- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #1190 üzenetére
Megnéztem a videót, és nálam is előjönnek a kocsibéli párbeszédnél azok a színes zajcsíkok. Viszont különös, hogy csak ennél a filmnél, és ennél a jelenetnél mindig (MX Player-rel, VLC-vel, BS Player-rel, saját videó lejátszóval lejátszva egyaránt), míg más filmnél egyáltalán nem. És most figyelj! Mindez HW dekódert használva. Ha átkapcsolom SW dekóderre (MX Player), akkor sokkal intenzívebben látható.
Szerintem ez egyértelműen annak tudható be, hogy sz@rul (hanyagul) van kódolva a film és a lejátszónak mind a hardveres, mind a szoftveres dekódere túlérzékeny, nincs olyan kifinomult hibajavító eljárása, mint pl. a VLC-nek Windows alatt. Én úgy gondolom, hogy a telefonnak nincsen semmi baja, de a képernyő sarkában felvillanó fehér pixelek ügyében továbbra is tanácstalan vagyok.
A színes csíkok kapcsán viszont azt javaslom, hogy kerítsünk valakit, akinek van egy ugyanilyen (vagy ugyanígy Cortex-A53-as MTK) SoC-val ellátott gépe és azon megnézni, hogy ezekkel a videólejátszókkal (és ezzel a filmmel) produkálja-e a jelenséget. Ha igen, akkor lehet, hogy csak a videólejátszó programok ezen SoC-ra optimalizált dekóder-változatai bug-osak, ez viszont már nem a Meizu hibája. Ha viszont nem (tehát más ugyanilyen SoC-vel hajtott gépen ez nem jelentkezik), akkor a Flyme vagy az MTK SoC-ra portolt Android API-k kavarhatnak be, de akkor az továbbra sem kizárólag a Meizu hibája. Persze ennyire azért nem értek a dologhoz.
Egy szó mint száz, a jelenség több tényezős, és nem egyedül a Meizu okolható érte... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest