Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Egyéb tapasztalat.
A teszt alatt nem vettem észre képelmenést egy pillanatra sem, de nem folyamatosan néztam a képet mert tettem/vettem/főztem tesztelés közben.
Core Whinning nem vészes a tesztek alatt. Fő gépem jóval hangosabb mint a teszt gép. Ott nem fog zavarni. Terhelés nélkül nincs hangja és akkor úgyis füles lesz rajtam ha játszok.Jelenlegő fő gépem sem igazán gyorsabb mint a mostani tesztgépem, mert egy xeon E5-4650 van fő gépemben is. Szóval alapból még lassabb is mint az i7-4770, csak több a procimag.
Az alaplapon csak egy VGA kimenetes integrált videókártya van ami nem jó nekem, mert egy 3440x1440 es monitornak és egy full HDs TVnek kell(hanggal!) kell működnie nekem.
Valszeg a mi8 fogja meghajtani a Monitort és egy quadro NVS 310 el terveztem a TV-t meghajtani. Persze abban még nem vagyok biztos, hogy a plusz 12 centis venti felaplikálása után lesz e elég helyem a másik 16X PCIe slotba berakni a karit. B terv hogy 4Xre szétbarmolom az NVS310 et és akkor egy 4Xes slotba befér biztos a quadro.
Ez viszont még idő mire kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest