Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
A kérdés jó, én is gondolkoztam rajta pedig nem vagyok vén trotty, mindössze 21.
Én szerintem azért rakatják be egyre többen és egyre fiatalabban, mert a TV-ben , vagy manapság inkább a neten, az X.Y. celebnek is ez van, és ezáltal ő is egy kicsit azonosulhat vele.
A másik dolog meg a lázadás, bár amit manapság csinálnak az már nálam valami mást definiál.
Erről mindíg egyik volt tanárom szavai jutnak eszembe: "A sz*rt is lesz*rják."Meg a másik az , hogy meg akarnak felelni a társaiknak, vagy inkább kitűnni, hogy ők ezt bevállalják.
Erre legjobb példa amivel minden hétköznap találkozom amikor megyek az egyetemre, hogy a ránézésre 6.-7. osztályos kisgyerekek szívják a cigit, de úgy hogy közbe látszik rajtuk , hogy abszolút nem jó ez nekik, de ők kemények és megmutatják mi a tuti.A tetoválás az szerintem más téma, mert az lehet szép, egy mementó.
Nyílván vannak itt is végletek.nálam abszolút WTF ez a személy, meg maga a "művészete"
+ videó róla
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest