Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black$taR
tag
Ma a párom telefonján rádiót akartam halgatni. Keresem.. nincs. Na mondom akkor HR-t neki. Ezután sincs.. Irány google és mit olvasok: Blabla if you enjoy listening to your local fm radio station, you might want to skip downloading the 14322 build for now.
Fasza, hát persze, hogy az van fent...Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
Nooeca
senior tag
Nincs az "azon futó rendszer" mert az WP nem hiába öl ennyi pénzt abba, mellesleg nem tudnának a 0-ról egy új rendszert felhúzni X idő alatt, illetve az majd tavasszal jelenik meg elvileg, ha nem korábban és addig még csak az RS2 fog jönni, vagyis valószínűleg azzal egyidejűleg pont azért, hogy egy tényleg stabil rendszerrel jöjjön ki az új nem feltétlen csúcskészülék (hiszen több verzió és kategória van benne).
De ezen nem változtat az, hogy az az RS2-vel fog jönni amit minden most is támogatott készülék megfog kapni, hiszen az RS2 lesz a Windows 10 ezen kör lezárása. Természetesen ez képlékeny mondat, hiszen csak úgy értettem hogy a most támogatott készülékek, nem biztos hogy jövő tavasz után kapnak még majd valamiféle frissítést... vagy nem biztos hogy mind kapni fog.
Pl. jövő tavasszal már a 930, a 735, 830, 1520 már egy elég régi hullám lesz. Vagyis azt akarom ezzel sugallni, hogy nem biztos hogy az RS2 után (nem a nyári hanem a jövő tavaszi frissítés) lévő frissítéseket megkapja majd a 950/950XL/550/650 meg esetleg a 640-en kivül bármi is.
De a lényeg egy, az RS2-öt ami 2017 tavaszán jön még minden támogatott telefon megkapja (ami megkapta a TH2-öt is). Utána valószínű egy újabb gyomlálásra lehet számítani.
-
-
Black$taR
tag
Kint a 14332.1001 fast-on.
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
kato78
tag
válasz SamiCsillag #14750 üzenetére
Szia, tehát a Beállítások alatt a mobilhálózat beállításai között kiválasztod, hogy az internet a vodás kártyáról menjen, aztán egy reboot, de nem müködik. Ellenben ha a Telenorost állítod be, akkor igen. Esetleg voda netbeállításai stimmelnek, vagy nem akara vodás kártya esetleg roamingolni?
-
Medical
aktív tag
válasz Luck Dragon #14753 üzenetére
Hát igen, ez hatalmas kihívás lesz!
De, megfogják oldani!
Nem rég olvastam valahol, hogy véletlenül feltaláltak egy brutális kapacitású aksi gyártásának a lehetőségét!Ha belehúznak, akár meg is van oldva!
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
-
Ryoo
senior tag
válasz Nooeca #14752 üzenetére
Ha a 930, 830 és 730/35 már nem fog kapni RS2 után semmit, akkor a 640 sem, mivel ugyanannyira elavult a hardverük. Ráadásul az utolsó 2-nek teljesen ugyanaz. TH2-nél még meg lehetett magyarázni, hogy a 920 és társaiban butább SOC van, de 640 kontra előbbieknél ezt nem tudják eljátszani. Simán benne van, hogy a téves kommunikációval megint lesznek hőbörgések.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Nooeca
senior tag
Csakhogy sokszor nem a hardver dönt, a 640 még egy fiatal telefon. Az 520-on is jól megy a Windows 10, de ha megnézed a HTC telefonját 2 GB RAM meg milyen proci már nem tudom, az se kapta meg a Windows 10-et, szóval ez az egész nem azon múlik, hogy milyen hardveres a telefon - elsősorban.
Ha túl öreg több mint 3 éves, akkor elfogják kaszálni. A 640 - 2015-ös telefon vagyis még hogy 2017-ben kap frissítést az elképzelhető, pont ezért.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz kato78 #14756 üzenetére
A vodás kártya roamingol, ugyanis ukrán vodás és jelenleg Debrecenben vagyok. Normál esetben, amikor Beregszászban vagyok, akkor a telenoros kártyát deaktiválom, csak az ukrán vodást használom és eddig így volt ez fordítva is. De most előfizettem a Red S csomagra, amiben az állt, hogy "külföldön is úgy, mint otthon". Tehát, hogy külföldön is úgy használom a kártyát, mint otthon. Van 500 megám, nem kell a telenornál külön előfizetni rá. De kellett, mert nem ment a vodással. Beregszászban a vodással működik a telónet, igaz ott még csak 2G van. Viszont, ha Munkácson járok, ott megy vele szépen a 3G is. És itt nem akarja. Nem értem miért.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz SamiCsillag #14763 üzenetére
Kipróbáltam, nem megy úgyse, hogy leállítom a telenort. Magyarul a telóm nem képes roaming-on a telónetre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Luck Dragon #14753 üzenetére
Nagy valószinűséggel, ez a monitorra való és PC-ként való felhasználói élményben lesz egy magasabbra szintre lépés. Mert egyébként mobilra, főleg win-re teljesen felesleges, főleg, ha a rendszert is majd végre stabilra (bug mentesre) és gyorsra is optimalizálják.
Egyelőre a kettő együtt nem megy.
-
Ryoo
senior tag
válasz Nooeca #14762 üzenetére
A HTC telefonok nem hinném, hogy a Microsoft miatt nem frissültek, simán el tudom képzelni, hogy oda firmware frissítés kellett volna, hogy működjön rendesen, amit a HTC nem volt hajlandó megcsinálni a kis felhasználói bázis miatt, és vagy kapacitás hiánya miatt.
Viszont, ha úgy lesz, ahogy mondtad, akkor lesz itt lázadás az biztos, és hozzáteszem teljesen jogosan. Jól ebből nem tud kimászni a Microsoft, ha egyiket se frissítik az lesz a baj, ha csak a 640-et akkor meg az.Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
kato78
tag
válasz SamiCsillag #14764 üzenetére
Szia, tudsz esetleg a beállításról egy screenshotot nyomni? A mobilhálózat+sim -ek , ez 2-3 kép max.
[ Szerkesztve ]
-
kato78
tag
válasz SamiCsillag #14764 üzenetére
Beállítások > mobilhálózat+SIM kártya (adatkapcsolat) adatroaming beállításai amire gondoltam.
A következö: Adatforgalmi segéd -> A Háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozása és/vagy a Háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozása roamingoláskor beállítása mire van állítva?
Illetve a vodás kártyán aktív az adatkapcsolat? Bocs, ha nagyon szájbarágós, de nekem is 2 különbözö kártyám volt, és a ki/bekapcs -ra a 2 kártya közötti váltásnál nem volt más dolgom. -
hogyan tudod kikapcsolni, hogy a skype üzenetek az sms-ek közt megjelenjenek?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Ha valakinek volt vagy van hasonló problémája légyszíves segítsen, minden értesítés be van kapcsolva a telefonon mégis a Viber alkalmazás nem jelez amikor jön valakitől üzenet, ez a telefon hibája vagy a frissítés során valamit elbajsztak? Illetve még van egy olyan jelenségem hogy amikor elfogy a mobil-net nagyon belassul annyira hogy még egy m.-os weblapot se nyit meg vagy az messenger-es üzenetet is nagyon lassan hozza be, ez lehet annak az oka hogy a telefon nem LTE-s? Előre is köszi! -
kato78
tag
válasz tomszli11 #14770 üzenetére
Nem a Viber hibája, WP -s hülyeség (jó)pár napja. Nálam ez (is) vezetett a hét elején történt váláshoz. Meguntam, hogy folymastosan mókoljak az oprendszerrel. Tavaly ezért tértem doridról WP -re, de a W10 .218 -as(nem insideres) builddel idöutazáson vettem részt, amiböl öszintén szólva tele lett a hócipöm. Gondolom te is W10 -vel nyomod, max 8.1 -re állhatnál vissza, ott talán müködik még. Valahol korábban volt itt erröl egy vitám valamelyik fórumtárssal, hogy miért fontos, hogy az appok a legutolsó, vagy ahhoz közeli verzió legyenek minden platformon. Ezért. WP -n a 4.5.4 az aktuális Viber verzió, droidon 6.0.0.
-
kato78
tag
válasz tomszli11 #14772 üzenetére
Próbáld meg esetleg eltávolítani és újra felrakni a Vibert. Sajnos én is így jártam, és fontos lett volna a Viber, hiszen azért eddig müködött, de nem volt már kedvem sz*rakodni a WP -vel, elváltak útjaink a héten. Azóta nincs gondom Viberrel (sem). Ezért a sajnos, mert 8 hónapig voltam elégedett WP -s, de áprilisban elkezdödött egy masszív szívás a funkciókkal, +W10 marhaságai, illetve visszaálltam 8.1 -re ideig-óráig, de a fennti próbléma is közrejátszott a váltásban. Valaki írta, hogy készül már W10 alá az univerzális Viber app is, ami kicsit karcsú nekem. Remélem a reinstall megoldja a próblémád.
-
kato78
tag
válasz zorzy4 #14773 üzenetére
Viber hiba? Annyiban igen, hogy egy elavult verzió van WP -re, de ha MS sem tesz semmit, hogy a fejlesztök támogassák az appjaikat WP alatt, akkor én azért ezt az MS/WP hiányoságának mondanám. Sajnos. Volt egy nagy verzióúgrás Vibernél 2 hete, könnyen elhiszem, hogy emiatt van ennyi gond az app -val. De míg nem lesz elég nagy a platform ahhoz, hogy portolják ide is a legújabb verziókat, nem lesz nagy változás.
-
hroberto
veterán
válasz kato78 #14771 üzenetére
Egyértelmű, hogy a Viber hibája. Sokan panaszkodnak erre a Windows topikokban. Nekem egy reinstall megoldotta.
A Whatsapp és a Messenger normálisan működik. A Viber amúgy sem volt soha tökéletes. Példát vehetnének a Whatsappról. Mellesleg már nem is emlékszem mikor frissült utoljára.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
szucstom
őstag
-
Medical
aktív tag
válasz old rocker #14759 üzenetére
Igen.
Akkor talán megfizethetőbb lesz!
Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
kato78
tag
válasz hroberto #14777 üzenetére
Nem a platform/MS hibája inkább, hogy nem eléggé vonzó már fejleszteni rá? Viber az iOS vonalról jött, droidos app tartja a lépést, ergo oda fejlesztenek, ide meg nem. De az sem világos számomra, hogy februárban még a 4.5.8 volt az aktuális Viber verzió, most meg ami elérhetö az a 4.5.4 -es. És ez az, ami az Áruházban található. Szóval öngól MS részéröl, hogy nem képes megtartani sem a felhasználóit, sem pedig a fejlesztöit. Megint "Sajnos"! A másik lehetöség, ha tényleg aki WP -n van, áttér Viberröl vmi másra, ai a tavalyi ~2millió készülék után, a kb. 600millió Viberfelhasználó mellett nem hiszem, hogy érzékenyen érinti majd a Vibert. Lehet, hogy itt is van már valami tudatosság, és direkt csinálják? 5WP -s telefon és megannyi MS termékkel a hátam mögött azt gondolom, MS direkt hagyja sz*rban a vonalat, függetlenül amit mondanak. Ha kiállnak és kimondanák hogy a WP -nek vége, arculatvesztés lesz, + bukják lehet az eddigi "nyerességet" az appok más platformon való elterjedéséböl, míg ha szép lassan kivéreztetik, max a piacra és annak szereplöire/hatásaira foghatják <-> mi megpróbáltuk, sajnos egyre kevesebb ember értékelte a munkánkat, ....blablabla. De ne így legyen, nekem ez a sok nyögés ezt sugallja. Tévedni emberi dolog, szóval hajrá WP!
-
Medical
aktív tag
válasz Luck Dragon #14758 üzenetére
-
Medical
aktív tag
válasz karldergroße #14760 üzenetére
Kitudja?
Lehetséges, csak gúnyt űznek belőle!Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
Tdavid1994
tag
Holnap ha minden igaz windows 10-es pc-kre kijön a hivatalos facebook és facebook messenger és "hamarosan" a mobilokra is, szval lassan de csak megéljük a hivatalos app-ot.
-
Medical
aktív tag
válasz Tarisznyarák #14783 üzenetére
Elég baj az!
Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Nem csak a 640-et hanem a 2015/2015+ szériás telefonokat. Ez annyira előre látható... és nem lehet őket ezért majd kérdőrevonni hiszen 2017-ben még jön az RS2, utána még lehet jön egy év végén frissítés, de nem kötelességük 2+ azaz 3 éves telefonokat támogatni.
Főleg hogy a Surface phone nem kicsit erős hardverekkel érkezik ha igazak az állítások, szerintem 1 GB RAM-os készülék nem is lesz, elvben 8 GB-ról beszélnek a csúcsmodellben. Persze ez még csak pletyka, de ha azt nézzük pár éve még mire volt elég az 512 mb ram ma meg mire nem, akkor érthető hogy évek alatt mennek fel a GB-ok.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Tdavid1994 #14784 üzenetére
Emlékeztetlek hogy a "hamarosan"-ból ami az októberi ígérettel kezdődött most lett bármi kézzel fogható, szóval ha optimisták vagyunk akkor nyár végére már mobilra is megkapjuk. A Facebookot. Messengert nem, ne legyünk telhetetlenek
-
válasz Nooeca #14786 üzenetére
érthető hogy évek alatt mennek fel a GB-ok.
Nem, nem érthető. Semmi nem indokolja. Minek GB-ok arra, hogy megnézd a fotóidat, streamet/MP3-at hallgass, vagy éppen pár byte(!!!) méretű üzeneteket küldözgess?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tdavid1994
tag
válasz SamiCsillag #14788 üzenetére
Screenshot = hangerő fel + a zárológomb egyszerre.
-
SamiCsillag
senior tag
-
SamiCsillag
senior tag
válasz Tdavid1994 #14791 üzenetére
Köszi, ez meg is volt. Hogy illesszem be ide?
-
Tdavid1994
tag
válasz SamiCsillag #14793 üzenetére
telóról csak úgy tudsz ide, h ha átállítod h ne mobilos nézet legyen az edgében. Utána tallózás stb.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz SamiCsillag #14793 üzenetére
-
SamiCsillag
senior tag
válasz SamiCsillag #14795 üzenetére
-
Gaabe
tag
Az ébresztés megy rendesen az advisoros w10ben?
A múltkor azért raktam vissza a 8.1 et mert az insideres frissítéssel bugos lett és csak halkan ébresztett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest