Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Előző banda amikor végzet 799 usd + magyar áfa 196 ezret jelentett (nyílván náluk is gyengült volna sokat lehet többet is, de attól még igaz), most meg 401 ezret, gyengült az euró is, de a forint még ahhoz képest is rengeteget gyengült (más valuta cseh/lengyel/román) meg nem gyengült az euróhoz viszonyítva. Szvsz sokkal jobb helyzetben lennénk ha lenne eurónk.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
Egyetlen lépésre vagyunk az egymillió azaz 1.000.000 forintos mobiltelefontól.
És ez húzni fogja a teljes android-világot is fölfelé. Persze nem a műszaki, csak az árszínvonalra gondolok. -
NyMRooD
őstag
-
kakuk.tamas
addikt
válasz LurkerSheik #5 üzenetére
Az esim only kizárólag usa…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kakuk.tamas #47 üzenetére
A dual sim meg marad Keletnek, Ázsiának. ( Hongkong, Kína, Makaó) ( Mert létező dolog, csak senki sem beszél róla)
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Navaren
aktív tag
Az utolsó utáni pillanatig nem hittem benne a pletyók ellenére, hogy az iPhone 5C-hez hasonlóan lesz megint egy ilyen 1éves újracsomagolt modell, 1éves chipset-tel kiadva.
Tudom, hogy most ilyen időket élünk, de akkor is, ez engem ez (is) megakasztott (az árak mellett).A Pro széria viszont ennek ellenére elgondolkodtat, pedig én csak kétévente szoktam váltani.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
ddaydome
senior tag
Szerintem nem lesz nehéz most jobbat alkotni. Várom a Samsung megoldását ( melegedés nélkük). Nekem 13 mini van, de ez a 14-es széria szerintem igazán kiábrándító és bár hozott fejlődést kamera szinten, a többi "újdonság" igazán elhanyagolható.
A dinamikus sziget meg egy vicc........ Miközben máshol , még a 70e-s telefonnál is már csak kb. egy pötty van."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
a.sebi
őstag
válasz LosBlancosRM #38 üzenetére
Ennyi erről a fórumról ! Egyre szarabb ha már egy ilyen is mint te aktív tag leszel mert nem csesztek ki innen .
miért ne vehetné meg az akinek tetszik és van rá pénze ? Te mi jogon birkázol itt akárkit is mert neki tetszik és megveszi ?
Fecebookra még jó lehetsz .
Kíváncsi vagyok a használt 13 pro árak hova fognak felmászni ezek után …. -
Hallosz
senior tag
Reggel 289.000 volt a 13 mini, kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek egyet. De nem tettem, gondoltam megvárom a 14-et mit gurít. Most 340.000 a mini. Hát 450.000-ért a 14 felőlem ott porladhat el ahol van.
-
etsmark
tag
Az megvan hogy idokozben az iPhone SE ara is felment 180 rol 240 re? iPhone 14 Plus pedig a legjobb ajanlat, 500 ezerert 60 Hz....
-
callmeakos
veterán
Ha végre megszabadultak volna a 14 esetében a 60hz-s kijelzőtől még azt mondanám elgondolkodok, de igy a 13 mini köszöni szépen, ellesz még velem egy darabig.
All→M8
-
Ricardo
titán
A Pro/pro max kamera képességeire kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest