- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
-
burgatshow
veterán
Nekem is elég sok minden elfér az 1920x1200-ban.
-
Netbook-oknál különösen jól jöhet!
-
z00li
senior tag
Remek írás! Köszi!
-
Amikor én átrakom a könyvjelzőket a keresődoboz mögé, az a címsoromat összenyomja egycentisre, és az összes helyet a könyvjelzők eszköztár foglalja el.
Valami tipp?
(Egyébként meg hiába állítom be "Csak ikon"-ra a megjelenését, mindegyik mellett ott van a szöveg is.) -
szablya
aktív tag
Nos, én Operát használok, aminek sok előnye közül az egyik, hogy nem terpeszkedik a képernyő feléig eszköztáraival
A Windows7 tálcájánál pedig csak be kell pipálni az automatikus elrejtés négyzetet. Nem csak praktikusabb, szebb is
-
Ukraan
aktív tag
Érdekes írás, köszi
. Chrome-nál egyébként valahogy nem lehet megoldani, hogy minden oldalt a képernyő teljes szélességében jelenítsen meg? Néhány oldalnál(pl.: Google hírek) működik a dolog, de a legtöbb sajnos kihasználatlanul hagyja a monitor nagy részét.
-
mody
tag
huh kipróbáltam a bővítményeket, tényleg odavágnak
én az alábbi kiegészítőket használom:
Adobe DLM
AnyColor
British English Dictionary
Downland Status Bar
Download Helper
Facebook Toolbar
Fission
Gmail Notifier
hide caption
hide menubar
Microsoft .NET framework assistant
Real Player browser record plug in
United States of English Dictionary -
BloodRay
veterán
Jó kis írás és jó bővítmények.
F11 meg sokszor bugzik, nem túl jó megoldás. -
csoki
senior tag
jó kis írás
de én pont net miatt (meg régebbi játékok) vettem inkább 1280*1024 19" moncsit még tavaly nyáron
nem komálom a wide felbontást pedig elég sok filmet ill sorozatot nézek
-
mody
tag
hú ez nagyon állat
de mondjuk én ezért is nem cserélem a 1240*1025-ös 19"-os Samsung TFT monitorom
mindenki megvan őrölve h 16:9 így meg úgy de sztem semmi baj nincs ezzel a monitorral sem
és sztem a Samsungoknak van a legjobb színe még LED nélkül is
-
-zaki-
tag
Köszi az írást, a Fission-t nem ismertem. Rákerestem, hogy a windows ablak fejlécet hogy lehet eltüntetni és rátaláltam a Hide Caption add-onra, ajánlom mindenkinek. A fejléc mellett a menüt is el tudja tüntetni.
-
Badb0y
addikt
Arra esetleg nincs megoldás, hogy a böngésző eszköztárat láthatatlanná lehessen tenni a fülekkel együtt, és amiko az egér mutatóval arra járok, akkor jöjjön elő ? Ilyenről nem tudtok?
-
alitak
senior tag
Hasznos addonok, köszönet érte. Viszont én még tudnám ajánlani a Tree Style Tab addont, ami balra rakja a füleket.
-
Prof01
veterán
F11-et ismered?
-
moma
őstag
szerintem menü eltüntetésre ez a legjobb: compact menu 2
-
todie
tag
leszedtem a fission-t es hidemenubar-t is.
hidemenubarral minden ok.
a szurke csik viszont nem tunik el alulrol, holott az oldal betoltodedeset jelzo kek csik rendesen "felkoltozott".hogyan lehetne a szurke, immaron ures csikot eltuntetni?
-
Löncsi
őstag
Hasznos írás,Fission-ért köszönet.
Ajánlanék még 1 kiegészítőt, lehet hasznos lesz valakinek:
-
sekli
addikt
jó kis írás, régebben énis vacakolta a firefox módosítgatásával, aztán chrome lett belőle...
-
Picit rövid, de hasznos.
-
luw2win
őstag
-
Senhi
aktív tag
Nos a win7-ben tényleg nem véletlen a tálca kialakítása... szövegek helyett az ikonok vannak így lehetővé teszi, hogy oldalt is ugyanúgy láthassad. Az előző hozzászólókhoz hasonlóan én is kitettem oldalra
. Ezzel gyakorlatilag megszűnt az ilyen jellegű problémám.
Fullhd monitorokon pedig szinte édes mindegy hova rakod, akkor is látni eleget.
-
4sal3
aktív tag
köszi a hasznos addonokat.
kísértetiesen hasonlít így a firefox a chromera
-
Én egyszerűen csak megnyomom az F11-et
-
Nekem XP-m van, de én ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy a tálca jobb oldalt, eszköztára nincsenek, a fülek pedig bal oldalt. így marad kb 1280x700 px-em böngészni (az alap 1366x768 helyett)
-
Laslow
senior tag
A Fission-t eddig nem ismertem, de már nélkülözhetetlen. Igaz, én 1440x900-on használom, ami már épp elfogadható függőleges magasság, de így is jól jön hogy kiváltható lett az Állapotsor.
Esetleg érdemes megfontolni még a tálca átrakását alulról valamelyik szélre - sztm alul a legpraktikusabb, kivéve hogy függőleges helyet foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...avagy mindent látni akarok! - Böngészőnk optimalizálása képernyőre
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest