Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attinca31
lelkes újonc
[kép] cpu throttling teszt ! Velemeny ? Nektek milyen jatekra ?
-
fogselyem
senior tag
Valaki kipróbálta a teljesítmény módot?
Állítólag nem lövi ki az alkalmazásokat a memóriából, bár én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam. -
frenk1
aktív tag
hyperiossal nincs emmi gondom nem fagy nem merül gyorsan kamera sem fagy minden működik tökéletesen és a telefon teszi a dolgát
-
Attinca31
lelkes újonc
Jatek eredmenyek kinek milyenek ? Lag ? Tulmelegedes ? Ilyesmi?
-
Attinca31
lelkes újonc
Kinek milyen eredmenyek vannak jatek teszten ? Cpu throttling ?
-
fogselyem
senior tag
válasz
Viktor0610 #4436 üzenetére
Mindent megcsináltam, de akkor is kidobja, az appok között ott van, de ha lehúzom a felülről a status bart ott már nincs és a lezárt képernyőről is eltűnik.
Mindez a MIUI 14 alatt normálisan működött.
Köszi Xiaomi, hogy verd az a@yád@a!
-
laci1892
őstag
Sziasztok! A xiaomi 11t pro végsősoron idővel frissül majd a hyper os-re végülis?
-
-
Oriza T
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4436 üzenetére
A külön tisztítás megtörtént, nem segített.
Nem gondolnám hogy hardveres, mert a frissítés óta csinálja.
Épp ez a gondom, hogy gyári visszaállításkor is ez ma szoftver marad, akkor a probléma is, nem? -
-
-
Oriza T
csendes tag
-
fogselyem
senior tag
Hogy tudom rávenni ezt a csodálatos HyperOSt, hogy ne lője ki a Music Folder Playert a lezárt képernyőről, az ikonja megjelenjen az értesítések között, stb?
-
Attinca31
lelkes újonc
Azt irja hogy az ezkoz nem rendelkezik play protect tanusitvannyal amit nem ertek mitol
-
Attinca31
lelkes újonc
válasz
fogselyem #4424 üzenetére
Megoldottam online service 13 dollarert a mi 11 t pro ra felrakta a v14.0.16.0 tdkeuxm romot hiba nelkul . Minden mukodik bankalkalmazas , wallet , nincs root erzekeles mivel zart a loader es se root se semmi viszont most meg cts profile fail a safetynetnel de csak a cts szar a tobbi jo
-
Oriza T
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem én is HyperOS-re ahogy jött hivatalosan. Jelenleg a : 1.0.2.0.UKWEUXM van fenn. Régió: Svájc.
A frissítés óta nem működik a főkamera fókusza!Nem tudok fotózni
csak homályos valamik készülnek...
Van valami ötletetek hogy mi lehet a megoldás?
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
Van egy Xiaomi 11T telóm, két éves. Lejött rá valami frissítés, annyira nem érdekelnek az ilyesmik, HyperOS 1.0.2.0.UKWEUXM most az OS verziója. A problémám az, hogy felbukkant valami Segéd, vagy mi a nyavaja. Akkor jön elő, mikor ki akarom kapcsolni a telót, vagyis hosszan nyomom a bekapcsológombot. Bejön ez az izé, és közli magyarul, hogy ő a Segéd, de még nem tud magyarul
, ezért válasszak az alább felsorolt 9millió közlési forma közül. Na ha ekkor tovább nyomom a gombot, pár mp múlva megjelenik a kikapcsoló/újraindító felület végre, ekkor tudom kikapcsolni a telefont. Lehet, hogy ez valami jó dolog, de nekem nagyon bosszantó, semmi szükségem ilyen Segédre, vagy mire..... Nem tudja valaki, hogy lehet ezt kilőni?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
adamos0606 #4425 üzenetére
Szia!
Xiaomi 11T MIUI 14 Android 13, 14.0.6.0 (TKWEUXM) mikor feldobta OTA a HyperOS 1.0.2.0 (UKWEUXM) frissítést letöltötte, majd simán felment hiba nélkül.
Előtte nekem idén január elején volt factory reset, bár szerintem ez semmit nem számít.
-
fogselyem
senior tag
válasz
adamos0606 #4423 üzenetére
Én beszoptam, bootloop, az össze fontos fénykép, amit szoktam vásárolni, mi a kedvenc, beállítások, stb ment a levesbe.
Előtte csinálj egy biztonsági mentést, utána mehet rá, lehet, hogy te szerencsés leszel.
-
adamos0606
tag
Sziasztok! 14.0.6.0 (TKWEUXM) MIUI-ról 1.0.2.0 UKWEUXM)-ről váltani mennyire rizikós bootloop szempontból?
Volt aki hasonlóan váltott és bootloop-ba került? 2 hete szervíz miatt újra belaktam a telót, így most nem esne jól újra végigjátszani... -
samu2062
senior tag
válasz
Attinca31 #4420 üzenetére
12.5-el jött ki a telefon. Azóta nem kaptál semmilyen frissítést? Utána jött rá a 13, majd a 14 is. Most azon kéne lennie.
Régebben a szolgáltatói telefonokkal volt ilyen, hogy a szolgáltatók visszafogták a frissítéseket. Nekem volt egy telenortól kihozott P8 lite-om, ami semmilyen frissítést nem kapott, míg a párom függetlenje, kapta a frissítéseket. De ma már nem hiszem, hogy van ilyen. -
Attinca31
lelkes újonc
Legyetek szívesek segiteni . Sziasztok. Mi 11 t pro nem updatel sajnos mert hiaba valtok regiokat egyik se jo es miui 12 . 5 on ragadtam.
-
fogselyem
senior tag
válasz
Viktor0610 #4417 üzenetére
Magyaron voltam, vagyok.
Mindegy, mar hellyel, kozzel ujra belaktam. -
válasz
samu2062 #4397 üzenetére
Igen, az is megvolt, de nem engedte.
A probléma az volt, hogy a tanusítvánnyal volt valami gubanc, mert kaptam egy play protect updatet és utána jó lett a fizetésem. De mikor a tanusítványokat kikapcsoltam és csak egy google-t engedélyeztem, akkor elkezdte a kártyát hozzáadni, de hibára futott. Onnan tudtam hogy valami a tanusítvánnyal nem volt gond a frissítés után jó lett. -
-
-
toto0569
addikt
válasz
Viktor0610 #4414 üzenetére
Itt az igazság:
"A Gizchina azt írja, egy HyperOS-re szánt rendszeralkalmazás-bővítmény került be véletlenül a MIUI frissítésbe is, amit a Xiaomi saját alkalmazásboltján, a GetApps-on keresztül rátolt az összes felhasználóra, onnan pedig lévén egy előre telepített rendszeralkalmazás frissítéséről van szó, automatikusan telepítettek egyes telefonok. Az inkompatibilitás eredménye pedig a bootloop, vagyis a készülékek folyamatos újraindulása." -
-
toto0569
addikt
válasz
Viktor0610 #4412 üzenetére
Szerintem ezt a HyperOS rendszerre értették...Az utolsó mondat legalábbis ezt sugalja.Akiknek már fent volt a rendszer azoknak nem okozott problémát csak azoknál akik most frissítettek MIUI-ról HyperOS-re...
(Szerintem) -
-
Kloss
őstag
Én még várok egy-két verziót, addig nem telepítem.
-
fogselyem
senior tag
Az fasza, hogy a telefon (11T) bootloopba került.
-
Vangelis
félisten
Nekem tegnap jött... mi változott?
-
need
addikt
Nekem is ma delelőt jött meg az új frissítés..1.0.2.0.
-
frenk1
aktív tag
ma letöltöttem telepítettem a hyperios xiaomi 11t tök jól néz ki, gyórs, változás ikon, és a ram bővítés 4,6,8 gb.
frissítéssel nem volt gond. beállítás egyedül a gyors elérésnél ment el. -
Dida104
tag
válasz
HawerKing #4401 üzenetére
Igen, látszólag gyorsabban fogynak a százalékok. Nekem az előző frissítésnél is ugyanez volt, írtam is miatta ide. Akkor az akku 0-ra merítése, majd feltöltése megoldotta a problémát, magyarán a % kijelzés volt pontatlan. Lehet, hogy most is ilyen módszerrel helyreáll. Persze, nincs kizárva, hogy az új rendszerrel nagyobb a fogyasztás.
-
HawerKing
őstag
Srácok nektek nem merül nagyon az aksi HyperOs alatt?? Nekem sokkal jobban merül mint az előző rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest