- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
micafighter #93 üzenetére
Root utáni életben használatos appok (supersu, xposed és társaik) használatához nem tudsz hasonló szájbarágós leírást mint ez a blog bejegyzés? Vagy nem tervezed ezt kiegészíteni egy haladó szinttel?
-
Obyboy
addikt
válasz
micafighter #91 üzenetére
Szerintem az utolsók közt vagyok aki OPO-n nyitott bootloadert így már nem életbevágó a frissítés. Néhány apróság volt csak ami eltért, nem kell nagy informatikai és androidos tudás ahhoz hogy ezt a pár dolgot átlépje az embert főleg hogy a fórumozók is segítenek.
A Helium mentést visszatoltam a telefonra a leírásod alapján de nem találja az app, felhőbe is megcsináltam a biztonsági mentést de így root után a TitaniumBackup mellett nem látom értelmét megvenni a Heliumot is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #88 üzenetére
CF (chainfire) akart lenni az a CG, az autocorrect megtréfált..
-
hfrici
aktív tag
válasz
micafighter #84 üzenetére
Szia!
Írtam 1 nem szakmai pm-et, légy oly kedves és nézd már meg.Üdv: Feri
-
farena
tag
válasz
micafighter #71 üzenetére
Újra telepítettem az SDK-t. Ha kiveszem a pipát az MTP és a PTP elől akkor a Pc nem látja a telefont.
Ha bekapcsolom a rejtett nézetet akkor mutatja de a hordozható eszközöknél.
A Heliumot most nem engedte telepíteni a Windows. Szerintem eddig is ez lehetett a probléma.
A parancsok működnek (adb devices, fastboot devices,fastboot oem device-info, stb.).
Win8.1 Pro fut -
farena
tag
válasz
micafighter #71 üzenetére
Ok
Köszönöm a segítségedet, holnap megpróbálom, most dolgozom.Köszi
-
farena
tag
válasz
micafighter #69 üzenetére
SDK-t frissítettem. A Drivert is beállítottam az eszköz kezelőben, igaz nekem nem egyéb eszköz alatt jelenik meg a telefon hanem a hordozható eszközök alatt.
Sajnos az eredmény változatlan.
Az egyéb parancsok működnek (adb devices, stb.)
Igazából szerettem volna mentést csinálni ahogy javasoltad, de lehet le kell mondjak róla. -
kcs73
aktív tag
válasz
micafighter #63 üzenetére
Azt hiszem valamit bekapcsoltam a fejlesztői lehetőségeknél!
De már nem igazán tudom,mert annyi mindent állítgattam,meg párszor újra raktam az SDK-t! -
kcs73
aktív tag
válasz
micafighter #58 üzenetére
Nem.
Megvolt.
Most próbálom előről az egészet.
Hátha! -
steeveo842
csendes tag
válasz
micafighter #48 üzenetére
Köszönöm válaszod, valóban ott volt a hiba. Sikerült minden. Üdv.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #18 üzenetére
farena fórumtársunk felvette a kapcsolatot a Oneplus supporttal. A kérdésünk lényege az, hogy miért érkeznek úgy a telefonok, hogy a tampered bit értéke true, ugyanis a tampered bit true azt jelenti, hogy már legalább egyszer nyitva volt a bootloader. Ezt írtuk nekik pontosan:
Dear Oneplus,
i bought a Oneplus One from you with an invite. I have NOT unlocked the bootloader, but it seems the device is already has been "tampered" as you see in the next image:
As far as i know, my device is supposed to ship from you as:
Device tampered: false
Device unlocked: falseCould you explain this to me? As far as I know Device tampered: true means my device has already been unlocked at least once. As i have stated, i have NOT unlocked the bootloader, not even once. A couple of my friends have bought the One from you with invites, and they experience the same thing.
Thank you for your time and help,Megérkezett a válaszuk, pontosan ezt írták:
Hi (név)
,
Thanks for getting in touch with us. Due to the production process, there has nothing to worry. If there has anything I could help you with please feel free to contact us again. We will look into it. Hope you have a nice day.Regards,
SasiKöszönjük hogy kapcsolatba lépett velünk. A gyártási folyamatnak köszönhető, nincs ok aggodalomra. Ha bármi segíthetek, kérem nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot ismét. Igyekszünk segíteni. Kívánok önnek kellemes napot,
Üdvözlettel,
..
Ebből sajnos nem derül ki sok minden, tehát nem lettünk okosabbak semmivel, de azt tudjuk hogy nincs ok aggodalomrabár ezt már eddig is
tudtukerősen sejtettük..Szerk.: egyébként úgy lett volna helyesen, hogy but it seems the device has already been ... ezt én írtam el
Bár az ő válaszukban több hiba van
-
atideath
tag
válasz
micafighter #4 üzenetére
Természetesen a cikk alapján csináltam. Próbáltam újraindítást is meg minden. Sehogy se látta. De az az érdekes hogy felraktam egy játékot a play-ből amihez volt mentésem, utána Heliummal mentettem megint, a könyvtárát felülírtam az én mentésemmel amit a rootolás előtt csináltam és voala. Így vissza tudta rakni. Szóval biztos hogy jó helyen van a mentés. De a többit akkor se akarja látni ha agyonverem.
-
dreko
aktív tag
válasz
micafighter #36 üzenetére
ezt találtam:
"I found out a way. What you do is, 1st backup all your apps using Carbon to your Internal or External storage. Copy all the files in the carbon folder where you have backed up your data. Once you finish wiping your data, install all the apps again and backup using carbon. Now,replace these backup files with the actual backups ! Since you have backed up after re-installing your ROM , carbon won't say it couldn't find any backups. " -
vFerko
tag
válasz
micafighter #36 üzenetére
Most azt vettem észre, hogy abban a könyvtárban amit most mentettem van egy json kiterjesztésű fájl a korábban mentettben nincs :/
-
dreko
aktív tag
válasz
micafighter #34 üzenetére
az nem lehet, hogy a hélium app frissült?
-
vFerko
tag
válasz
micafighter #32 üzenetére
Sajnos csak az az egy app van a visszaallithatok között amit most mentettem
-
vFerko
tag
válasz
micafighter #29 üzenetére
Mica:
Először visszamasoltam a mappát aztán hélium utána visszaallitas. Aztán töröltem a mappát és a heliumot, majd reboot. Hélium fel Root jog neki megnyitas után. Majd parancssorbol fel a mappát, hélium elindit, visszaallitas. Illetve ezek verziói..
itt vannak a képek :
https://app.box.com/s/w6417whkw80geghg66oj -
farena
tag
válasz
micafighter #24 üzenetére
Sajnos nem tudok, de megpróbálom megoldani.
-
Maccesz
csendes tag
válasz
Na közben tökös csávó voltam és kiléptem, újrakezdtem, most már megy a sending!
Amúgy elárulom neked Mica,h nekem is u.az volt írva mint farenának!
Azaz true...és én is meghívóval rendeltem, a hátlapon is a Cyanogen felirat van, és global verzió van a csomagon is! Szóval elvileg jó verziót kaptam...
-
farena
tag
válasz
Mit írjak? Tudsz ebben segíteni?
A képet amit ide is linkeltem csatolhatom? -
farena
tag
válasz
micafighter #15 üzenetére
Meg hívóval vettem. Angliai raktárból, mailboxde-n keresztül. Ez nem a kínai verzió.
-
vFerko
tag
válasz
micafighter #11 üzenetére
Termeszetesen mukodott! Koszonom szepen!
-
dreko
aktív tag
válasz
micafighter #7 üzenetére
a telefon tárolójának gyökerében volt egy carbon mappa, amit átmásoltam a pc-re, majd vissza
később töröltem a telefonról, majd áttoltam adb-vel is, többször is indítottam újra a telefont, ezért nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest