- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát, fiatalok voltatok még az eljegyzéshez
Meg én is akkoriban... 45 ezerért vettem, és 10-esért tudtam csak eladni
Szóval jó nagy bukó volt a dologGondolom neked is ez volt az első, ilyen hosszabb távú komoly kapcs.
Ilyenkor mindig ez van. Az embert elragadják az érzelmek, aztán megy minden magától... Nekem is volt eljegyzésemSzal tudom milyen lehet.
Aztán telnek az évek... És egyszer csak az ember elgondolkozik, hogy ÚrIsten, még csak 20-on 1-2 éves vagyok... de már milyen 'régóta' együtt vagyunk... Mostantól kezdve egész életemben csak vele leszek? Na bennem ezek a kérdések fordultak meg... Akkor már eldőlt, hogy mi lesz...
Szóval nem jó fiatalon elkötelezni magad. Ki kell élni az életet...
Persze nálatok nem ez volt a probléma, de még felvetődhet ez is.
Szóval komolyan el kell gondolkodni, hogy mit akartok és hogyan. Mert vagy tiszta döntést hoztok, vagy keserű szenvedés árán lesz vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest