- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
-
burgatshow
veterán
Nekem is elég sok minden elfér az 1920x1200-ban.
-
Netbook-oknál különösen jól jöhet!
-
z00li
senior tag
Remek írás! Köszi!
-
Amikor én átrakom a könyvjelzőket a keresődoboz mögé, az a címsoromat összenyomja egycentisre, és az összes helyet a könyvjelzők eszköztár foglalja el.
Valami tipp?
(Egyébként meg hiába állítom be "Csak ikon"-ra a megjelenését, mindegyik mellett ott van a szöveg is.) -
szablya
aktív tag
Nos, én Operát használok, aminek sok előnye közül az egyik, hogy nem terpeszkedik a képernyő feléig eszköztáraival
A Windows7 tálcájánál pedig csak be kell pipálni az automatikus elrejtés négyzetet. Nem csak praktikusabb, szebb is
-
Ukraan
aktív tag
Érdekes írás, köszi
. Chrome-nál egyébként valahogy nem lehet megoldani, hogy minden oldalt a képernyő teljes szélességében jelenítsen meg? Néhány oldalnál(pl.: Google hírek) működik a dolog, de a legtöbb sajnos kihasználatlanul hagyja a monitor nagy részét.
-
mody
tag
huh kipróbáltam a bővítményeket, tényleg odavágnak
én az alábbi kiegészítőket használom:
Adobe DLM
AnyColor
British English Dictionary
Downland Status Bar
Download Helper
Facebook Toolbar
Fission
Gmail Notifier
hide caption
hide menubar
Microsoft .NET framework assistant
Real Player browser record plug in
United States of English Dictionary -
BloodRay
veterán
Jó kis írás és jó bővítmények.
F11 meg sokszor bugzik, nem túl jó megoldás. -
csoki
senior tag
jó kis írás
de én pont net miatt (meg régebbi játékok) vettem inkább 1280*1024 19" moncsit még tavaly nyáron
nem komálom a wide felbontást pedig elég sok filmet ill sorozatot nézek
-
mody
tag
hú ez nagyon állat
de mondjuk én ezért is nem cserélem a 1240*1025-ös 19"-os Samsung TFT monitorom
mindenki megvan őrölve h 16:9 így meg úgy de sztem semmi baj nincs ezzel a monitorral sem
és sztem a Samsungoknak van a legjobb színe még LED nélkül is
-
-zaki-
tag
Köszi az írást, a Fission-t nem ismertem. Rákerestem, hogy a windows ablak fejlécet hogy lehet eltüntetni és rátaláltam a Hide Caption add-onra, ajánlom mindenkinek. A fejléc mellett a menüt is el tudja tüntetni.
-
Badb0y
addikt
Arra esetleg nincs megoldás, hogy a böngésző eszköztárat láthatatlanná lehessen tenni a fülekkel együtt, és amiko az egér mutatóval arra járok, akkor jöjjön elő ? Ilyenről nem tudtok?
-
alitak
senior tag
Hasznos addonok, köszönet érte. Viszont én még tudnám ajánlani a Tree Style Tab addont, ami balra rakja a füleket.
-
Prof01
veterán
F11-et ismered?
-
moma
őstag
szerintem menü eltüntetésre ez a legjobb: compact menu 2
-
todie
tag
leszedtem a fission-t es hidemenubar-t is.
hidemenubarral minden ok.
a szurke csik viszont nem tunik el alulrol, holott az oldal betoltodedeset jelzo kek csik rendesen "felkoltozott".hogyan lehetne a szurke, immaron ures csikot eltuntetni?
-
Löncsi
őstag
Hasznos írás,Fission-ért köszönet.
Ajánlanék még 1 kiegészítőt, lehet hasznos lesz valakinek:
-
sekli
addikt
jó kis írás, régebben énis vacakolta a firefox módosítgatásával, aztán chrome lett belőle...
-
Picit rövid, de hasznos.
-
luw2win
őstag
-
Senhi
aktív tag
Nos a win7-ben tényleg nem véletlen a tálca kialakítása... szövegek helyett az ikonok vannak így lehetővé teszi, hogy oldalt is ugyanúgy láthassad. Az előző hozzászólókhoz hasonlóan én is kitettem oldalra
. Ezzel gyakorlatilag megszűnt az ilyen jellegű problémám.
Fullhd monitorokon pedig szinte édes mindegy hova rakod, akkor is látni eleget.
-
4sal3
aktív tag
köszi a hasznos addonokat.
kísértetiesen hasonlít így a firefox a chromera
-
Én egyszerűen csak megnyomom az F11-et
-
Nekem XP-m van, de én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy a tálca jobb oldalt, eszköztára nincsenek, a fülek pedig bal oldalt. így marad kb 1280x700 px-em böngészni (az alap 1366x768 helyett)
-
Laslow
senior tag
A Fission-t eddig nem ismertem, de már nélkülözhetetlen. Igaz, én 1440x900-on használom, ami már épp elfogadható függőleges magasság, de így is jól jön hogy kiváltható lett az Állapotsor.
Esetleg érdemes megfontolni még a tálca átrakását alulról valamelyik szélre - sztm alul a legpraktikusabb, kivéve hogy függőleges helyet foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest