Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Egyszer kipróbáltam egy hasonlót az egyik media markt-ban ,és elég komolyat szolt

-
2ttitan
csendes tag
Jó írás. Az eszköz sem rossz.
Kb. két hónapja szereztem be én is egy bt hanszórót kinából (gyerkőcnél szólhasson vmin a Halász Judit és egyéb youtubos dalocskák).
Kb. 5 eFt volt, igaz mono, de memórikártyáról és pendriveról is lejátsza az MP3-t, rádió is van benne és még nem is néz ki gagyinak. Bár nem vagyok audiofil, de jobban szól, mint amit vártunk tőle.Lehet hogy majd csinálok róla valamikor logout cikket.
-
bb0t
őstag
Igazad van, legolcsóbb 12 ezer forint. Ennél van olcsóbb is ami nem sztereo vagy gagyi szutyok meg van drágább is ami meg profi, ezért írtam, hogy közepes árfekvésű. Majd később beleírom a cikkbe is, köszi az észrevételt!

Hunujv: Köszi, örülök, hogy hasznos volt számodra!
-
Psytech
őstag
Szia,
jó cikk lett, szerintem a lényeget tartalmazza egy kivételével.... Nem mintha nem tudnék rákeresni az árára, de ha már ilyen pro és a lehetőségekhez képest összeszedett cikk (értem ez alatt, hogy azért sokkal többet egy ilyen eszközről nem lehet beszélni), akkor az ára a végére belekerülhetett volna.. Mert a közepes árfekvés kb semmit nem mond annak, aki amúgy nem nézeget BT hangszórókat, de a cikk kapcsán kedvet kapna hozzá, hogy mégis mennyibe fáj mindez..
-
Hunujv
tag
Jó írás! Pont ilyesmit keresgéltem.

-
MarQs
senior tag
Jó kis írás, köszi! És a hangkeltő ketyere is felkeltette érdeklődésemet...
Még több ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest