Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
SlayerPrince
üzenetére
Az FF az 3D... ez rajzolt (többnyire). Sztoriban még lehet jó.
-
xxxbmx
tag
válasz
SlayerPrince
üzenetére
nem erre fektették a hangsúlyt ugy látom
-
haxiboy
veterán
válasz
SlayerPrince
üzenetére
Amíg a FF teljes estés film.Szerintem ez 20 vagy 40 perces sorozat lesz.
-
SlayerPrince
csendes tag
Azért egy Mass Effect-től valahogy többet várnék, ennél a stílusnál. Minimum egy Final Fantasy szintű animációs filmet.
-
Archanon
őstag
A trailer még mindig gagyi, és a zene se valami hidegrázós forma... Mindenesetre kíváncsi vagyok a végeredményre, a szinkron legalább jónak tűnik.
-
xxxbmx
tag
uhha..a mass effect ez eggyik kedvenem!!!kiváncsian várom ezt is...
-
haxiboy
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Legalább lesz valamin függeni
A könyv után nagyon jó lenne valami feledhetetlen anime, bár leginkább már a filmet várom, jó lenne ha az a modell játszaná Shepardot akiről modellezték, és az eredeti szinkron hanggal...Bár erre igen kicsi az esély hisz az eredeti szereplőnek tátognia kéne. -
haxiboy
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
StarWars az StarWars...a gyerekek szeretik a lézerkardot, szerintem ez az idősebb korosztálynak lesz, remélhetőleg kapcsolódni is fog a sztoryhoz valamilyen szinten, és lesz benn anyázás rendesen

-
Realradical
őstag
Ha nem csinálnak belőle olyan bugyuta önismétlő gyerekes valamit, mint a SW Clone Wars-ból még jó is lehet.
-
Ps Vita
őstag
Ez baromi jó

-
Milkoma
csendes tag
Igen, részemről is várós, ha már a játék során nemigazán volt lehetőség Jamest jobban megismerni, ez kiváló alkalom lesz.
Igazából csak egy dolgot nem értek... lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet, de nem csak 1 collector hajó volt? Itt meg ha jól tudom, ő is felrobbant egyet
De lényegtelen, ha jó rakják össze (nem úgy mint a Dragon Age-t), akkor ez a kis baki nem izgat. -
haxiboy
veterán
Nagyon várós

Új hozzászólás Aktív témák
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A könyv után nagyon jó lenne valami feledhetetlen anime, bár leginkább már a filmet várom, jó lenne ha az a modell játszaná Shepardot akiről modellezték, és az eredeti szinkron hanggal...Bár erre igen kicsi az esély hisz az eredeti szereplőnek tátognia kéne.

)