Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSzakember
tag
abban egyet értünk, hogy a HL1 és a HL2 is jó úgy, ahogy megcsinálták, egyszerű de nagyszerű, korszakalkotó és innovatív. még ma is fülig érő szájjal tolom végig az első részt, mert egyszerűen jó, mindenféle mod nélkül.
ellenben nem vagyok ellenére a tuningnak, pl a cinematic modok szerintem olyan dolgot tesznek még hozzá apró pluszként (az utcán lévő Budapest térképek, szórólapok, mindenféle feliratok, és a magas felbontású textúrák) amik tudat alatt iszonyat jó hangulatot teremtenek a játéknak a reálisabb környezettel. akár valós is lehetne a dolog mert valós dolgokat látok a pályán - amitől csak még jobb és izgalmasabb a szori.
a szinkron pedig jó lehet azoknak, akik nem értik túlzottan az angolt, és nincs kedvük folyamatosan olvasni a játékot amitől megtörik a játékmenet néha.. hogy a szinkron minősége milyen, arról is lehetne vitázni, szerintem nem olyan pocsék, mint az eddigi játékszinkronok, amiket hallottam. és szerencsére nem lenne kötelező használni. mert ugye ebből nem lesz semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest