Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Szép kis történet. Csak tudnám mi a k....a anyjáért ilyen rohadt nehéz dolog ez a garanciáztatás?
Szinte minden boltnál problémát jelent a dolog. De nem értem ha nem tudják normálisan megoldani akkor miért csinálják? Miért vállalják?
Ez is szerves része a kereskedelemnek nem csak az eladás. Ha nem megy akkor ne csinálják.Tartsanak egy saját szervizt ami egyből bevizsgálja az adott hardvert. Az nem olyan nagy dolog egy hozzáértő meg egy PC kell a gyors teszteléshez. Ha tényleg produkálja a hibát amit a júzer előzőleg megírt e-mailben akkor raktárról adnak a júzernek egy másikat a hibás darabot meg visszaküldik aztán majd ők szépen kivárják a végét és utána már addig szüttyögnek amíg akarnak.
-
-
Maximow
tag
Ezt nem fogjátok elhinni.
Miután ma is váltottunk e-mailt, melyben azt hazudták, hogy tegnap feladták a csomagot, és meg fog érkezni /de ragszámot még mindég nem küldtek/. Erre válaszoltam, hogy ha nem jön meg, akkor hoci pénz vissza és ismételten számon kértem a csomagot. 20 percre rá kapom az értesítést ragszámmal együtt, hogy most adták fel a csomagot.
A K******va *****kat, szemrebbenés nélkül belehazudnak a pofámba, még ma is, hogy tegnap feladták a csomagot.
-
Igen, ez sajnos nem mindenkinek járható út. Meg az is lehet, hogy ha a hivatalos címem lett volna a rendszerben rögzítve a vásárláskor (ami nem Bp), akkor nekem sem dobták volna fel azonnal a visszafizetést a második alkalommal. Bár nem akarom feleslegesen ilyesmivel vádolni őket, de erőteljesen megrendült a bizalmam bennük már az első alkalomnál is (azóta meg nem vettem ott semmit).
-
zone
őstag
Én még csak a 8 napon belüli elállással éltem, 30 napon belül kellett visszautalniuk a vételárat. Esetedben szerintem az eredeti vásárlási értéket.
2 és fél éve épp az iponnak küldtem vissza egy egeret, de úgy kellett rákérdezni, hogy megérkezett-e. Akkor válaszoltak, valóban megérkezett, a pénzt visszautalták. Egy héttel később még mindig nem volt a számlámon, ekkor az volt a válasz, hogy 30 nap az "átfutási idő". -
szemrebbenés nélkül hazudnak
Ezt volt alkalmam nekem is tapasztalni sajnos, csak alaplap témakörben...
Mondjuk én elég agresszívan álltam hozzá az első jel után és volt is besértődés a részükről, de pont nem érdekelt, mert csak kiderült, hogy igazam volt.
Aztán volt még egy garis problémám (ram kitből az egyik modul nem ment), akkor már belengettem jóelőre, hogy mellesleg informatikus vagyok és szervizelek is (tényleg), nem a hülye sarokból ugrottam elő, hogy esetleg szivatni lehetne. Na, nem is volt mellébeszélés, az volt az első, hogy oké, visszaadják az árát azonnal, csak legyek kedves befáradni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk én elég agresszívan álltam hozzá az első jel után és volt is besértődés a részükről, de pont nem érdekelt, mert csak kiderült, hogy igazam volt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)