Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
én is régóta szemezgetek ezzel a netbookal de mindig elbizonytalanodtam. 2-3 hét múlva tervezem megvenni első netbookomat. és 67ezer ft-ért jó vételnek tűnik. Egy ugyan ilyen asus gép 80-90 ezerért van...nem mind1
szerk: valahol ehet róla esetleg valami review videót nézni? kerestem de nem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Hmm...picivel több kép, és bővebb leírás még jól jönne (főként a felhasznált anyagokról, melegedésről, zajról, már ha van ilyen), de egyébként jó. Főleg azért, mert nem is tudtam, hogy létezik ilyen. Ahhoz képest, hogy 10", egész jó ára van. A billentyűzet is tetszik, az "í" is jó helyre került szerencsére.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MODERÁTOR
Ahogy elnézem, a billentyűzete egy az egyben olyan mint itt az MSI Wind U100-amban. Ez frankó, kényelmes nagyon rajt a gépelés.
Ezzel a netbookkal inkább a kijelzője problémás, az az 576 soros kijelző már igencsak kevésnek tűnik netezéshez, hiszen a 600 sor sem valami sok már.[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Nagyon jó ára van, meglepődtem rajta, tényleg jóval kevesebb mint az azonos tudásúak és garanciálisak. (Mondjuk a mai világban szerintem vicc az 1 év gari....)
-
Nem hallottam még erről a netbookról, úgyhogy hiánypótló az írás.
Több dolog sem tetszik a géppel kapcsolatban:
- 3 cellás akksi kevéske
- nincs n-es wifi és gigabies lan (persze igényektől függ, kinek mire van szüksége)
- a JW-nek gondolom nincs itthon szervize. Hová kell vinni, ha garis probléma adódik?
- 576 sor kevés sajnosÉn a helyedben még bővítgetném az írást
-
zolikaDB
veterán
Gyakorlatilag jó kis cikk, számunkra hiánypótló, mert nem ismertük a JW-t, mint netbook gyártót. Ugye ez azonos az alaplapgyártóval?
De pl miért nem Asus EEE 900HA? Az picivel olcsóbb is most, és kevésbé rizikós, mint amikor először vettél JW-t![ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Összességében ez egy remek netbook, mindenkinek tudom ajánlani, aki nem akar több tízezer forinttal többet fizetni egy egyszerű márkajelzésért. Az akksiidő a legnagyobb előnye a netbookoknak, azért nem csak egy márkajelzésért kell fizetnünk több tízezret. Na meg az itthoni gari is jól jön.
zolikaDB: Talán mert az 8,9"-os?hardverapro.hu/tag/chipman
-
csdm
senior tag
Hali!
Köszi a tesztet, énis szemeztem iylennel. Legfőképp az ár/felszereltése miatt.
Végülis ódzkodtam, a vásárlástól, méghozzá a garancia miatt. A tiedé a pcvasar-hoz szól?
Ezt az oldalat találtam meg magamnak, de itt pénzt kérnek a linux-ért. Itzt mego lcsóbb is mint ami ott van. -
Bcy+
tag
Az alap 3 cellás akkumulátorral, ami 2200 mAh-s, a 2-3 órát simán kibírja.
Nekem volt ilyen netbokom és 1 - 0,5 órát bír maximum a 3 cellás aksi ..
||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||||| |||
-
Killing
addikt
Egy N-es Wi-Fi bőven elfért volna, azért mégicsak netbook. Egyébként jó kis masina, talán ez az egyetlen hátránya.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Rover623
félisten
A legtöbb általam próbált netbook 1GB memóriával volt szerelve,
A fenti okból kifolyólag mindkét JW Minix-et 2GB memóriával szerelve kértük.
LOL
Komoly...a többi gyártó cuccát is lehet 2GB memcsivel kérni...meg általában jobb felbontású kijelzővel...meg jobb aksival...stb.
Minek itt ködösíteni...az ár volt a fő választási szempont...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
senior tag
Fizetett reklámunkat látták... Ezért beregisztrálni?? pff...
Valld be, hogy úgy "érkezett" a második a családhoz, hogy fizetés gyanánt kaptad...
Félreértés ne essék, a kis netbook-kal semmi bajom, csak a tálalással...
ui: Ha véletlenül módosulna a linkelt blogbejegyzés, itt egy print screen:
-
hülyegyerek
addikt
Hát nekem nem tűnik nagy durranásnak netbookos mezőnyben....1024x576-os kijelző sokkal kisebb felbontású,mint akár az eee,vagy akármelyik wind lcd-je,az akksi meg egyenesen sértés.Lassan ott tartunk,hogy a normál méretű laptopoknak is illik 4-5-6 órát elketyegni,nemhogy a netbookoknak.
Ez a gép kb. annyit tud,mint a legelső eee,csak jobb benne a proci,meg több a ram.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Irodaiharcos
újonc
Igen, ugyanarról a JW-ről van szó. Az Asus EEE 900HA csak 1GB memóriával rendelkezik és a kijelzője is kisebb.
Valószínűleg bővítem majd az írást, amint az időm engedi.@ ^Clown
A garanciális problémákat a MERCURY MAGYARORSZÁG IMPEX KFT. intézi.@ Kendek
Igen ez igaz. Jóval többet kell függőlegesen görgetni, mint azt az ember megszokta. Ez először tényleg zavaró volt.@ HummeRC
Annyiban igazad van, hogy az onnan kapott fizetésemből vettem.
A bejegyzés miért módosulna? Nem hiszem, hogy szégyelni való lenne az, hogy a saját munkahelyemen vettem meg a netbook-okat, ha egyszer ott jutottam hozzá a legolcsóbban, ráadásul így nem volt zsákbamacska. MP3 lejátszót például nem itt vettem, mert az máshol jobb áron volt, egyszer talán arról is írok, ugyanígy linkekkel arra az árucikkre, amit megvettem. Az utóbbi hónapokban sok számítástecnikai cikket vásároltam, mert lehetőségem volt rá. Gondoltam megosztom a tapasztalatokat. Az írás nem lett túl hosszú, mert ez volt az első próbálkozásom, valószínűleg ez látszik is rajta. Remélhetőleg a későbbiek majd jobban sikerülnek.@ Bcy+
Nem tudom mire használtad, ha megy a wifi, nekem akkor is elfut szűk másfél órát. Ha csak office-t használok és közben nem netezek megvan a 2,5-3 óra.[ Szerkesztve ]
-
litter
tag
Már sokszor éreztem ezt, de ez a cikk már sok volt. Annyira, de annyira reklámszagú az egész! Friss reg, pcváráros url-ek, tesztek helyett marketingszagú csűrés-csavarások tömkelege. A pcvásáron -micsoda meglepetés- a vezérakció éppen a JW Minix netbook...
Bocs tényleg, lehet vitatkozni..
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Gyerekek.... Már nem azért, (és elnézést a vulgáris kifejezésért) Ki nem szarja le, hogy reklám vagy sem... Volt ilyen írás? NEM. Én jövő hét folyamán akarok valahol részletre netbookot venni mert kell egy nekem és sajna egyetemistának keret nem nagyon van...
Pontosan egy ilyet néztem ki magamnak. Olcsó és célnak megfelelő.
Nekem momentán hasznos volt az írás, de aki vásárol és tudatosan jót akar úgy is olvas máshol is és mérlegel.... Ne fikázzatok hanem írjatok ti is cikket erről a tipusról... Vagy ne... De ne szekáljuk a másikat.[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
nagyúr
Ez is egy gép a sok tucat netbookból de legalább olcsó. Faternak van egy Windje, mókás gépek ezek de számomra olyan játék szaguk van.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Osynho
addikt
Ha jól tudom, a Pie Trail-es verziónak már 600 soros a kijelzője. Faterom vett és neki ennyi van Vagy ez tök random dolog?
-
V.Stryker
nagyúr
Na, ma én is megvettem a páromnak az első Minix-ét. 58 ezer magyar píz volt, N450 Atom, 250Gb Hdd, 1 Gb ram verzióban nagykerben. Mindjárt túrom is rá az Ubuntut, had szokják egymást.
-
-
remixboy
tag
nekem bejön a gépezet.de ennyiért már veszek egy laptopot...
[ Szerkesztve ]
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!
-
nagyúr
-
_szantos_
csendes tag
Na most akkor hány sor van, de tényleg?! Nem specifikáció alapján, hanem kipróbálva vagy megszámolva
Ram foglalat mennyi van benne ?! Fontos kérdés, mert van itthon 1 Gb-m elfekvőben...
Garit ki vállalja rá ?!
És az üzemideje tényleg ennyire retek ?! Más 3 cellás N450-es gépek rég elbúcsúztak a 1,5-3 órás üzemidőktől és 4-5 óra körül vannak normál használat esetén (független tesztek szerint).
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz _szantos_ #29 üzenetére
1024*600 as a kijelző.
Aksi 2-3 óra...teszt szerint sem mondanak többet, már amelyiket én olvastam.
garit a nagyker vállalta rá, mert onnan van.
Ram foglalat...hát szét nem szedem érted, de van, hogy úgy hírdeti a nagyker,hogy most plusz 1 giga ram és a specifikációban 1+1 gb szerepel, szvsz 2....de az is lehet,hogy egy két gigást tesznek bele.
-
-
gfefe
őstag
Nekem végül egy MSI wind lett a befutó..
Valahogy jobb gépnek tűnt na meg ezt tudtam részletre venni.Jó kis gép erős is és gyárilag tud a proci 2000 mhz en menni így ez a gépezet most a legerősebb 1 magos atomos....
csak ajánlhatom ezeket a kis gépeket mert amire kellenek tökéletesek.... Játszani ne akarjatok rajta csak meló... na jó én starcraftozni szoktam vele és arra még tökéletes
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Armacomp
csendes tag
Sok tapasztalatom még nincs a géppel, mivel legfőképpen eladjuk és nem használjuk. Eddig nagy problémákat nem jeleztek vissza róla.
Amit én személy szerint kipróbáltam rajta, az a billentyűzet. Ami nekem kényelmes volt, pedig desktop-hoz vagyok szokva. Aztán kérdés, hogy napi használatnál mennyire lenne fura.
Win7 is elég szépen elrohangált rajta.
Összességében én egy jó gépnek tartom. Tény, hogy nem egy Acer vagy MSI, de azért az ára a kategóriájában elég szép.http://www.armacomp.hu
-
szcsi
tag
Én is beruháztam egy J&W Minix-re. Az újabbak már n455-el és ddr3 memoriával érkeznek. A kijelző 10.2-es 600 soros, ledes. A fedlap eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, a többi viszont rendben van. Persze az árához mérten. A kamerát pl. nem fogom használni a minősége miatt, nem mintha naponta videotelefonálnék. Kb olyanra kell számítani mint az első beépitett kamerás SonyEricssonok fényképei.
Én az 1 gigás változatot vettem 160-as wd merevlemezzel, alig volt 50ezer forint felett. Felraktam rá az ubuntu netbook remixet, eddig minden remekül működik mindenféle driver keresgélés nélkül. Apropó driver: a wireless modul kódja fel van matricázva a gép aljára, így google első találat, az n45X atomokban meg szinte minden más integrált.
6 cellás akkut már több helyen lehet kapni 10ezer ft-tól, nekem elég a 3 óra üzemidő
Lehet, hogy le leszek szólva, de szerintem egy "ütős-vágós" netbook ennél többet nemigazán ér. Drágábban meg inkább notebook.
Az egyedüli érdembeni problémám, hogy semmit nem lehet garancia vesztés nélkül cserélni. Se ramot, se hdd-t, bár ennek majd utánajárok a forgalmazónál (elég olcsó most a 2gb ddr3, csábít egy 2gb-os kingston modul).
Az én példányomhoz (bontatlan, leragasztott volt) már nem járt se lemez, se törlőkendő, se tok.
A sípcsont egy olyan eszköz, amivel éles szélű bútorokat lehet megkeresni a sötét szobában
-
rettegettiva
újonc
Én december elején vettem 1-et, 60-ért, 1 gigas N450-es 160-as. Nálam xp van rajta, kellemesen használható, elégedett vagyok vele. Fentebb írta vki, hogy 1 órát bir az aksija, hát akkor heggesztett róla, vagy nemtudom, mert nálam 2h 40 percet bír, végig wifizve. Majd érdemes lesz azért az aksit 6 cellásra cserélni, vagy venni tartalékba, hosszabb utakra, 10 ezerért az is messze a legolcsóbb (wind u100-ba az pl 2x ennyi kb...). Én még kaptam hozzá törlökendőt, ami kell is, a fedőlapon még a magyar rendőrség is elboldogulna. Tökéletesen megfelel arra amire való, és az ára az igazi erőssége. Egyébként a J&W márka csak nálunk ilyen ismeretlen.
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
Minix M1100 tipusú netbookom van és sajnos kitörött az egyik gumitalpa, ami nagyon zavaró.
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne ezt javítani vagy esetleg ilyesmit rendelni?„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Biga123
addikt
válasz rettegettiva #36 üzenetére
Had kérdezzem már meg hogy sikerült ráhegeszteni az XP-t? nekem nem jött össze ...
Viszont Win7-el is egész kellemes..---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
olloczky
senior tag
Hello
Ma jött meg a minix netbookom, és a DOS-t le szeretném cserélni win xp-re, ám nem ismeri fel a pendriveot amiről telepíteni szeretném. Pendriveról már telepítettem xp-t semmi gond nem volt, de itt nem ismeri fel.. ebből kifolyólag gondolom, egy usb-s odd-t se ismerne fel, ami egyébként nekem nem áll rendelkezésemre, tehát azzal sajnos nem tudom megpróbálni, és nem akarok érte 8-9 ezer forintot kiadni.. tehát valami ötlet? BIOS-ban be kell esetleg valamit kapcsolni, hogy usb-ről is menjen?
üdv: olloczky
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
shagy
tag
Sajnos egy ismerősöm bealázta magát N455-össel, aminek a baja h csak 1Gb memóriája van. Van lehetőség a bővítésre?
- shagy
-
gyulank
addikt
Melyiknek a leghosszabb az üzemideje Wi-Fi-s netezéssel, és az hány perc?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (+ ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest