- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- Árnyékos sarok
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz proci985 #121 üzenetére
Pont ezért írtam én is a legtöbb emberre való igazságot. Bizonyos munkára biztosan jól jön, de még a legtöbb irodai alkalmazottra sem mondható el, hogy jelentősen meggyorsítaná a munkájukat. (legalább is, ha a hagyományos office csomagban gondolkodunk). Én egyfajta fel hype-olt lufinak érzem a témát, és ezért sokan vettek belőle, érzik is az előnyét. De valójában azok a kellemes másodpercek amiket hoz, nem olyan eget rengetőek, hogy az életünkben számottevő legyen, pusztán csak a komfortérzetünket növeli. (Szintén csak a legtöbbünk esetéről beszélek.) De ez csak az én véleményem és javaslatom. Közben pedig mindenkinek szíve-joga, hogy mire költi a pénzét.
Jevons paradox
-
Xaels
félisten
válasz proci985 #137 üzenetére
FHD-nál nincs nagyon változás. Ilyen szintű VGA-nál 7970GE vagy 280X még a GPU lesz minden téren a limitáló tényező. Persze megnéznék egy ilyen tesztet RX480/GTX980/GTX1060/GTX1070-el. Mennyire lehetne elég ezek alá 1080p-ben mondjuk egy Phenom II-es.
Mondjuk a CPU nem lenne gond, bepattintanám az FX helyére, de VGA egyelőre nem lenne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest