Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-12 16:59:17

LOGOUT.hu

Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Google Pixel 7 Pro review | Finder

VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)

Specifikációk, tesztek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5167) peanar válasza gretzky77 (#5156) üzenetére


peanar
senior tag

Ez most nem neked szól, de megint leírnám hogy nem rossz telefon, ezt hangsúlyoztam is, viszont az árazása valamint a zászlós Titanic kinyilvánítása miatt sokkal többet vártam....ennyi!!
Ha egy állatszállító repcsire váltasz jegyet, nem foglalkozol azzal, valamint tudomásul veszed ha egy kecskeszarba lépsz, de ha első osztályon utazol, akkor már ne fosson vállon egy madár :U

És most neked :)
A Volte megoldásának én is nagyon örülök és köszönet az úriembernek akinek jóvoltából megvalósulhatott!!
Nyilván vannak olyan tulajdonságai is, amik kiemelik mondjuk az említett nord2t-hez képest (kamera, a felszín alatti vasparipa...bár ebből az átlag felhasználó nem sokat vesz észre), viszont pont emiatt is bosszantó, hogy bizonos dolgokat gugli bácsi miért nem tud/akar megoldani, holott az alapnak vélt dolgokat a konkurencia középkategóriás telefonja is kisujjból kirázza....

Azért csak egy telefonról beszélünk, nem hinném hogy nagy elvárás lenne a hibamentes telefonálás (több fórumtárs is panaszkodik erre). Nem azt mondom, hogy engem drasztikusan érint, de azért én is sokszor szembesülök (jobban mondva hallok, vagy nem hallok) "szakadozott" telefonbeszélgetésekkel és mint ahogy említettem, pl otthon az összes régebbi telefonnak ugyanazon a helyen ugyanannál a szolgáltatónál lényegesen jobb a térereje.
Nem tudom, hogy ezt szoftveresen mennyire tudják orvosolni, de ha igen, jó lenne...

Ami szintén jó lenne, vagy orvosolni kellene:
Én úgy gondolom, hogy aki android telefont vesz (nem szifont), azért is teszi, mert szereti a szabadságot = testreszabhatóságot és a "korlátlan" lehetőségeket.
Értem én hogy gugli telefon és gugli alkalmazások, pakolja tele, mit bánom én de én fizettem a telefonért és nem a gugli fizetett nekem, hogy az ő telefonjukat használjam, így hadd szabjam már úgy testre ahogy azt én szeretném.
Itt megjegyezném, tisztába voltam vele, hogy alul a keresősáv nem eltűntethető, de azt nem tudtam, hogy bal felül a dátum nap szintén állandó. Még ezzel is kibékültem volna, ha a mellé/alá berakható időjárás megjelenítése nem olyan lenne mint a mesékben...hol volt, hol nem volt.
Sok hasonló beállítás hiánya (apróság) lenne még, de most nem sorolom fel mind.
Egy valamit azért kiemelnék, ami szintén kiverte a biztosítékot...de ezt majd lejebb, képet is linkelek.

Biztonságérzet.
Pár fórumtárs remekül kifejtette eme hiányosságát a telefonnak, így nem írom le még egyszer, de ezek hiányossága is bosszantó a számomra.

Melegedés, aksi fogyasztás
Egyikkel sem ütköztem hatalmas problémába, viszont észleltem mindkét jelenség jelenlétét.
Ez csak egy tipp azon fórumtársaknak, akik ilyen cipőben járnak, én azt vettem észre hogy a gyári Pixel indítóval jobban merült a telefon, illetve indokolatlan melegedést is produkált, mint pl a Hyperion használatával.
Hogy ezt pontosan kiszűrjem, most (tegnap óta) a nova launchert használom, de azóta most lesz először teljesen feltöltve a telefon.
Tünetek: Hyperionnal semmi (ugyanazok az appok, kb azonos felhasználás stb.), minimum 1n10 óra töltéstől töltésig, Pixel indítóval (tegnap előtt visszaállítottam alapértelmezettnek) még egy nap se, valamint visszaállítás után hazafele szokásos sptify rálök kocsi rádió, zene pam pam, erre melegszik a telefon. Még mielőtt bárki is, nem, nem volt bekapcsolva a kijelző, nem, nem nyomogattam a telefont, hisz vezettem :) , nem is navigáltam közbe és még az ülésfűtés se volt bekapcsolva a telefon alatti "széken"...tuti nem volt bekapcsolva, mert nincs is seggfűtés a kocsiban :D
Ablak leteker, menetszéllel visszahűt a telefon (pulzus fent hogy nehogy kiessen), de ahogy vissza tettem a mellettem lévő ülésre, megint melegedni kezdett.
Nem volt forró, csak indokolatlanul meleg és az aksi is jobban merült..
Többszöri újraindítás kellett a hiba megszűnéséhez.

Akik hasonlókat tapasztalnak, megpróbálhatják másik launcherrel (ha még nem tették) 1-2 nap után én is referálok hogy mi a helyzet a novával.

És akkor jöjjön az a biztosíték:
Gyerkőcök képe a kezdőképernyőn (nem újdonság, mindegyik telómon ez volt, viszont itt pluszba elvesz ugye a gugli keresgélő, felül bele lóg a dátum megjelenítés) így a gyakrabban használt appokat mappákba rendezem. Most is így tettem, és nem is volt gond amíg az appok száma nem gyarapodott a pappában.
A mappa egyszer csak kifolyt a telefon jobb oldalán, a jobb oldali alkalmazásokat igazából már csak a tok fogta meg hogy ne csússzanak ki a kijelzőn :D ....ja nem, bocsánat, vadászcsiga fórumtárs felhívta a figyelmemet a telefon vízállóságára, így úgy fogalmaznék, ha nem lenne vízálló, kifolytak volna a szélső app ikonok :DDD

Gyorsan fel is b@sztam a telefon a vezeték nélküli töltőre, mert ugye ezt is tudja, de issza meg jehova és krisna nem oldotta meg a problémát :W

Lejjebb vettem a megjelenítés valamint a betű méretéből, ez hozott némi javulást és így kerültek beljebb az ikonok a lekerekített kijelzőrészről.
Más launcher jól kezeli a mappákat (is).
Kép

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.