Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Hát akkor az egy jó bevonat volt. Egyébként a csereérettséget nem a látható és tapintható felpattogzástól számítjuk. Tényleg nem okoskodni akarok, de idővel káros a cucc, ne szépítsük.
Természetesen a CH kérdése a CH-ra tartozik, liszt tekintetében. Önmagában az élesztő általi emelésre gondoltam - mert van neki! De ha már itt tartunk, ajánlanám a durumlisztet, a búzaliszthez képest ég és föld ilyen téren, még nemteljes kiőrlésű mivoltában is, nincs nagy tüske, nem falod fel a fél hűtőt utána.
A kovász <-> élesztő dolgában is ég és föld van, tapasztalható. A teljes kiőrlésűvel meg az a baj, hogy a maghéj is a liszt részévé lesz, a maghéjban meg rengeteg a purin. Úgyhogy aki nem akar magának sem vércukoringást, sem purin általi ízületi gondot - nem széleskörű népbaj, de ha van meglévő érzékenység, nagyon kellemetlen, talán pont jól jön itt valakinek - az a fehér durumlisztet választja és még az oly divatos fuzáriumpara is elmaradhat. -
totron
addikt
Kovásszal csapassátok, nem divatosdiból, hanem nem emel vércukorszintet és az emésztése is klasszisokkal könnyebb.
Ami nem tetszik ezekben a gépekben, az a teflonos belső. Idővel kisúrlódik és tönkre megy. A serpenyőknél is az évenkénti csere ajánlott, általánosan. Innentől kezdve ez egy eldobható termék kategóriája. Amim van, annál már eljutottam a teflonkopás miatti használhatatlanságig - kevesebb idő alatt, mint szerettem volna - negyedtököt helyezek be néha, azt megsütni mondjuk, hogy jó. Mivel a fűtőszál még hibátlan. Biztosan van olyan modell, amihez van útólag megvásárolható kád, bödöge vagy mi a neve, de elenyésző. Fogyasztói cucc! Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest