Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Egyszer kipróbáltam egy hasonlót az egyik media markt-ban ,és elég komolyat szolt

-
2ttitan
csendes tag
Jó írás. Az eszköz sem rossz.
Kb. két hónapja szereztem be én is egy bt hanszórót kinából (gyerkőcnél szólhasson vmin a Halász Judit és egyéb youtubos dalocskák).
Kb. 5 eFt volt, igaz mono, de memórikártyáról és pendriveról is lejátsza az MP3-t, rádió is van benne és még nem is néz ki gagyinak. Bár nem vagyok audiofil, de jobban szól, mint amit vártunk tőle.Lehet hogy majd csinálok róla valamikor logout cikket.
-
bb0t
őstag
Igazad van, legolcsóbb 12 ezer forint. Ennél van olcsóbb is ami nem sztereo vagy gagyi szutyok meg van drágább is ami meg profi, ezért írtam, hogy közepes árfekvésű. Majd később beleírom a cikkbe is, köszi az észrevételt!

Hunujv: Köszi, örülök, hogy hasznos volt számodra!
-
Psytech
őstag
Szia,
jó cikk lett, szerintem a lényeget tartalmazza egy kivételével.... Nem mintha nem tudnék rákeresni az árára, de ha már ilyen pro és a lehetőségekhez képest összeszedett cikk (értem ez alatt, hogy azért sokkal többet egy ilyen eszközről nem lehet beszélni), akkor az ára a végére belekerülhetett volna.. Mert a közepes árfekvés kb semmit nem mond annak, aki amúgy nem nézeget BT hangszórókat, de a cikk kapcsán kedvet kapna hozzá, hogy mégis mennyibe fáj mindez..
-
Hunujv
tag
Jó írás! Pont ilyesmit keresgéltem.

-
MarQs
senior tag
Jó kis írás, köszi! És a hangkeltő ketyere is felkeltette érdeklődésemet...
Még több ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest