- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
-
burgatshow
veterán
Nekem is elég sok minden elfér az 1920x1200-ban.
-
Rhino666
addikt
Netbook-oknál különösen jól jöhet!
2025 - a szólásszabadság halála
-
z00li
senior tag
Remek írás! Köszi!
-
joghurt
addikt
Amikor én átrakom a könyvjelzőket a keresődoboz mögé, az a címsoromat összenyomja egycentisre, és az összes helyet a könyvjelzők eszköztár foglalja el. Valami tipp?
(Egyébként meg hiába állítom be "Csak ikon"-ra a megjelenését, mindegyik mellett ott van a szöveg is.)A tej élet, erő, egészség.
-
szablya
aktív tag
Nos, én Operát használok, aminek sok előnye közül az egyik, hogy nem terpeszkedik a képernyő feléig eszköztáraival
A Windows7 tálcájánál pedig csak be kell pipálni az automatikus elrejtés négyzetet . Nem csak praktikusabb, szebb isMadarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Ukraan
aktív tag
Érdekes írás, köszi . Chrome-nál egyébként valahogy nem lehet megoldani, hogy minden oldalt a képernyő teljes szélességében jelenítsen meg? Néhány oldalnál(pl.: Google hírek) működik a dolog, de a legtöbb sajnos kihasználatlanul hagyja a monitor nagy részét.
BÚÉK!
-
mody
tag
huh kipróbáltam a bővítményeket, tényleg odavágnak
én az alábbi kiegészítőket használom:
Adobe DLM
AnyColor
British English Dictionary
Downland Status Bar
Download Helper
Facebook Toolbar
Fission
Gmail Notifier
hide caption
hide menubar
Microsoft .NET framework assistant
Real Player browser record plug in
United States of English Dictionary[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Jó kis írás és jó bővítmények.
F11 meg sokszor bugzik, nem túl jó megoldás."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
csoki
senior tag
jó kis írás
de én pont net miatt (meg régebbi játékok) vettem inkább 1280*1024 19" moncsit még tavaly nyáron nem komálom a wide felbontást pedig elég sok filmet ill sorozatot nézek
-
mody
tag
hú ez nagyon állat
de mondjuk én ezért is nem cserélem a 1240*1025-ös 19"-os Samsung TFT monitorom
mindenki megvan őrölve h 16:9 így meg úgy de sztem semmi baj nincs ezzel a monitorral sem
és sztem a Samsungoknak van a legjobb színe még LED nélkül is
-
-zaki-
tag
Köszi az írást, a Fission-t nem ismertem. Rákerestem, hogy a windows ablak fejlécet hogy lehet eltüntetni és rátaláltam a Hide Caption add-onra, ajánlom mindenkinek. A fejléc mellett a menüt is el tudja tüntetni.
-
Badb0y
addikt
Arra esetleg nincs megoldás, hogy a böngésző eszköztárat láthatatlanná lehessen tenni a fülekkel együtt, és amiko az egér mutatóval arra járok, akkor jöjjön elő ? Ilyenről nem tudtok?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
alitak
senior tag
Hasznos addonok, köszönet érte. Viszont én még tudnám ajánlani a Tree Style Tab addont, ami balra rakja a füleket.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Prof01
veterán
F11-et ismered?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
moma
őstag
szerintem menü eltüntetésre ez a legjobb: compact menu 2
we all deserve a bit of luck.
-
todie
tag
leszedtem a fission-t es hidemenubar-t is.
hidemenubarral minden ok.
a szurke csik viszont nem tunik el alulrol, holott az oldal betoltodedeset jelzo kek csik rendesen "felkoltozott".hogyan lehetne a szurke, immaron ures csikot eltuntetni?
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Hasznos írás,Fission-ért köszönet.
Ajánlanék még 1 kiegészítőt, lehet hasznos lesz valakinek:
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
sekli
addikt
jó kis írás, régebben énis vacakolta a firefox módosítgatásával, aztán chrome lett belőle...
-
félisten
Picit rövid, de hasznos.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
luw2win
őstag
ennyi
____________________________________________________________Az írás azúgy jó. Jöhetnének még ilyen win7 titkai, felturbózása, mókolása, stb írások, érdekelnének nagyon
Kicsit fura az angol cím, még sose láttam angol című írást Logouton, szvsz magyar jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Senhi
aktív tag
Nos a win7-ben tényleg nem véletlen a tálca kialakítása... szövegek helyett az ikonok vannak így lehetővé teszi, hogy oldalt is ugyanúgy láthassad. Az előző hozzászólókhoz hasonlóan én is kitettem oldalra . Ezzel gyakorlatilag megszűnt az ilyen jellegű problémám.
Fullhd monitorokon pedig szinte édes mindegy hova rakod, akkor is látni eleget . -
4sal3
aktív tag
köszi a hasznos addonokat. kísértetiesen hasonlít így a firefox a chromera
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én egyszerűen csak megnyomom az F11-et
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
addikt
Nekem XP-m van, de én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy a tálca jobb oldalt, eszköztára nincsenek, a fülek pedig bal oldalt. így marad kb 1280x700 px-em böngészni (az alap 1366x768 helyett)
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Laslow
senior tag
A Fission-t eddig nem ismertem, de már nélkülözhetetlen. Igaz, én 1440x900-on használom, ami már épp elfogadható függőleges magasság, de így is jól jön hogy kiváltható lett az Állapotsor.
Esetleg érdemes megfontolni még a tálca átrakását alulról valamelyik szélre - sztm alul a legpraktikusabb, kivéve hogy függőleges helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest