- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nekem egy ilyen radeon X550-en döglött be az eredeti játékhűtés ventillátora, úgyhogy egy huszárvágással rákókányoltam valami Tualatin PIII S370-es hűtését. Olyan légáram nem volt a gépházban, hogy passzívan nem forrjon fel, úgyhogy muszáj volt megtartani rajta a ventillátort is amivel együtt tekintélyes 4 slotnyi helyet foglalt el. Persze én nagyon büszke voltam rá akkoriban. -
Kisgépkezelő
senior tag
Jó volt az a GF4 MX, ahhoz képest, hogy mennyibe került rengeteg játék futott vele nagyon simán. Egyébként mostanában is kaphatóak nagyon régi alsókategóriás kártyák, például a GF210, vagy a (Terrascale architektúrás) Radeon R5 230 .
@bacsis: Az X1000 szériában már volt SM. 3, ha jól emlékszem. Talán csak néhány kivétel volt, mert mintha lett volna pár gyengébb kártya ami előző generációs chipet kapott.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Akkoriban épp az ATi csinálta azt, hogy kispórolta a "jövőt" a kártyáiból, cserébe úgy emlékszem, hogy az R400 architektúrára épülő kártyák sokkal jobb teljesítmény/fogyasztás mutatóval bírtak mint a konkurens GeForce 6xxx széria tagjai. Pechükre hirtelen megjelent az SM.3 és semmit sem ért az előző gen a legújabb játékokban, miközben a GeForce tulajoknak semmi gondjuk nem volt. Emlékszem nekem is az emlegetett Bioshock volt az első ami nem indult el emiatt. Érdekes, hogy mostanában az Nvidia spórol az új technológiákon, de az elmúlt pár évben nem volt olyan hirtelen változás, mint akkoriban, így nem futottak bele akkora zakóba mint annó az ATi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest