Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
De az a fura, hogy még a "swees"-nek sincsen gyártói oldala.
Valamilyen módon lehet mondjuk mtk6572-es custom rom-ból valahogy portolni hogy a telefon megfelelően működjön rajta minden? Gondolom sok időt vesz igénybe, de nem bánom, úgyis itt a hétvége. Mellesleg, ha kell valami infó még a telefonról akkor azt leírom. Swap Ram-mal futnak a játékok, mivel mint mondtam, piszok lassú a telefon, 50MB-Ram-ot eszik most is egy csomó rendszeralkalmazás. Csak akkor van 100-150MB ha újratelepítem a telefont. De ha már elindítok egy játékot és egy picit befagy akkor meg szinte akadozik mint az állat, de ha egy picit megütögetem a szélét, akkor meg továbbugrik. Volt olyan custom mtk6572-es rom ami 100%-fel ment csak nem ment a kamera. Valamint google szórakozott velem egy bonyodalmas telepítési hibával...
Tudom hogy egy híresebb telefonnak van saját custom romja. Láttam olyan videót hogy portolt volt a rom arra a telefonra és minden rendesen ment rajta. Gondolok pl:wifi,bluetooth,gps,kamera,rádió stb..
Várom a válaszaitokat!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest