Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz ityam #977 üzenetére

Egyéb tapasztalat.
    A teszt alatt nem vettem észre képelmenést egy pillanatra sem, de nem folyamatosan néztam a képet mert tettem/vettem/főztem tesztelés közben.
    Core Whinning nem vészes a tesztek alatt. Fő gépem jóval hangosabb mint a teszt gép. Ott nem fog zavarni. Terhelés nélkül nincs hangja és akkor úgyis füles lesz rajtam ha játszok.

Jelenlegő fő gépem sem igazán gyorsabb mint a mostani tesztgépem, mert egy xeon E5-4650 van fő gépemben is. Szóval alapból még lassabb is mint az i7-4770, csak több a procimag.

Az alaplapon csak egy VGA kimenetes integrált videókártya van ami nem jó nekem, mert egy 3440x1440 es monitornak és egy full HDs TVnek kell(hanggal!) kell működnie nekem.
    Valszeg a mi8 fogja meghajtani a Monitort és egy quadro NVS 310 el terveztem a TV-t meghajtani. Persze abban még nem vagyok biztos, hogy a plusz 12 centis venti felaplikálása után lesz e elég helyem a másik 16X PCIe slotba berakni a karit. B terv hogy 4Xre szétbarmolom az NVS310 et és akkor egy 4Xes slotba befér biztos a quadro.
    Ez viszont még idő mire kiderül

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés