil kiadások "jóságáról".

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#15341) juve600 válasza cigam (#15340) üzenetére


juve600
nagyúr

.318

(#15342) zzz03 válasza Ricardo (#15337) üzenetére


zzz03
őstag

Milyen droidosat veszel helyette?

(#15343) Ricardo válasza zzz03 (#15342) üzenetére


Ricardo
félisten

Most megnézek egy Honor 6-ot. Ha tetszik, marad.

A win híreket mindenképpen követem, mert érdekel a platform jövője.

[ Szerkesztve ]

(#15344) yaksi


yaksi
aktív tag

Azért azt ne feledjük, ha mondjuk problémázó bejegyzéseket látnánk többségben: Az általában nem posztol, akinek minden oké. Frissít, telepít, használja oké. Azok írnak inkább, akiknél gond van.

yaksi

(#15345) Osmeña válasza Ricardo (#15343) üzenetére


Osmeña
csendes tag

Nekem megjelenest kovetoen Honor 6-om volt majdnem 1 evig, jo telefon, ha jo aron jutsz hozza azonnal vedd meg. Gyors, stabil es baromi jo a kamera, meg rossz fenyviszonyok kozt is.

(#15346) Cane


Cane
őstag

Nem tudjátok hol lehet kapni 640xl-hez gyári hátsó kameravédő körplexit, mert sunyi módon kiesett.

▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#15347) Joker88


Joker88
őstag

hol érdemes venni az XL-re hátlapot fehér/sárga színben ? A hozzám legköelebb eső Nokia Care kizárva,mert elfogyott minden ilyen kellékük..

valami webshop?

In loving memory of Garrett Lockhart

(#15348) Nooeca válasza ΞΔGLΞ (#15333) üzenetére


Nooeca
senior tag

Nem tudom hogy most miről beszélsz. Napi 8 órát gép mellett dolgozom... nem értem miért kéne mobilon használnom a Vibert, vagy a Skype-ot, ha előttem a gép.

Ha nincs előttem gép, akkor én is kihasználom a mobilon tudását. Szerintem nincs egy olyan mobil sem a világon amely ne merülne le 1 nap alatt, ha úgy használod... Viszont ott bukik az elméleted, hogy az én szokásaim már hosszú idő óta változatlanok, úgy pedig reális valóság van abban ha azt mondom hogy a .168-al, gyorsan merült a Windows 10, a .2xx-el meg nem. A felhasználói szokásaim nem változtak, a mostani buildig pedig kellett a naponta való töltés. Most 2 napot kibír, harmadik nap már 5-10% körül lesz az aksi. Azelőtt 1 napott bírt ki, másnap volt olyan 10-15%-on az aksi.

Azért ez rengeteg változás. Zenét mondjuk sokat hallgatok rajta (mint írtam otthon egyáltalán nem de naponta utazom 1-2 órát), az ami úgy rendszeres napi 1-2 óra, meg ha mozgásban vagyok akkor emailezek rajta még. A többi az csak akkor van ha úgy unatkozom valahol, ami viszonylag ritka. Utazás közben meg még böngészek, néha játszok ha nagyon unatkozom, vagy híreket olvasok.

[ Szerkesztve ]

(#15349) ΞΔGLΞ válasza Nooeca (#15348) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ok! :-D

Szerintem, rajtad kívül senki sem érti az eszmefuttatásaidat.
Nem tudtam, hogy volt elméletem, de ha bukott, hát bukott, de mi is? :-)))
Az a 168, meg jó lesz 164-nek is.
Mindegy, felejtsd el...

(#15350) Ricardo válasza Osmeña (#15345) üzenetére


Ricardo
félisten

Maradt a Honor 6.

A Lumia megy a napokban az apróra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.