Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-12 16:59:17

LOGOUT.hu

Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Google Pixel 7 Pro review | Finder

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)

Specifikációk, tesztek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5189) K82 válasza lovas93 (#5183) üzenetére


K82
őstag

A stock/AOSP gyk. igen, az a csupasz android. Aki Huawei/Xiaomi/Samsung telefonokkal kezdte azoknak full fapad egy Motorola vagy Sony, az én szemszögemből meg az EMUI/MIUI/Touchwiz az idegesítő kategória (OneUI-al már elvagyok tableten, telefonra még mindig nem kéne - a szokás nagy úr). Nekem pl. soha nem hiányzott az app lock mert egy-két kivételtől eltekintve olyan telefonjaim voltak amik alig módosított androidot futtattak, egyikben sem volt ilyen. Más téma h én nem is látom értelmét. Ha már egyszer valamilyen módom védem a telefont, ha fel van oldva miért kell plusz egy lockon átjutni bizonyos alkalmazásokhoz? A banki appoknál egyértelmű, ott nem is kérdés de pl. a fotókat megnézni vagy FB-ot indítani? Ha fel van oldva nem adom oda sem idegennek, sem gyereknek, magam elől meg minek lezárni?
Volt MI8-am nekem is, miután legyalultam róla a MIUI-t egész jó telefon lett belőle. Anno az őrületbe kergetett a fordított működési logikájával, Waze-nél meg is bosszulta magát: sokat megy nálam a navi forgalomfigyelés miatt, ha háttérbe került a Waze addig nem talált újra GPS-jelet amíg újra nem indítottam. Felkerült egy custom rom, utána nem voltak ilyen gondjaim...
Pixelnél tényleg csak a lock screen QS elérés zavar és nem is találtam még olyan megoldást amivel ezt meg tudnám akadályozni.

szkorhetz: megoldható szinte bármin a Now Playing, és ez emlékeim szerint csak az egyik megoldás.

[ Szerkesztve ]

Pixel / OnePlus Pad

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.