- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
batmanéhes #46 üzenetére
Itt találsz jónéhány blogbejegyzésében a témában: Calories Proper /Circadian
Szerk: gratulálok, az alacsony inzulin diéta abszolút tudományos alapokon nyugszik, tehát szinte mindig működik. Ha nem, akkor valószínűleg nem elég a diéta az alacsony inzulin szint (ill. a magas szöveti érzékenység) beállításához. Olyankor jóhet a böjt, a sport, az alvás/stressz rendezése, stb. -
batmanéhes
tag
válasz
batmanéhes #46 üzenetére
Amúgy 2 hónapon belül 102 --> 95kg. Ebben benne van reggel-este 10-10 négyütemű, meg napi fél óra bringa komolyabb terheléssel. Ezek elég szigorúan. De nem éhezek soha, és nem érzek negatív hatást. Aerob-anaerob is működik, pedig tényleg minimalizálva van a CH, szóval arról biztosan nem működhetek.
...És mivel nem akartam rövid időn belül kihízni a gatyáimat meg nem szeretem ha rámcuppan, az elmúlt években mindenből inkább a nagyobb méretet vettem. Most cseszhetem, mert lassan mintha apukám cuccaiban járnék. Zsírszalonna wörld problemz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Battlefield 2042
- Banggood
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 12 64GB gyári független 2 év RJ jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független új akku
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk dokkolókat
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest