- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
magyar posta...
10:20 környéke: 4 hívás után kiderítettem ki szállítja ki a csomagot amit várok / vártam, elértem az illetőt, mondja, hogy ő márpedig ilyet nem lát, nála tuti nincs
még egy utolsó hívás a letét kezelő, ők nem látnak semmit, meg amúgy is az ő "rendszerük nem tárolja a címeket" ( <== szó szerinti idézet, csak az ő helyett mi volt a mondatban) így a hölgy nem tudta megmondani, hogy megérkezik-e ma a csomag.
Ez azért volt fontos, mert normál csomagként jött így nem volt hozzá követés, nem mertem megkérdezni, hogy akkor hogy szállítják ki, ha nem tárolja a rendszer a címet.
10:25: beletörődtem, hogy ma nem jön meg, így fogtam magam és bebattyogtam a melóhelyre.
Este jövök haza, megnézem a leveleket, ott az értesítő, ugyan az a csomagkézbesítő (vagy egy másik Péter, ugyan azzal a telefonszámmal) 12:15-kor dobta be a ládába.
Pedig biztosra mondta, hogy az ő autójában biztosan nincs az én csomagom, meg amúgy is látná, mert csak 3 cím van a kérdéses utcában.
Eddig kb. 5 csomagot hozott a posta a jelenlegi címemre, soha egyiket sem kaptam meg háznál, mindig ki kellett mennem érte. Ha szemtelen akarnék lenni, akkor arra gondolnék, hogy a kedves futár igazat mondott, a csomag tényleg nem volt nála, hiszen így népszerűsítik a postánál a "plusz pénzért kivisszük újra" szolgáltatást.
Köszönöm nekik, hogy 1000 forintos szállítási díjért, munkaidőben mehetek érte.
-
Menslee
tag
Úgy néz ki elég szeszélyes ez a magyar posta.
(Most nézem csak hogy egy másik csomagom 11.-e óta áll a repteren de már nem szólok semmit)
-
Doze
aktív tag
Ezen ne lepődj meg, faternak olaszba küldtem csomagot. Kb 1,5 hét elsőbbségivel
, ebből kb szerintem 1 hetet tölt magyarban a csomag. Valami borzasztó lassú mostanában a magyar posta... de ahogy észrevettem hullámzó jellegű is egyben. Van mikor 3 nap olasz is, de miért van ne kérdezd
-
Menslee
tag
Minő véletlen a postás egy bő órája hozta meg a csomagot. Most elkezdhetnék összeesküvés elméleteket gyártani de inkább örülök hogy nem veszett el
-
Jhonny06
veterán
Hétfőig minimum várnék. Ha 21.-én megérkezik az országba, onnan nem engedik tovább azonnal, sőt. Teljesen normális, hogy még nem kaptad meg.
-
molnarpeter
nagyúr
Lassú a posta, vagy valahol ülnek rajta, esetleg megtetszett egy alkalmazottnak.
-
Doze
aktív tag
Légy türelemmel, ne aggodalmaskodj.
-
egykettő
aktív tag
Nézd meg több nyomkövetős oldalon is, a postának is van nyomkövetése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Augusztus 11.-én rendeltem egy telefon tokot azt hiszem Hong-Kong-ból.A tracking number alapján 21.én megérkezett...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest